Helgen

Även denna helg har varit en skön helg. I fredags bjöd jag gänget på inflyttningsfest. Det fick bli tacos, fredagsmysmat. Det var härligt att ha hela gänget samlat igen. Zandra och Jörgen har jag inte träffat sen examen och innan träffades vi ofta, i alla fall jag och Zandra. På kvällen fick vi även ett roligt besked: vi är äntligen godkända på vårt examensarbete!! Känns hur skönt som helst. Trodde att vi skulle få massa ändringar att göra, men det slapp vi som tur va. Nu ska det bara skrivas ut, sen kan man lägga det bakom sig helt och hållet.

Tidigt i lördags åkte jag, Zandra, Jörgen och Cissy till Ullared. Det var inte så mycket folk ändå så det var skönt att slippa trängas för mycket. Hittade en del fint till lägenheten: kökslampa, lampa till byrån i hallen, köksgardin, bordsunderlägg, badrumsmatta, fotoram och en del annat smått och gott. Sen på kvällen var Cissy och Kent här och tittade på Andra chansen. Spelade inte så stor roll vilka som gick vidare tyckte jag så de som gjorde det var helt okej.

Idag har mamma och pappa varit här och hjälpt till med lite smågrejer, bl a satte de upp två taklampor. Då upptäckte vi att en strömbrytare inte fungerar. På torsdag ska jag få tvättmaskin installerad så ska be honom titta på den då. Är så segt när saker inte fungerar. Som hissen som slutat funka igen, den var nämligen sönder för en vecka sen. Så jag får bra motion nu när jag springer upp och ner för trapporna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0