Sicket sommarväder

Vilket väder det är alltså. Och jag är fortfarande förkyld, men det är ändå mycket bättre idag..
Idag va det dags för praktik igen,känns som det inte va alls längesen jag va där. Men sist va utegården snöig/blaskig/lerig och alla barnen hade vinterkläder och galonisar. Det slapp dom nu, nu va det bara och ta på sig ett par skor och springa ut..

Ikväll Måste jag packa. Jag skulle gjort det i flera dar nu,men jag har inte haft tillräckligt med ork att göra det. Imorron är det besiktning och det ska jag va med på. Hoppas att jag kan flytta in i helgen, men jag tror att den kommer behöva målas om. Får se helt enkelt...

Igår tog jag en riktigt dunderkur bestående av pressad apelsin,grape och citron,sen slog man på tevatten och sist vodka (för att det ska komma ut snabbare i blodet). Det va rätt surt med grape och citron så jag fick tvinga i mig det. Men jag känner mig bättre så det får nog bli det ikväll oxå.. 



(Bild hittad på google)

Lite gnällig

Hatar att va förkyld. Jag brukar alltid klanka ner på alla killar som klagar när de är förkylda. Men när jag själv blir det blir jag precis likadan. Jag blir på dåligt humör och tycker att alla ska tycka synd om mig,så gör det nu då :P

Hade rörelse nu på morronen där vi först skulle redovisa i smågrupper,sen skulle vi göra lite olika övningar/lekar. Men hon kollade inte så noga så jag hoppade över mer än hälfter. Jag kände inte riktigt för att göra kullerbyttor när huvet känns som en ballong..

I eftermidda måste jag ta och städa lite här och så ska jag besöka mitt sommarjobb. Känner inte riktigt för att åka dit nu när jag är förkyld,men bättre att få det gjort för jag kommer inte hinna göra det nånannan dag.. 


Några bilder


Jag igår


Zandra och jag




Jag,Zandra och hennes drink

Gårkvällen.

Det blev rätt kul igår,även om jag inte mådde så bra. Men tog det väldigt väldigt lugnt (men det hjälpte inte,utan va tvungen att besöka toaletten :( ) men men när vi väl kom ut till Sivans började jag komma igång lite. Det va faktiskt mestadels bra musik igår oxå och det gör att man vill dansa. Vi gick hem vid 1-tiden igår och det va riktigt skönt att krypa ner i sängen,men först drack jag te för att lindra min stackars hals. Förkylningen håller i sig,har både lite ont i halsen och är snuvig. Men så kan det va..ska ta det lugnt idag,men jag måste ta och packa,ska ju kanske flytta nästa helg så...

(dyker kanske upp nån bild senare,även om jag inte alls blev bra på bild igår)

Äntligen äntligen helg

Guu´ va skönt det är att det är helg. Det har varit en väldigt intensiv vecka med massa plugg. Men det va värt det så att man får en pluggfri helg.

Igår satt vi på bibblan till klockan sex. Sen stack jag hem en runda för att sen gå upp till Statoil och hämta ett paket från H&M (det är typ en skjorttunika,va inte riktigt som jag trodde den skulle va,men den va fin ändå). Sen mötte jag upp Zandra för att handla lite mat till kvällen. Och så gick vi hem till henne och tittade på Så ska det låta och åt framför TV:n och så såg vi lite på Singing bee och del 1 på en thrillerserie,va del 2 direkt efter,men jag kände inte riktigt för att stanna till klockan 1 så jag gick hem och det va jääätteskönt att få sova. Har stigit upp runt 7 varenda dag denna veckan,så det va skönt med sovmorgon..

Idag blir det brunch vid 11, sen lite shopping och sen blir det party och utgång. Det va aslängesen så det ska bli kul. Fast oj jag har glömt bort att berätta att jag blivit förkyld :/ Inte kul alls, ont i halsen och lite snörvlig. Har druckit honungste och dricker Echinagard. Skulle dock börjat dricka Ehinagard på morronen igår,men jag hade inte det hemma så jag köpte det igår och drack hela kvällen,men det blev inte direkt bättre..men men så kan det va


"Party" i bibblan

Sitter och pluggar i bibblan och har samtidigt lite partymusik *härligt*. Sitter och skriver en examinationsuppgift som ska va inne nästa sönda,det är väldigt ovanligt att jag har sådan här framförhållning till skolan nu för tiden. Men jag kan lika gärna sitta och skriva för det är ändå inget vettigt på TV:n. Sen ska det bli otroligt skönt att ha en pluggfri helg. På lörda blir det "klackarna i taget" då vi ska partaja,var ett bra tag sen vi va ute,så det ska bli skoj..
Nu ska jag ta och gå igenom grupparbetet som vi ska ha redovisning på imorron


...

Har egentligen inget roligt att berätta. Men såhär är läget:

-Har grupparbete som ska redovisas på fredag.
-Ska redovisa om balansen på måndag.
-Ska börja skriva på en individuell uppgift i helgen som ska in nästa söndag
-Ev. ska vi festa på lörda..
-Ska till mitt sommarjobb på måndag och hälsa på
-Praktik nästa onsda-torsda
-Den nya lägenheten ska besiktigas nästa freda. Om den blir godkänd får jag nycklarna...
-Sen är det praktik hela nästa månad.

Sen måste jag packa och så träna. Fullt upp med andra ord..

Fick tillbaka tentan som vi gjorde förra månaden när det nu va. Fick givetvis underkänt på den,men det hade jag på känn. Verkar inte som att det va alls många som klarade den. Hoppas lärarna fattar att det va en svår tenta. Det ska va omtenta på den den 9:e maj, men jag har nästan bestämt mig för att skjuta upp den och göra den i augusti,för det kunde man göra om jag fattade det rätt. Känns nämligen inte som jag har tid att plugga till den när man har så mycket annat att tänka på....


Blir trött

Jag blir så trött på alla som tutar här utanför hela tiden när de kör förbi. Jag har varit hemma cirkus 1 timma och redan är det 2 stycken bilar som tutat..

Vad vill ni??

Snart flyttar jag från "ghettot" och hoppas inte att de tutar på nya stället

Jag gillar inte måndagar..

Det är så himla segt att stiga upp på måndagar tycker jag. Såg Van Veeteren Svalan,Katten,Döden igår och den va lite otäck tycker jag,så jag va lite uppspelt när jag skulle somna. Nåväl satt och jobbade med grupparbetet på morronen. På freda är det redovisning och jag vill inte det alls,känns inte som vi har så mycket än,men det ska vi förhoppningsvis ha på freda..
På eftermiddan pratades det först om stress och så fick vi göra lite massage på varann och så fick vi lyssna på avslappningsmusik. Efter det gjorde vi lite lekar ute, bl a hoppade vi hage. På vissa av sakerna sög jag  verkligen. Jag va inte riktigt på lekhumör. Vi gjorde en tävling det sista vi gjorde,man skulle va i 2 lag och hoppa hage och snabbast vann. När vi höll på med det sprang det förbi massa poliser (studenter). Kändes rätt kul att alla va ansträngda av att hoppa hage och så springer de förbi :P

Ska träna aerobics ikväll,även om jag inte har jättejättestor motivation. Men det kan kanske bli roligt

Gårkvällen

Vi grillade igår igen hemma hos Cissy och Kenth. Det va gott igår oxå,blev mätt som en plätt.
Vi lekte en lek där man skulle skriva roliga saker man skulle göra på lappar. Först gick vi ut på balkongen,sen skulle vi hyra film (fast vi sparade den) och så sjöng vi Bä bä vita lamm. Sen kom en lapp där det stod att vi skulle gå in till grannen som hade 2 kompisar hemma. Först ville egentligen inte jag,men tillslut gick jag med på det och hux flux var vi där inne. Där stannade vi till kvällen va slut och dom drog vidare till Sivans. Det va trevligt,fast jag va inte på alls samma humör som i fredags,vilket va synd...

Idag ska jag försöka plugga,fast jag inte har nån lust alls. Sen ska vi träna,blir uppvärmning på crossen,sen Djupvatten..

Grillningen i bildform

        

        

  

Det blev den bästa kvällen på bra länge. Tack Cissy,Kenth och Zandra. Ser fram emot många många grillkvällar framöver.

Äntligen fredag

Skulle egentligen suttit och arbetat med vårt grupparbete nu. Men efter att vi suttit ungefär en timme och inte kommit fram till så mycket,så bestämde vi att vi ska jobba lite själva över helgen. Tycker att det va riktigt skönt att sluta tidigare så att jag hann med att diska mitt stooora berg med disk..

På morronen/förmiddan hade vi bild,vilket va dötråkigt. Vi satt och lyssnade typ i 2,5 timme,riktigt seeegt va det.
Det blev en tidig lunch,men jag va hungrig. Fast jag tappade matlusten när jag tittade rakt fram och en tjej visade halva rumpan. Snacka om myntinkast :S

Nån gång i eftermidda ska jag gå och köpa nåt kött eftersom vi ska grilla hemma hos Cissy och Kenth ikväll. Vi är lite efter,så det är första grillningen i år för oss. Det ska bli riktigt smarrigt.



Innan grillningen ska jag och Zandra gå och träna på gymmet,så man kan äta med gott samvete sen :P


Jag måste berätta en sak som hände i natt. På nåt vis så har jag tagit ner en tavla som jag har vid sängen. Jag va halvt medveten om att jag gjorde det,men när jag vaknade hade jag glömt det. När jag skulle stänga av väckarklockan undrade jag varför min tavla stod på mitt nattduksbord. Jag undrar verkligen vad jag har drömt,kanske att jag började flyttstäda??!! Konstigt att man kan drömma så man gör saker i sömnen så där.


Så va skoldagen slut för idag..

Idag hade jag sovmorgon..riktigt skönt. Men jag vaknade vid 6 iaf och va uppe på toa,men sen somnade jag om igen. Steg upp vid halv 9,vilket jag oxå brukar göra på helger. På förmiddan hade vi seminarie,det gick fort,skönt det. Sen va det lunch och jag hade med mig mat att värma, vilket inte va igår. Efter vi ätit gick jag och Zandra och köpte glass och gick ut i solen. Det va kallare än vi trodde det skulle va,men jsg hann minsann slumra till en liten stund,skönt.

I eftermidda har vi jobbat med vårt grupparbete. Det känns som vi kommit en bra bit på vägen. Riktigt kul är det faktiskt :-)

Jag har varit på bra humör hela dagen faktiskt,på flum/fnisshumör. Det va lääängesen. Jag börjar gilla min basgrupp mer och mer..wieee


Det blev en riktigt bra dag..

Jag har nämligen fått sommarjobb :-) Det är på ett boende här i Växjö. Visst hade jag velat va hemma hos mina föräldrar i sommar. Men jag kommer åka hem så fort jag är ledig. Jag ska iaf åka dit den 27:e och hälsa på. De ville ha mig att jobba extra redan nu,hur sjutton jag nu ska hinna med det...särskilt eftersom vi har praktik i hela maj..men men,de förstår säkert om jag inte kan..

Detta va dock inte det ända. Gick till ICA och då va det jättesoligt väder ute *härligt*. Tog min vinstlott på 10 kr med mig för att se om jag skulle vinna. Skrapade lotten nyss och jag vann hela 20 spänn...wiieeee..vilken turdag :P

Firade sommarjobbet med en Tip Top,det förtjänade jag. Om en liten liten stund ska jag åka och träna bort den :-)

"Fuck you"

Just i denna stund hör jag en låt på P3 med Lily Allen där hon sjunger "Fuck you,fuck you very very muuuuuch".Har hört den ett par gånger nu. Riktigt trallvänlig låt faktiskt!!

Idag har vi suttit och jobbat med vårt grupparbete. Det gick bättre än igår, men så värst långt har vi inte kommit. Men vi ska ha handledning imorron och då har vi massa frågor  som vi hoppas få svar på..

I eftermidda ska jag diska och plocka lite. Sen ska jag till ICA och handla mjölk,filmjölk och lite sånt..
Ikväll ska jag träna Step. Första gången jag gör det här,har bara gjort det en gång när jag gick på gymnasiet. Ska bli spännande och se om det är roligt..


Bild på mig från helgen när jag va hemma

Tillbaks till skolan..

Fyyy,va segt det va att stiga upp idag. Skulle möta mina 2 gruppmedlemmar klockan 8,så jag steg upp vid kvart i 7..tidigt tidigt för mig. Har varit trött hela dagen. Vi kom väl inte så värst långt på vårt arbete,det va mycket roligare att babbla om massa annat och det är alltid svårt att veta var man ska börja tycker jag. Men vi ska ta och läsa lite tills imorron och får hoppas att det hjälper. Jag tycker det är sjukt tråkigt att vi har så himla mycket att göra i skolan nu på slutet. Nu vill man ju bara va ute i det vårliga härliga vädret..men man hinner väl med det också får jag hoppas.."Det löser sig,sa han som sket i vasken" som vi säger hemma!!

Va bortskämd man blir..

..när man är hemma nåra dar och man slipper laga mat själv. Det är bara att sätta sig vid bordet och maten blir serverad.

Jag har redan hemlängtan. Är det verkligen normalt??
Men så här är det,nästa gång jag åker hem kommer det inte dröja en månad,för mamma har beställt en klänning/tunika åt mig och jag måste prova den... 

Min påsk..

..har varit jätteskön. Har tagit det väldigt lugnt,men har även hunnit med en hel del.

torsdan när jag kom hem möttes jag av min älsklingshund:


Efter att jag varit ute med honom en sväng gick jag in till farmor som bor i huset jämte.
När mamma kom hem fick jag påskpresent av henne. Fick dessa söta kycklingar,massa godis och 2 trisslotter (tyvärr ingen vinst)


På kvällen sen tittade vi på Rallybrudar. Det gick sådär för deras DVD-spelare har svårt att spela brända skivor, efter ungefär 1 timme så började den hacka, så vi missade ungefär hälften av filmen :/  Men det vi såg av den va bra

fredan klädde jag först påskriset.

Sen åt jag lunch med mitt kusinbarn Madde. Åt på en thai-restaurang. Jag åt kycklingspett med ris och jordnötssås, riktigt gott och mysigt va det. På eftermiddan satt jag ute rätt mycket och hade det skönt i solen.
  

På eftermiddan åt vi en varsin påskbakelse och efter det borstade jag Bamse. Han tyckte det va så skönt så han nästan somnade :P
     

lördan va vi i stan och jag köpte nya träningsskor. Jag måste berätta hur tröga dom va i den ena sportaffären:
Jag och mamma går och tittar lite på skorna. En kille som jobbar i affären (han är för övrigt lika gammal som jag) kommer fram och frågar om vi vill ha hjälp,men jag säger att vi bara tittar lite. Fortsätter att titta och jag provar en sko (vänster) som sitter helt okej. Sen kommer han fram igen och frågar hur det går. Då säger jag att jag har provat vänsterskon men gärna vill prova den högra också. Han tar skon och går iväg och är borta länge. Sen kommer han tillbaka och säger att han inte hittar den,men han ska kolla i källaren också. Men nej,den va inte där heller. Så de har alltså en sko framme,men det finns ingen som hör ihop med den!!!! Han va så korkad så han ställde tillbaka visningsskon men det kommer ju hända samma sak med nån annan!! Vi gick iaf vidare till en annan sportaffär och där fanns det faktiskt TVÅ av samma sko!!

En stund efter vi kom hem kom min bror och hans sambo och jag fick påskpresent av dom: Godis,en höna och två lotter (vann 10 kr!!!)
  

På eftermiddan började jag att måla om några gamla köksstolar som jag ska ha här hemma

Svarta blev de, men jag har tyvärr inte tagit kort på dom när de va färdiga

På kvällen åt vi påskmiddag inne hos farmor. Jag blev än en gång besviken på farmor som hade gjort omelett med sparrisstuvning, det va samma sak förra året. Fyy,va äckligt det va,jag åt bara pyttelite. Jag fick äta mig mätt på köttbullarna och prinskorvarna istället.

Innan på dagen va Bamse påskkärring :P


söndan gick jag och mamma en promenad med Bamse och farmors hund Lufsen
Det första vi såg va en padda,sen såg vi tussilagor.
       

Så här ser det ut där jag har bott. *Bullerbykänsla*. Det sista huset bodde jag i. I det första bor min farbror och hans fru och i mitten bor farmor. Det är smidigt att ha stora delar av släkten på samma ställe!
 

Sådär det va min påsk det. Jag åkte hem igår kväll. Hade jag haft det jag skulle läsa och skriva två frågor om,med mig så hade jag stannat en dag till,men det hade jag inte. Visst hade det varit jätteskönt att va där en dag till,särskilt eftersom det är fint väder. Men det va rätt skönt att komma hem igår ändå och få sova i sin egna säng.

Hoppas alla ni andra också haft en skön påsk?!

Hemma igen..

Så va man hemma från landet. Jag har haft det riktigt skönt, men jag berättar mer imorron. Ikväll ska jag bara ligga i soffan och äta godis :-)

Idag åker jag hem :-)



Idag åker jag hem till familjen för att vila upp mig lite. Ska ta och dammsuga och packa ihop lite saker först. Sen drar jag :-)

Ska låta bloggen vila lite, eller "jag ska ta en bloggpaus" fram till på sönda..såå jag säger GLAD PÅSK




Wednesday..

Idag har jag varit på föreläsning som handlade om miljön på förskolan. Det va riktigt intressant faktiskt.
Skulle egentligen börjat på ett grupparbete nu på eftermiddan, men en i min grupp skulle jobba så vi ska börja nästa vecka istället. Inte mig emot, för då kan jag städa lite här hemma och sen gå på vattengympa :-)

Imorgon ska jag åka hem,vilket ska bli skönt. Känns som alla åker hem idag, men mina föräldrar jobbar ändå så då känns det onödigt att åka hem idag...

Vart tar dom vägen????

Än en gång har jag blivit av med en strumpa efter att jag tvättat. Detta var säkert femte gången på ett halvår. Jag tittade ändå noga flera gånger i tvättmaskinen och tumlaren..Och alltid är det de bästa strumporna som försvinner :/

Känns detta igen??


Tisda..

Idag håller jag på och tvättar,väldigt tråkigt tycker jag det är,men det är sånt man måste göra..
Var hos Zandra och vägde mig,har gått upp nästan 1 kilo sen jag vägde mig sist och det tycker jag inte va så kul. Det kan vara hormonerna oxå för jag tror jag har ägglossning för jag har fått massa finnar. Det skyller vi på denna gången. Hoppas att jag går ner lite, Fast vi har ju inte tränat så värst länge än, så nåra kilo hoppas jag försvinner. 

Känner mig jättetrött, fast jag har sovit massa timmar. Men jag hoppas jag piggnar till snart. Ska till skolan sen vid kvart över ett,så det är ju ett bra tag till...

Nu ska jag ner till tvättstugan...  

Blir ingen aerobics..

..pga att hon va skadad :/ Bra att de skickar sms när det blir inställt!! Ska inte va lat, utan det blir vattengympa istället. Zandra va snäll och avbokade djupvattenträningen för att träna med mig. Hon lika väl som jag tycker inte att det är så skoj att träna själv. Tack gumman <3

Fy vad jag har tråååkigt. Men jag har påskpyntat lite,trots att jag inte ska va hemma så mycket i påsk

Jag rekommenderar inte att äta möglig morot!!!!

Hade lite tråkigt

Har läst lite av det jag skulle, men jag va rätt okoncenterad så jag har gjort en lååång lista som jag hittade på en blogg. Ha en trevvlig läsning säger jag bara:

Lovar du att vara ärlig? Jadå

Du heter: Camilla

Smeknamn: Millan, Milla

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Ingen speciell sådär direkt

Beroende av: Sömn, mat, familj/vänner

Vad tror folk om dig?: Hmm, tja, att jag är blyg, lite tråkig, kan väl inte jag svara på egentligen

Stämmer det?: Jag kan va rätt blyg när jag träffar nya människor, ibland kanske jag är rätt tråkig

Vad får du oftast komplimanger för?: Att jag är rolig

Vad säger du för att imponera på någon?: Ehh????? Jag är mig själv..

Hur imponerar man på dig?: Folk som är sig själva och är stolta över det. Att man har något mål i livet

Brukar du skratta för dig själv?: Det händer rätt ofta att jag gör det

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Blir nog att sitta ute någon timme nu"

Var bor du?: Växjö

Trivs du där?: Ja, absolut

Äger du några converse: Nej tyvärr, men de är jättesnygga

Sprit, cider, vin eller öl: Dricker inte jätteofta, men det brukar bli cider eller vin

Brukar du bli för full: Inte särskilt ofta, är dock väldigt lättpåverkad

Är du allergisk mot något: Nope

Hur svarar du i mobilen: Är det mamma: "Ja, hallåå". Är det nån kompis "Heeej". Är det nån jag inte känner: "Hej, det är Camilla"

Antal timmar sömn inatt: Ca 9

Brukar du komma i tid: Ja, alltid. Jag tycker att det är jätteviktigt att komma i tid. Kommer hellre för tidigt än för sent!!

När mår du bra: När jag har fått sova bra, när jag är med trevliga människor, eller när jag sitter och slappar framför TV:n, eller efter jag tränat

När blev du fotad senast: Idag i skolan :P

Hur känner du dig nu: Lite trött, småsugen på nåt

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, grått eller blått

Vad tycker du om fötter: Jag är inte så förtjust i fötter

Vad saknar du: Min familj och familjehunden Bamse

Hade du en bra kväll igår: Jo då, den va helt okej

Favorit dryck på morgonen: Juice

Rakar du benen: Nu när det är vår och sommar försöker jag göra det rätt ofta, men det är jäkligt tråkigt

När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan tio och elva. Lite senare på helgerna!!

Är du blyg?: Ibland när jag träffar nya människor

Sysslar du med någon idrott: Ja, jag har ju nyss börjat träna på en simhall och varvar med vattengympa/gym/aerobics. Ska testa på och se vilket som är roligast

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hmm, vet inte, men det är nog möjligt

Har du spytt offentligt: Jodå, det har hänt

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ehh, vet inte. Köra runt i en snygg bil och låtsas vara cool kanske??!!

Är du nöjd med ditt liv: För tillfället, ja. Men det pendlar upp och ner

Är du bortskämd: Nej, det är jag verkligen inte. Jag får klara mig själv och det tycker jag är bra att jag får göra. Skulle det krisa riktigt ordentligt ställer mina föräldrar upp

Vad gör du i morgon: Tvättar och sen skola

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Har ingen speciell

Vad längtar du till?: Till jag ska hem på torsda och få vila upp mig på landet

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag har inte många vänner, men de jag har är bra och äkta

Vad använder du för shampoo?: Blandar mellan massa olika, men för det mesta använder jag Head and shoulders

Hur gammal är du: 20, fyller 21 i augusti

Tycker du om någon just nu: Inte om det gäller kärlek, annars gillar jag givetvis min familj och mina vänner

Gröna eller röda äppeln: Röda äter jag oftast

Gillar du golf: Nej

Vilken tid gick du upp idag: 7.25

Har du sovit i din egna säng inatt: JAAA

Har du strumpor på dig nu: Ja, lila

Är det okej att gråta: Ja, det är klart

När grät du senast: Ögonen blev lite fuktiga igår när jag såg Vårt bröllop i era händer

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka iväg på en härlig resa, köpa massor med kläder och spara en massa

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, verkligen inte

Har du piercing: Har bara hål i öronen

Vill du gifta dig: Ja, det vill jag

Vill du ha barn: Ja :)

Solar du ofta: Ofta och ofta. Gillar inte att sitta och pressa om det är för varmt. Nu i början på våren är det skönare tycker jag. Solar i solarium ibland

Är du bra på att laga mat: Njaaee, det kan jag väl inte påstå att jag är

Är du flygrädd: Ja, lite. Har aldrig flygit så

Hur vig är du: Inte alls

Är du musikalisk?: Jag älskar att lyssna på musik och tycker att jag kan hålla takten rätt bra, men sjunga det kan jag fan inte

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass: Äter de flesta glassarna

Tror du på ett liv efter döden: Ja, jag tror det

Tycker du om sushi: Aldrig smakat, och vill inte göra det heller. Det ser för äckligt ut tycker jag

Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips eller popcorn...eller glass :P

Har du tandläkarskräck: Nja, inte så värst. Man blir ganska härdad när man haft tandställning kan jag säga

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Varken eller, men mer morgonmänniska tror jag

Vilken ögonfärg har du: Grön

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, nån enstaka gång har det nog hänt

Biter du på naglarna: Nej, det är det värsta jag vet när folk gör. Jag får rysningar i heeela kroppen

Röker du: Nej, aldrig. har aldrig smakat och kommer inte att göra heller

Hur ofta tränar/motionerar du: Ska försöka träna 3-4 ggr/veckan nu när jag börjat

Senaste låt du hörde: The Killers, The spaceman eller nåt sånt hette den. Spelades på P3, aldrig hört den, men den va riktigt bra faktiskt


Måndag igen..

Idag stod det rörelse på schemat. Först hade vi lite teori och sen va det dags för lite olika rörelselekar *kalaskul*. Men man kände att man inte hade världens bästa kondition,men kul va det..tog kort oxå som dom ska ha så dom vet vilka vi är,kändes sådär kul när man är måndagstrött :P

Tänkte ta och plugga lite nu i eftermidda och ikväll blir det aeorobics,ska bli kul och se om det är kul ;)

Kväll

Ikväll va det inte One Tree Hill,utan det va nån hockey istället :/ Men som tur är så är det Gossip Girl iaf. Sitter och äter lite blandade nötter och dricker Pepsi och det tillåter jag mig att göra för jag har faktiskt tränat idag!!


Gårdagen..

...va hur skön som helst. Vi satt ute från halv 11-17 ungefär,men sen fick vi nog och gick och köpte glass och så gick vi in. Ville egentligen grillat,men vi vågade inte eftersom ingen av oss grillat själva nån gång :P Så det fick bli kycklig,potatissallad,vanlig sallad och vitlöksbröd istället. Kvällen avslutades med Robinson och sen en film som hette Vid din sida som var en av dom bästa filmerna jag sett..


Zandra med kuddar och filt


Del av Campus


Blev hämtpizza till lunch


En bild på mig



Underbart skönt va det att ligga


Idag är min näsa lite röd,men vad gör det?? Vi har redan varit och tränat på gymet,så skööönt efteråt när man duschat. Den söta killen i receptionen va där idag oxå och han hälsade glatt på oss :-)

Kanondag

Idag ska jag va ute heeeela dagen och njuta av det underbara vädret. Tydligen ska det bli den varmaste dagen idag och då måste man ju passa på

Djupvattenträningen igår va rolig men svårt och jobbigt. Kroppen var härligt mör efter,ett bra slut på dagen :-)

Nu ska jag äta frukost: Fil och All Bran och en/två mackor!

En hemsk start på dagen..

Jag har haft en riktigt riktigt hemsk start på dagen. Gick till bibblan för att skriva ut seminarietexten,kvart över 8 märkte jag att jag tydligen inte skickat den till min mail (vi började halv 9). Så det va bara att sticka hem och skicka den. Blev en hel del svordomar för datorn va rätt seg. Sen fick jag springa tillbaka till skolan och kom dit helt svettig. Men jag kom inte så värst sent ändå och läraren var rätt förstående. När de andra började diskutera i smågrupper fick jag springa och skriva ut. När jag skulle gå tillbaka föll jag i trappan *lite pinsamt*

Meen nu kan dagen bara bli bättre. Sitter hemma hos Zandra nu eftersom vi har ett hål på 3 timmar. Vi ska äta ihop,kanske vi äter ute om det är varmt och skönt. sen har vi bild i 3 timmar. Ser inte riktigt fram emot det,men det kanske blir kul.

Efter skolan ska jag och Zandra träna djupvattenträning. Får se om man håller sig flytande eller om man drunkar som min mamma trodde :P Men man har västar på sig så det går nog bra.

Ikväll blir det jag som får stå för maten. Kom överens om att vi ska äta tacos...mums mums

Så himla härligt..

...väder det är ute och man blir så glad :-)

Satt ute i solen med Zandra och skulle försöka få lite gjort. Vi kanske inte gjorde så mycket som vi borde men vi diskuterade en hel del. Sitter och skriver lite på seminarietexten nu,men har tagit paus. Jag har redan skrivit 2 sidor så jag är snart färdig. Tänkte att jag skulle skriva klart det vid åtta för det är ändå inget kul på TV:n..

Idag hade vi bild i skolan. Först tänkte jag att det skulle bli jättetråkigt för han stod bara och babblade. Men det blev kul sen. Först fick vi göra en berättelse med hjälp av over-head och sen fick vi göra en berättelse med gamla bilder. Riktigt kul va det :-)


Jag ute i solen


Zandra glassar


Cissy kom även på besök
(mitt huvud är så stort att det inte ens får plats :P)


Utsikt . Zandras lägenhet



Utsikt

:-)

"Solen lyser, himlen är blå,
vad det är skönt att leva då.
Högt i topp går allas humör
och det är det som susen gör."

Tänk vad bra humör man blir på när solen skiner. Det är helt underbart väder ute,fast det gjorde rätt ont i ögonen när man klev ut från bibblan. Jag steg upp yrvaken lite innan 7 idag för att jag skulle sitta och plugga ihop med Zandra. Vi har fått en del gjort så vi kan få ihop en seminarietext tills på freda...

Sen blir det en promenad till simhallen för träning och det ser jag framemot,mest mot promenaden i det soliga vädret :P

Sitter och kollar lite i Allkårsfestivalkatalogen och det är en del skoj som kommer hända nu i vår, bl a ska det va en festival då Veronica Maggio,Markus Krunegård och Adiam Dymott. Den vill jag gå på och hoppas det är nån som vill gå med mig!!??


RSS 2.0