Tisdag

Äntligen hemma efter en lång dag i skolan. Började dagen med att gå en promenad med Zandra klockan 8.00,var rätt kämpigt att gå,var jättetrött,men det va skönt när man kom hem och skönt att slippa gå nu ikväll när det är mörkt och lite halvregnigt.

I skolan började vi med en föreläsning om hur man ska bemöta barn/ungdomar..vi har haft föreläsaren innan och han är en av dem bästa föreläsarna vi har haft,han bjuder verkligen på sig själv. Sen va det dags för lunch då jag åt min kyckling- och nudelwok, blev riktigt mätt. Blev även en del skratt och det är ju aldrig fel!! Vi diskuterade b.la. hur man står med fötterna när man står upp! Sen efter lunchen va det föreläsning igen,det va egentligen intressant men efter en timme blev det rätt segt, kändes som att han kom in på en jättestor parantes för att sen stressa på det han skulle säga i slutet. Den handlade iaf om mobbning och lärarrollen.
Efter den va det rast på en halvtimme och sen va det filmtajm. Vi såg en film som heter Vikarien,den va riktigt bra faktiskt. Den handlade om en rätt ung lärare som jobbade i en högstadieklass som va väldigt stökig, han kände lite att han tappat motivationen så han ringde en gammal lärare som han haft som nu va 73 år och fortfarande jobbade som lärare. Han kom dit och hade en del lektioner och han va strängare än den unga läraren, men han va riktigt rolig. Blev många skratt och nästan lite tårar i ögonen.

Ikväll blir det slappt,ska diska och laga mat som man alltid gör känns det som..sen är det Top Model :) Det får man inte missa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0