Fick att göra

När jag va och hämtade posten hade jag fått besked om att de skulle komma och måla imorron. Bråttom bråttom att börja flytta möbler. Läste i informationen att det skulle va 1,5 m mellan väggen och möblerna, men det lyckades jag inte riktigt med, så lika bra att ringa målerifirman då. Han bröt jättemycket på nåt annat språk och verkade stressad, men det verkade inte va nåra problem,puuh. Ska bli skönt att få det målat iaf så man kan få upp hyllor och så. Synd bara att pappa är sjukskriven och inte kan göra det. Men jag får väl försöka och härda ut lite till. Det är jobbigt bara för en del saker står fortfarande i kassar...
Tur att jag ska jobba på morronen när han kommer . Hade inte varit kul att försöka hitta på nåt under tiden han va här..

Kommentarer
Postat av: Sara

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" nu i juni! Detta innebär att du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/06/manadens-blogg-tavling-juni.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg, detta ger dig 5 extra röster om du går vidare (glöm inte att skicka länken till ditt blogginlägget i kommentaren). Hoppas det intresserar dig och jag önskar dig lycka till :-) (Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

2009-06-15 @ 15:40:07
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com
Postat av: ♥ C U I T E L I N N E A ♥

fin blogg!

kommentera gärna min blogg!

2009-06-15 @ 16:50:23
URL: http://cuitelinnea.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Okej, va roligt :-) Ska vi följa varandra via bloglovin?

2009-06-16 @ 14:00:55
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0