Härlig helg

Idag åkte jag,Zandra,hennes två småsystrar och Cissy och Kenth till simhallen för att leka på äventyrsbadet. Var inte så jättesugen på att åka dit först,men när jag väl kom dit och märkte hur kul det va så blev jag genast gladare :) Vi hade med oss god fika också som vi mumsade på! Jag vågade faktiskt åka vattenrutchkana också och det va ju inte alls lika farligt som jag trodde det skulle va. Vi var där i hela tre timmar och efter kändes det som man hade varit på ett jobbigt träningspass. Efter åkte vi till Willys och storhandlade. En riktigt rolig eftermidda hade jag i alla fall och detta lär vi göra om,hoppas jag.


Igår va jag ju hemma hos Cissy och Kenth på kräftskiva och det va jättetrevligt och gott :) Drack massa vin också,men jag blev inte särskilt full. Hasse va hemma själv,men jag lånade Cissys cykel och gick ut med honom efter några timmar. Vi spelade lite spel också och sjöng Sing star. En rolig kväll helt enkelt :)

Om en stund ska jag ta med Hasse till Zandra och titta på Ensam mamma söker. Ska bli kul och se hur det går med honom och Frasse också. Men det ska nog inte bli några problem för jag tycker Hasse börjar vilja gå fram till hundar som vi möter ute,så det ska nog gå bra.


It´s friday :)

Sköönt att det är fredag,men måste ändå plugga lite i morron. I morse tränade jag och Zandra,va rätt seg men det gick bra ändå. Sen va jag hemma en liten stund,sen va det bild vid ett. Rätt segt att ha det på eftermiddan då man är så trött,alla blir så himla flummiga,men det är det som blir så kul. Vi gjorde figurer av skrot och sen spelade vi upp en liten teater med dom. Skrattade så jag grät åt vissa,såå himla kuul. Egentligen är det bra att ha bild på eftermiddan för då får man sluta en timme tidigare och det är inte helt fel.

Ikväll blir det att titta på Idol. En kompis frågade om jag ville komma till henne på filmkväll,men ingen annan av mina kompisar kunde och så kände jag att det kunde va skönt att bara va hemma och mysa lite med Hasse :)

Imorgon måste jag som sagt plugga lite och så måste jag städa.
På kvällen ska jag på Kräftskiva hos Cissy och Kenth. Det ska bli trevligt :)


Svårare att få pojkvän om man har hund??

När jag va hemma igår sa mamma att det kommer bli ännu svårare för mig att få pojkvän nu när jag skaffat hund. Hon menade att:

1. Killen måste va sötare än Hasse
2. Hasse måste acceptera killen
3. Killen måste gilla Hasse

Haha,hon har rätt,men om det ska va så svårt känns det som jag kommer va singel resten av livet!


Svårt att hitta nån som är sötare än Hasse!

Rastlös

Första lördagen på ett tag då jag inte festar :P
Har tittat lite på Körslaget,men jag vet inte om det är så väldans kul egentligen. Tyckte att Rigo va bra,men de åkte visst ut! Går nån film på 4:an också,får väl ta och titta lite på den innan det är dags att lägga sig. Man kan ju inte riktigt gå och lägga sig innan tio en lördag. Här är dock lugnt ikväll,trots att det är Sivanskväll,men det är skönt iaf...

Hasse håller på och leker lite,bra att han kan roa sig själv :) Imorgon ska han och jag åka hem. Ska bli kul och se vad han tycker om Bamse. Igår va vi hemma hos Zandra och det gick faktiskt bra. Han behöver inte gå ut och kissa om nätterna heller och det är sköönt :) Han blir duktigare och duktigare för var dag som går. Försöker köra hundtricket med honom också,men det kommer bara fram personer från den kvinnliga sidan,attans också,skämt å sido :P

Nähää,det får la bli soffan igen!


Lilla buuusen!


Hundägare

I fredags åkte jag hem till familjen och jag visade då en hund som jag hade tittat lite på. Trodde han skulle va borta vid detta laget men det va han inte. Alla tjatade på mig att jag skulle ringa och säga att jag va intresserad. Det va ingen som svarade så jag skickade ett sms och de svarade att han fanns kvar och att vi skulle höras i morgon. Så jag ringde på lördags förmiddan och vi pratade rätt länge och bestämde att jag skulle komma på söndan. Sagt och gjort,Kennerth,Emma och jag åkte ner till Skåne och jag föll för honom direkt och han verkade ty sig till mig också. Så ett,tu,tre,satt vi där i bilen med en hund :)

Han vill verkligen va där ja är,just nu när jag sitter här vid datorn så ligger han under min säng och jag tror han sovit där hela natten :P Va ute med honom vid halv fyra för att kissa med honom,men vet faktiskt inte om han gjorde det eller inte. Sen ville han ut igen vid halv 8 och då såg det ut som han kissade. Gick och la mig för att sova igen,men det ville inte riktigt han,så steg upp vid 20 över 8..

Går i skolan i eftermidda,men då kommer Kennerth och Emma och passar honom dom timmarna. Vill inte riktigt lämna honom själv det första jag gör..


Ett tag sen

I veckan har det blivit rätt mycket plugg och en del träning. I morgon är det fredag och det är vääldigt skönt. På morgonen ska jag träna Body balance,ska bli intressant att se hur det är,på eftermiddan har vi bild i tre timmar, kommer bli segt för de lektionerna brukar inte va särskilt roliga. Efter skolan åker jag hem till Ljungby ett tag. På lördan ska jag äta middag hos min bror och hans sambo. Sen åker jag hem till Växjö igen för att gå på inflyttningsfest hos Sofie,ska bli kul att se hur hon bor. Sen blir det utgång i stan för en gångs skull.

Har inte direkt nåt annat kul att berätta. Jag har haft en heldag med Zandra. Började dagen med ett gympass,sen hem och duschade och sen hem till Z för att plugga. Tog inte så lång tid att skriva klart sen hade vi en mysig eftermidda och på kvällen lagade jag tacopaj,mumsigt värre. Kände att det kunde va kul att fira att vi blev färdiga med uppgiften på nåt sätt....

Hoppas alla får en riktigt skön helg :)


Seg söndag

Som så många andra söndagar så blev även denna en "bakis" slö söndag. Var inte så jättebakis som tur va, men steg inte upp på riktigt förrens typ halv ett. Jag sov inte ensam om man säger så,men det hände inget utan det va bara lite kyssar på natten. Men ändå mysigt att ha nån sovandes jämte en, även om han snarkade :P Det blev inget mer med det utan vi skiljdes åt utan att ha bytt nummer. Lika bra det tycker jag.
På eftermiddan sen så kom mamma,pappa och farmor på besök. Snälla mamma hade med sig bullar och mumsig äppelkaka :) De stannade ungefär en timme bara och det räckte gott och väl..
Resten av dagen har jag inte gjort någonting. Gick en pytteliten promenad,men det blåste väldigt kallt och så började det regna så jag kortade ner den rätt rejält..

Har tittat på Ensam mamma söker och där fick man minsann se en del bilder från metropolen Ljungby :)

Usch imorron börjar pluggandet igen,ser inte alls fram emot det. Men det var skönt att ha en pluggfri helg tycker jag allt :)


Regn,regn,regn

Idag är det en sån där riktigt tråkig regnig höstdag. Fast det är ändå mysigt på ett sätt. Idag håller jag på och tvättar och storstädar. Behövdes kan jag säga. Lyssnar på musik samtidigt så då blir det genast lite roligare. Känns som de flesta på Campus ligger inne och sover/degar och jag förstår dom. Jag är ju inte ute heller förutom att gå upp och ner till tvättstugan vill säga :P

Igår hade jag det lite mysigt framför Idol. Jag tycker Mariette är klart bäst. Hon har sån härlig stil och så sjunger hon jättebra. Och så gillar jag Tove,hon har oxå skön stil och bra röst. Calle tycker jag oxå sjunger bra,men han måste jobba på sitt scenframträdande. Camilla tycker jag är ett skämt. Visst sjunga kan hon väl,men varför gör hon om så fina låtar till konstiga schlager låtar??!! Och så röstar svenska folket vidare henne och Jon åker ut. Skandal tycker jag det är...

Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos Annah. Blir säkert trevligt :) Ska åka och se om jag hittar nåra höststövlar till ikväll för det är inte jättekul att gå i vanliga klackskor om det ska hålla på att regna så här..

Imorgon kommer mamma,pappa och farmor på besök. Farmor har inte sett min nya lägenhet så det ska bli kul. Det va lite därför jag storstädade :P


RSS 2.0