Me don´t like mondays

Så va det måndag igen och det kändes ännu mindre positvt när man steg upp och såg att det regnade ute :/
Hade den sista rörelsen idag och vi började med att diskutera en uppgift som vi gjort. Min grupp skickade läraren till andra våningen och vi diskuterade färdigt rätt fort för alla va sjukt trötta och sen satt vi och pratade lite allmännt om skolan. Sen kommer en från klassen och hämtar oss och då hade tydligen läraren glömt oss lite,jaa så kan det gå. Sen gjorde vi lite lekar och så gjorde vi inte så mycket mer..
På eftermiddan satt jag och Sofie i bibblan och pluggade lite,blev en hel del snack med så gjorde väl inte så jättemycket nyttigt egentligen...
Ute är det väldigt mörkt och snart ska jag ha lite mys framför TV:n. Det är det jag gillar med hösten att man kan tända ljus, krypa ihop under filten och dricka te. Synd bara att man måste göra det ensam...fast det får la gå...


Bild från i lördas


Gårdagen

Festade som sagt igår. Hela eftermiddan va jag hemma hos Sofie,Alena va oxå där. Satt och snackade och kollade lite på TV. Sen åt vi pizza och började förfesta så smått hemma hos mig. Vet inte va det va med mig,men jag hade väldigt svårt att komma igång.
Lite senare kom den andra Sofie och hennes kompis Jessie och rätt snart drog vi vidare till en annan fest hos en kille som firade sin 25-årsdag. Hade hört att det skulle va mycket folk där,men det va det inte riktigt när vi kom och folk va rätt tråkiga. Men hans bror och flickvän va mycket trevliga att snacka med.
Vid elva gick vi till Sivans och där fick vi stå i kö i nästan en timme :/ Bakom oss stod en grymt konstig tjej som stod skitnära oss och va irriterad på typ allt, skum brud, kunde dock inte låta bli att skratta åt henne..
Väl inne på Sivans va inte överdrivet kul heller tyvärr, va inte så jättebra musik..stannade nästan till dom stängde och då gick vi med nåra killar som snackade om efterfest, först gick vi till Statoil, men det verkade inte bli nåt med efterfesten så vi gick hem. Satte på TV:n och började kolla på nån film. Somnade väl vid fyra-tiden och har bara sovit 4-5 timmar, men jag klarar inte av att sova för länge på förmiddan. Tröttheten kommer säkerligen i eftermidda/kväll, men idag ska jag inte göra nånting,bara slappa..

Gillar söndagar på så sätt att det är mycket bra på TV:n: börjar sex med One Tree Hill,sen är det Privileged, Ensam mamma söker (där en kille från Ljungby är med) och sen går filmen Hitch som jag nog ska se= Mysiga söndag :)


Gör ett försök

Ska försöka börja blogga igen,även om det händer överdrivet mycket..

Livet är ändå helt okej. Lite mycket plugg,men inte för mycket. Är någorlunda färdig med en uppgift som ska in på fredag och tänkte börja på seminarieuppgiften till tisdag. Gäller att försöka va lite duktig emellanåt :) (men först åker jag nog och handlar lite mat)

På förmiddan åkte jag och shoppade lite. Köpte högtalare till datorn så nu kan jag lyssna på Spotify med bra ljud :) Köpte även 2 BH:ar,för de jag har börjar bli lite sletna och så kan det ju va kul att va lite fin även under ibland ;) och så köpte jag alkohol till lördagens partajande. En kursares kompis kompis ska ha födelsedagsfest så vi kunde få komma. Verkar som det blir ett stort party, kan ju bli kul att träffa lite nytt folk. Tittade efter nåt nytt att ha då,men hittade linget,så får väl ta nåt gammalt som hänger i garderoben...om jag inte åker in till stan innan och kollar...

Annars då?? Jooo,jag har ju börjat träna igen :) Igår va Zandra,Cissy och jag och tränade Djupvatten,skitkul och bra träning för benen bl.a. Lite jobbigt att västen som man hade åkte in lite där man inte ville att den skulle så att säga och att jag fick kramp i slutet. Men annars va det kul. Hade velat gå på det i morgon,men det va fullbokat,får väl ta gymet istället...


Partey

Skriver detta lilla inlägg mest till min kompis pojkvän,så att han har nåt att läsa :P Lät igår som att han tyckte det var roande att läsa min blogg,så here you go:

Hade ju Zandras och min födelsedagsfest igår och jisses va kul jag hade. Var runt 10 personer här hemma. Vi spelade fyllespel och sjöng Sing Star och hade det allmännt kul. Var rätt bra full och det finns tre tecken på att jag va det:

1. Jag spydde (fast det brukar jag iof göra annars med ibland :P )
2. Jag rökte för första gången i mitt liv :O
3. Jag hånglade med en kille och det är ovanligt för att vara mig,för jag är nog den sämsta på att ragga,men igår gick det vägen :)

Sammanfattningsvis kan jag säga att det var en av dom roligaste festerna :)
Jag innan festligheterna började :)


Hej hej!

Tänkte bara meddela att jag nog inte kommer fortsätta blogga. Känner att jag inte har någon inspiration till att skriva. Har blivit en hel del festande på sistonde,emellan allt pluggande. Det är kul för har inte festat så mycket innan. Imorgon ska vi ha födelsedagsfest och då kommer det säkert bli fullt hus :)

RSS 2.0