Valborg

Började dagen med att sitta och skriva en början på fördjupningsarbetet. Sen stack vi och tränade på gymet istället. Börjar verkligen få synliga armmuskler nu,värsta biffen ;)

Ikväll ska vi till Zandra och Jörgen och grilla och ha det allmännt trevligt. Hoppas det håller uppe bara. Kanske att vi går och tittar på majbål om vi känner för det. Ser iaf fram emot att äta gott och dricka vin :)


Väl godkänd

Fick tillbaka rapporten om specialpedagogik på VFU-platsen och jag fick VG. Så himla skönt och det gör att självförtroendet blir lite bättre :) Igår skrev vi tentan om alla naturvetenskapliga begrepp. Gick hyffsat, men kändes som jag blandade ihop en massa. Men jag tror ändå att jag klarade den, fast det är nog på håret ändå..inatt har jag inte sovit så jättebra, somnade rätt sent och vaknade rätt tidigt. Hatar det, att man alltid ska ligga och grubbla..Idag har jag suttit och skrivit på en av seminarieuppgifterna, den är typ klar. Sen är det bara en till som ska skrivas och så ska vi skriva ett fördjupingsarbete, men det är man inte själv om iaf som tur är. Men det är segt att det är så mycket hela tiden, särskilt när man inte är särskilt intresserad av ämnet i fråga. Vill ha sommarlov nu, men det är bara 5,5 vecka kvar ungefär, så det är bara att bita ihop! Sen ska jag va ledig i några veckor och sen jobba på sommarfritids där jag ska va ansvarig tillsammans med Sofie :)

Tänk va skönt:


Flitiga fredag

Har tentapluggat typ hela dan med Zandra. Det känns ändå som vi har hyffsad koll på det. Vi åt lunch på Maido inne i stan. Har aldrig smakat något liknande innan, men kul att våga testa nåt nytt :) Är hungrig nu med. Ikväll blir det tacos,mumsigt :)

Imorgon är det tentaplugg igen, men först ska vi träna på gymet. På kvällen ska vi grilla. Hoppas vi inte eldar upp hela huset ;)

Min bil är för övrigt fortfarande på lagning och det blir massa pengar i utgifter, pengar som jag inte riktigt har. Men mina föräldrar har lovat att hjälpa mig..

Helgen

Bloggar visst nästan bara en gång i veckan nu för tiden. Men bättre det än inget alls!!

I fredags va det en väldigt lugn och mysig kväll. Tittade på Så ska det låta och lite annat.

Igår va jag effektiv och städade hela förmiddan, som jag typ nästan alltid gör på just lördagar. Sen tränade jag också. På kvällen va vi och grillade hos Johan, var mycket gott. Flumdansade en hel del och vi bestämde att vi skulle ut på Grace. Det va 25-årsgräns men ringde så jag skrevs upp på listan. Men när vi kom fram fanns jag inte med, så ägnade massa tid åt att leta upp mig. Men det ordnade sig som tur va. På Grace va lagom kul, hade roligare innan faktiskt. Men stund tals va det skoj.

Idag har jag varit hemma. Var meningen att vi skulle byta bilar, för jag har haft mina föräldrars bil eftersom min har varit på service. Men när jag kom hem fanns inte min bil utanför utan bara pappas jobbarbil. Han sa att det hade hänt en olycka med min (!). Han hade kört den på förmiddan och då hade kopplingen pajat. Det va ändå tur att det hände när han körde och inte när jag gjorde det. För min del gör det ingenting att jag får köra deras bil för den är så skön att köra.

Just nu är jag rätt trött och seg och lite rastlös. Skönt att man kan ta lite sovmorron imorron för börjar inte förrens 10, en alldeles lagom tid att börja tycker jag.


Härlig helg

Har haft en jätteskön och härlig helg. Va ju på grillpremiär hos Cissy och Kent på lördagkvällen. Tyvärr va det inte så fint väder,men vi kunde ju sitta inne. Fick goda grillspett och potatis. Efter maten spelade vi Alias och vi skrattade en hel del. Sen tittade vi på Millenium då vi blev rätt trötta. Men efter det spelade vi gammal musik och dansade och då blev vi pigga igen. Riktigt kul hade jag iallafall :)

Igår va det underbart väder och vi va ute på Toftastrand och åt tårtbuffé. Satt där riktigt länge och åt och åt..när vi kom hem gick vi promenad runt Trummen. I början blåste det rätt kallt faktiskt så det va inte så skönt. Sen blev jag inbjuden till grillkväll hos Zandra och Jörgen, men jag fick ta mat med mig. Efter maten tittade vi på film efter många om och men,hehe. Det va en lagom lättsam film och som vanligt blev jag trött.

Idag är vi "lediga". Ska träna nu på förmiddan, sen i eftermidda ska jag till bibblan och skriva ut maaassa papper. Får väl börja läsa sen, men ska jobba i eftermidda...


Premiär

Ikväll blir det grillpremiär hemma hos Cissy och Kent. Kommer bli så gott :)
Först idag va Cissy och jag och tränade en sväng på gymet,sen mötte vi upp Zandra,Jörgen och Zandras småsystrar på äventyrsbadet. Alltid kul att bada lite och leka barn igen ;) Men forsen åker jag aldrig mer igen,den är skitläskig. Men annars va det kul och kände mig väldigt mör i kroppen efteråt.

Har börjat vänja mig vid Hasses nya stil nu. Tycker han är riktigt söt. Fast ibland saknar jag Lurv-Hasse ändå..

Lite vin blir det nog oxå ja :)


Hej hopp..

..gummisnopp (!) som man alltid sa när man va liten av nån konstig anledning!!

Hade en lugn och skön påsk hemma hos föräldrarna. Gjorde inte överdrivet mycket. Det mest betungande var att städa/tvätta bilen. Så nu är den rätt fin igen bilen..

Började ny kurs igår. Tycker väl inte den är så jätteintressant hittills tyvärr. Men hoppas man kan kämpa sig igenom den ändå..

Idag va det dags för Hassis att bli av med det långa toviga håret. Va lite nervös innan, ungefär som när man själv ska klippa sig och man har bestämt sig för att göra en förändring. Men jag tyckte ändå det skulle bli skönt både för honom och mig att bli av med allt to.

Så här såg busen ut innan:Och så här ser han ut nu:Lite skillnad va?!!


På landet

Nu är jag hemma på landet för att fira lite påsk. Känns som man inte gör nåt annat än äter. Är det inte mat så är det godis. Så nästa vecka får det verkligen bli hårdträning..men det är skönt att va hemma och vila upp sig lite,även om det blir lite långtråkigt emellanåt. Särskilt nu på kvällen om det inte är nåt bra på TV:n för det är nästan det ända som finns att göra här. Tur att de har dator och internet iaf :P

Imorgon hoppas jag det blir fint väder för tänkte städa/tvätta bilen. Sen på kvällen blir det påskmat, gott ska det bli.


GLAD PÅSK ALLIHOPA :)


RSS 2.0