En liten dikt :)

Jag va bjuden på fest i Hovshaga
men det va för långt för vad jag behaga.
Så jag tittade på Melodifestivalen med några jag känner
ja Cissy, Kent och Johan är ju faktiskt mina vänner!
Jag va så mätt av all ost,kex,vin och kaka
som jag va tvungen att smaka.
så jag slog godisskålen ut Johans han´
så godiset hamnade i soffan!
Vi läste också lite dikter
som var av lite olika klass och vikter.
Jag fick en uppgift att skriva en om igår
och det har blivit blod,svett och någon liten tår!
Men detta är mitt resultat
hoppas det smakar lika gott som mat!!!


Hahaha,jag är inte särskilt bra på att skriva på rim, men hej, jag gjorde ett försök i alla fall :)


Lugn lördag

Idag har det varit väldigt lugnt. Började dagen med att tvätta, sen har jag varit en sväng på Rusta och köpt lite saker till Hasse och så har jag tränat. Va egentligen meningen att jag skulle festa ikväll,men jag kände ingen av dom jag skulle festa med,så bestämde att jag skulle träffa dom lite innan. Blev bjuden hem till Cissy och Kent istället där vi ska se melodifestivalen och äta ost och kex, goott..


3-4 år gammal bild. Känns vääldigt längesen!!


Farsan

Har varit på bio ikväll med Zandra,Cissy och Jörgen och vi såg Farsan. Riktig rolig va den och jag skrattade en hel del :D Annars har vi varit i skolan idag där vi först hade ett semniarie och diskuterade de skönlitterära böckerna vi läst. Läraren drog över en kvart så det blev rätt stressigt att gå hem och laga till sig lite mat och gå ut med Hasse. Sen på eftermiddan hade vi föreläsning om hur man intervjuar, hyffsat intressant men bra att han va lite halvflummig så man fick skratta lite oxå :) Efter skolan gick jag för att sola lite. Tog nog nån minut för länge för är rätt röd och varm nu,men det lägger sig förhoppningsvis tills imån. Ohh,imorgon är det freda, gytt. Men känns så där att vi går till fem :/ Men men det är smällar man får ta ibland..




Mmm måndag

Började dagen med en skön sovmorron, steg upp vid 10 över 8 ungefär. Tog och gjorde i ordning mig väldigt lugnt och stilla och va färdig vid 10 över 9. Jag tänkte då att jag kunde ta och sätta mig lite vid datorn när jag nu blivit färdig så tidigt. Kollade på schemat var vi skulle va sen, upptäckte då att vi visst började kvart över 9,ojjj då. Va bara att gå direkt. Kom till skolan vid 20 över-5 i halv. Typ första gången jag kommer för sent till en föreläsning. Lite kul att Zandra oxå trodde vi började 10,så hon kom ännu senare!!

I eftermidda har jag lyssnat lite på en ljudbok och sovit lite :P Sen ska jag iväg och träna aerobics,va i valet och kvalet om jag skulle avboka eller inte för det snöade rätt mkt ett tag. Men nu har det slutat som väl är..Gick med i en rolig grupp på facebook "jävla snö gå och dö" :P


Melodifestival

Ikväll är det den tredje delfinalen i Melodifestivalen och det är första gången i år som jag ser den med mina vänner :) Ska äta god mat också, hoppas det blir god iaf för börjar redan bli hungrig :P

Har kommit en hel del snö till och jag blir så trött på den,nu räcker det faktiskt!!

Igår va vi på IKEA,köpte inte alls mycket,men en badrumsmatta,matlådor och innekuddar och så en liten mus till Hasse ;)

När vi kom hem till Växjö igen åt vi supergod pizza,lite dyrare,men det va det verkligen värt :)


O som i onsdag

Bara denna och en dag till, sen är det fredag :) På freda går vi kort dag i skolan och sen ska jag få följa med Zandra och Jörgen till IKEA, så jag oxå kommer utanför Campus ;)

På morronen va det föreläsning i 2 timmar. Vi gjorde en liten övning som va lite småkul när man va morrontrött. Det va ändå en rätt intressant föreläsning. Sofie berättade att vi kanske kanske kan få sommarjobb på sommarfritids. Hon hade pratat med rektorn och eftersom vi jobbat på den skola där sommarfritids ska va så vore det ju bra om vi alla kunde jobba där. Kanske inte har skrivit det innan i bloggen, men jag jobbar som vikarie på fritids 2 dagar i veckan, på två olika skolor. Hoppas att vi kan jobba ihop, i så fall blir det 5 veckor och det tycker jag vore precis lagom :) Vänta och se som jag brukar säga!

På eftermiddan åkte jag för att hälsa på min nya VFU-plats. De verkar va riktigt trevliga de som jobbar där och barnen verkar himla härliga. Denna gång ska jag va på en avdelning där det går 15 5-åringar och 3 4-åringar, perfekt :)

Försökte sätta mig och läsa lite nyss, men det gick åt skogen, va för trött så jag fattade inte vad jag läste. Hoppas det går bättre imån,det måste det!!

För övrigt längar jag jättemycket till våren. Vill kunna gå i tunna kläder och njuta av vårvärmen, sitta ute i solen, grilla och massa annat sånt där mysigt, åhhåå va jag längar!!!


Alla hjärtans dag

Detta har varit en dag precis som alla andra. För mig som är/har varit singel alla hjärtans-dagarna tycker att denna dag är lite fånig. Fast visst,jag tänker lite extra på mina vänner och min familj,men i år känner jag att jag inte orkat lägga ner nån vidare energi på att hålla på och skicka sms och sånt. Jah hoppas att alla mina vänner vet att jag älskar dom ändå. Jag,mamma och pappa va och åt på motell Ljungby; fläskfilé, beasås och pommes. Riktigt gott va det :) Sen sov vi allihop middag när vi kom hem,så himla sociala va vi ;) Sen körde de hem mig till Växjö igen. Jag fick inte köra själv igår,pga snöovädret. När jag kom hem visst jag först inte vad jag skulle hitta på,så satte på datorn och kollade runt lite,sen kollade jag seminarieuppgiften för nästa vecka och försökte börja läsa lite. Hade mix megapol på men de spelade bara massa kärleksmusik och det kände jag inte alls för,då kände jag mig bara ännu mer ensam (dessutom är det den där roliga veckan som vi tjejer har och då kan jag blr rätt känslosam). Jag satte på lite partymusik istället och då blev jag på bättre humör :) Sen har jag inte gjort så mycket. Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför TV:n och mysa med Hasse,man tager vad man haver :P


Thank God it´s friday :)

Har skrivit klart hemtentan nu på förmiddan. Den är kanske inte i världsklass, men orkar inte ödsla mer tid på den, blir ändå inte bättre. Så nu har jag helg :) Ska ta och plocka undan lite och så kanske jag sover en stund sen. Känner mig rätt trött.

Imorgon ska jag hem till Ljungby. Mina föräldrar va så snälla och lät mig komma hem!! Ska bli skönt att koppla av lite faktiskt.

Igår hade jag en riktigt skön kväll: myste med min nya filt,drack te,åt lite choklad,hade tända ljus,läste lite och såg på TV. Boken jag läste heter Kirre och jag läste nog 5 kapitel igår, blev så himla berörd av den. En bok jag verkligen kan rekommendera. Den får åka med hem i helgen så jag kan läsa ifall det blir långtråkigt..


Skrattretande

Jag är medlem på Spraydate (mest som en liten kul grej). Igår fick jag en invite,eller vad jag ska kalla det av en person och jag höll på att dö, av både skratt och äckelkänslor. Avgör själva:

Jag vill bli din MSN-gris. Får jag? Med "MSN-gris" menar jag att jag lägger till dig på MSN och du får säga åt mig vad jag ska äta under ett antal månader/år. Jag måste lyda. Du kan t.ex. säga att jag måste köpa jordnötssmör och äta upp hela burken live för dig framför camen. Jag vill göras till en riktigt fet losergris av dig och hånas och mobbas samtidigt. Jag skämtar inte. Du bör vara en riktig sadist. Skicka din e-postadress privat till mig så lägger jag till dig.

Man kan ju undra hur vissa personer är funtade!! Undrar om det är någon tjej som går med på nåt sånt här, för jag märkte att han skickat samma till massa tjejer..


En söt liten gris :)


Förkylning

Vaknade på morronen av att jag hade ont i halsen. Började känna det redan på kvällen, men jag gurglade saltvatten och drack C-vitamin som brukar hjälpa, men tydligen inte denna gången. Halsen gjorde iaf att jag va väldigt trött och på dåligt humör när jag kom till skolan. Tydligen syntes det rätt väl att jag inte mådde så bra, jag såg nog ut som jag kände mig ungefär. Som tur va så va första föreläsaren rätt rolig,så då kände jag mig lite piggare iaf.

Har köpt hem massa halstabletter och även glass som jag ska kalasa på ikväll. Hoppas jag blir frisk.

Pratade rätt länge med mamma ikväll med. Hon skulle ringt igår,men det kom väl nåt viktigare emellan. Jag frågade om de skulle göra nåt i helgen och om jag kunde komma och hälsa på. Då hade de visst pratat om att komma och hälsa på mig!! Men mamma skulle prata med pappa om det så får vi se. Känns som jag borde åka hem en gång denna månaden,särskilt eftersom jag inte va hemma så länge sist


Min söta älskling


Skoj igår

Va hemma hos Cissy och Kent och firade Kents och även Johans födelsedag. Åt god mat,drack vin och åt en mycket smarrig tårta. Sjöng även lite Singstar, spelade Wii och dansade en hel del till gammal 90-tals musik :)
Igår va det stor fest för lärarna på skolan för att de skulle inviga Linnéuniversitetet, så de sköt massa raketer precis när jag skulle somna. Men när jag väl somnade sov jag skönt. Vaknade dock vid 8-tiden av att Hasse spydde på golvet så steg upp och torkade upp det. Gick och la mig igen för tänkte jag kunde sova en timme till. Men det tyckte inte Hasse så han satt nedanför sängen och morrade på mig :P Så det va bara att ta sig i kragen och stiga upp.

Har suttit och ändrat i min individuella del i tema-rapporten. Börjar bli rätt trött på den nu så jag hoppas den blir godkänd sen. Har oxå lyssnat på Svinalängorna som vi ska läsa, fast Zandras pojkvän har bränt den till oss istället. Vet inte om jag lyssnat så noga på den egentligen...

Sen idag får jag väl ta och städa lite och träna. Ikväll ska jag hem till Johan, får väl tårta då oxå antar jag. Alla andra är på väg ner till Skåne så...


Gloria

Det är låten som spelas på radion just nu. Trallar alltid med i den :)

Har suttit hemma hos Zandra (Jörgen) och pluggat igår och idag. Har ett PM som handlar om specialpedagogik och massa olika begrepp. Hade lite svårt att få ihop antal rätt tecken, men nu har jag det iaf så nu är det bara att läsa igenom det igen och se om man kan fylla på med nåt mer.

Imorgon ska vi träffa handledaren om tema-rapporten. Alla andra grupper, som inte har samma handledare som vi, fick veta vad som skulle kompletteras för 2 veckor sen, så det känns sådär att vi ska få veta det så sent. Men hoppas att det inte är så mycket

Annars händer inte mycket. Har gjort en grej med lite "hjälp" från Zandra och Jörgen som jag aldrig skulle våga göra själv. En lite halvpinsam grej tycker jag själv, men samtidigt lite kul. Nu blir ni nyfikna va?! :P

RSS 2.0