Söndag

Idag har jag ingenting planerat. Ska kanske ta ett tag med dammstrasan, för det behövs verkligen. Om jag sätter på hög musik så går det nog bättre :)

I fredags blev det ändrade planer. Skulle ju egentligen hem till Zandra och Jörgen, men när vi satt på föreläsningen på eftermiddan fick jag sms från båda mina kompisar Sofie att "va kul att du ska med ikväll". Först svara jag att jag va bortbjuden men Zandra sa att det va helt okej om jag följde med ut och att jag säkert skulle få det roligare. Eftersom jag inte är så svårövertalad när det är fest så svara jag ja. Va egentligen alldeles för trött men efter en power-nap och dusch och partymusik så kom jag i stämning. Började hos Sofie och satt och drack lite och snackade. Sen drog vi vidare till en som kallas Peppe. Va inte överdrivet roliga människor där, massa gymnasieelever (!). Förstår inte varför han umgås med såna små när han själv är 25..hade egentligen bestämt mig för att inte hänga med ut på stan sen, men jag va alldeles för vinpåverkad för att gå hem och sova. När vi hoppade på bussen började vi snacka med några som va från Kalmar (en pluggade här) som inte hade nån koll på vart man skulle ut, så de hängde med oss. Va på ett ställe som jag inte minns va det hette, men det va gratis inträde där iaf. Skulle köpa en Smirnof ice i flaska, men bartendern började blanda en drink istället så där blev jag 90 kronor fattigare...sen drog vi vidare till Grace. Inte jättebra musik där och va rätt låg volym, men vi dansade ändå, när vi inte gick mellan de två dansgolven..kom hem strax efter två och somnade som en stock

Igår sov jag till halv elva och det va riktigt skönt. Sen på dan gjorde jag knappt nånting. På kvällen va jag hos Johan och fick mat. Sen spelade vi lite guitarhero, gick inte så bra för mig i början men jag fick vinna nångång iaf, fast Johan hade iofs svårare svårighets grad. Kul va det iaf och sen tittade vi på film..

Usch va det snöar. Jag vill inte ha mer snö nu. Längtar till våren!!!!


Fredag

Idag är det än en gång fredag och det är lika skönt som vanligt
Litteraturseminariet är avklarat, men jag hade inte så mycket att säga egentligen. Har varit så himla mycket litteratur så till slut har jag inte vetat va jag läst eller skrivit. Vid kvart över ett ska vi ha föreläsning om elevvårdteamet,va dem gör och så. Lite segt att ha ett hål på tre timmar, men men, ska göra lite lunch sen i alla fall..

Ikväll är jag bjuden hem till Zandra och hennes boyfriend. Ska äta japanskt, som jag aldrig gjort innan, men det blir säkert gott. Så snällt av dem att bjuda hem mig så jag slipper va själv. Träffar ju inte Zandra lika mycket som innan och så ska de iväg i helgen och så...

Klantiga jag glömde lägga undan min kofta som jag nog hade på datastolen, så den hade Hasse givetvis tagit och bitit sönder knapparna på. Får skylla mig själv, men kommer säkert använda den ändå, är ju trots min favorit. Sen får jag väl köpa en likadan sen.


Svårt att bli arg på en sådan sötnos..


Musik gör mig gla´ :)

Har suttit och pluggat stora delar av dagen och nu kände jag att det va dags för lite hög musik så man blir på bra humör igen. Har lyssnat lite på Lena PH och lite annan gammal musik. Idag är det riktigt snöoväder ute. Va ute med Hasse efter lunch och såg och kände mig som en snögubbe efter det. Nu får Hasse va inne nåra timmar till och sen blir det bara korta rundor..

Imorgon ska jag träna Easyline. Har verkligen inte kommit igång med träningen, skolan tar mycket tid och sen är det mycket fullbokningar och trångt på gymet. Hoppas att alla nyårs-löftare ska försvinna snart ;)

Ska fortsätta lyssna på musik så jag inte blir av med mitt glada humör :)


Lunchrast

Har ätit lunch nyss och sitter och väntar på att nästa föreläsning ska börja,men först måste jag ut med Hasse. Föreläsningen som va nu på förmiddan va inte den bästa direkt, den va på engelska och även fast jag verkligen försökte koncentrera mig så lyckades jag inte hänga med...hoppas nästa föreläsning är bättre,den ska va tre timmar så. Efter skolan ska jag iväg och jobba nån timme..och sen måste jag stanna och handla lite och ikväll blir det att försöka läsa så mycket som möjligt, suuuck..


Trevligt igår

Igår va mina vänner Zandra,Cissy,Kent och Johan här på besök och jag bjöd på mat. Efter skolan hade jag en hel del att stå i; plocka undan, förbereda mat..till middag bjöd jag på en skaldjurspaj,vitlöksbröd och sallad. Va riktigt gott! Till efterrätt va det chokladfondue med massa goa frukter. När allt va uppätet slog vi oss ner och tittade på Let´s dance, skulle behövt en fem-manna soffa, minst. Men det gick bra ändå. Jag va väldigt trött så jag kunde knappt koncentrera mig på att titta. Gick i säng tidigt, men först tittade jag på vem som åkte ut och det va Peter Wahlbeck..

Idag hade jag ett fullt sjå att städa undan här, värst va det i köket. Men nu är det fint igen. Egentligen är det konstigt när man ska ha främmat,för först städar man så att det ska va så fint som möjligt när de ska komma. Men sen är det ännu värre när de går. Nästa gång är det i alla fall inte jag som ska bjuda på mat, det känns rätt skönt..

Annars händer väl inte jättemycket idag. Ska gå en sväng till bibblan sen och skriva ut lite. Ikväll hoppas jag att en viss person ska orka träffa mig, men annars får jag väl umgås med Zandra :)


Pluggat

Idag har jag pluggat nästan hela dan känns det som. Satt två timmar i sträck och läste på förmiddan. Sen tog jag en rätt lång paus och åt,satt vid datorn och gick promenad. På eftermiddan kom Zandra och "störde" och vi drack te och satt och pratade. Vill oxå va så kär som hon!! När hon "äntligen" gick åkte jag och handlade, massa gott till imorgon kväll då jag ska bjuda på mat. Sen när jag kom hem fick jag ett ryck och satte på rock på hög volym och började städa toan, inte världens fräschaste golv där inte, men nu är det fint! Har suttit och skrivit nu en stund på seminarietexten tills imorgon,men skriver klart det senare ikväll tror jag..

Sitter och lyssnar på kärlekslåtar och blir nästan lite sentimental :P


Nytt

Startade ny kurs idag. Kommer nog bli intressant. Kom i nya basgrupper oxå,men Zandra bytte till min och så känner jag Alena och Senita och en del andra lite så där. Tror det kommer bli en bra grupp och lärarna verkade bra.

Igår va jag hemma hos Zandra och åt pizza och skulle se film (visade sig att den inte va bra,så vi stängde av den). Lite kul när vi skulle beställa pizza,för jag gjorde det hemifrån men glömde ta pengar med mig. Vi trodde att pizzorna skulle kosta 65 kr/styck, alltså 130 kr och det lyckades vi skrapa ihop. Men tydligen så har de ändrat så det kostar 70 kr/styck så det fattades några kronor. Som tur va så var Zandras granne Viktor hemma och kunde hjälpa oss. Hasse sprang även ut ur lägenheten så pizzakillen mötte honom nere. Så kan det gå :)

Om ett litet tag ska jag iväg och jobba på ett fritids på Östra Lugnet,en stund ska jag va själv innan Sofie kommer,men det ska säkert gå bra.


Tröttis

Lite trött är jag allt, efter två utekvällar i rad. Igår va vi hemma hos Johan och åt fondue,riktigt riktigt gott. Drack massa vin och spelade mitt spel "Trodde du ja". Gick ut på Harrys sen, Grace kom vi inte in på för där va 25 års gräns. På Harrys va det 23 års så egentligen skulle inte jag kommit in där heller,men behövde inte ens visa leg :) Dansade rätt mycket,men stund vis va det inte jättebra musik så vi stack hem vid ett-tiden och jag somnade som en stock..

Hittade ett "test" på mitt kusinbarns blogg så bara för att jag inte har nåt att göra gör jag det. Lite töntigt kanske eftersom jag bara har träffat personen i fråga en gång. Men det stod så här:

Du är utmanad!
Du ska tänka på den person du tycker om/är kär i och svara sedan ärligt på frågorna nedan. Svarar du inte kommer det gå åt helvete med din kärlek!

...så vågar inte chansa :P

Är han svensk? Ja
Bor han nära dig? Nån mil tror jag det är
Är han i din ålder? 1 år äldre
När träffade du han senast? I torsdags
Är han lång eller kort? Runt 1,70 tror jag
Är han omogen eller mogen? Vet jag inte än 
Är han snygg, fin eller vacker? Snygg ;) 
Är han snäll? Ja,han verkar va supersnäll :)
Är han lätt att prata med om allting? Tror det
Är han lätt att skratta med? Ja,det tror jag oxå..
Är han mobbad? Nää..
Är han blyg? Lite
Är han framåt? Ja det verkar han va.. 
Kan du lita på om han lovar något? Jo det kan jag nog
Har han någon gång gjort dig ledsen? Nää..
Har han någon gång gjort dig glad? Jaa
Om du är ledsen, kan du prata med honom då? Inte än kanske
Brukar du skrika/vara ofta vara arg på han? Hehe,nää
Brukar du krama han mer än 10 ggr på en kväll? Har som sagt bara träffat honom en gång..
Tycker han att du är jobbig ibland? Hoppas jag verkligen inte
Tycker han att du är rolig och snäll? Det hoppas jag
Har du sovit hos han ngn gång? Nope
Har han sovit hos dig ngn gång? Nope
Har ni kollat på film ihop? Va på bio i torsdags
Brukar du tänka på han? Ja,det händer ;)
Brukar du sakna han? Nja,kan jag kanske inte säga riktigt än
Brukar du fälla tårar för han? Nej,verkligen inte..
Om du fick välja vad han skulle säga till dig, vad skulle det vara? Att han tycker om mig kanske ;)

Så nu va det gjort ;)


Lite bakis

Det blev en riktigt kul kväll igår faktiskt. Började inte så bra. Först va Sofie här och vi började dricka så smått,satt och snackade massa och hade trevligt. Sen mötte vi upp Alena och så gick vi till hennes kompis på förfest. Där va inte överdrivet kul och Sofie bestämde sig för att åka in till stan istället,för det va bara RnB som spelades och hon ville lyssna på hårdrock. Tur att jag kan lyssna på det mesta.. Sen drog vidare till en större förfest där det va bara ekonomer. En del pratade jag ingenting med, men började prata med nåra tjejer som va jättetrevliga. Följde med dom hem för att shotta lite innan Stallarna, blev ordentligt påverkad då..Fick stå i kö skitlänge sen in till Stallarna och när vi va nästan framme bestämde vi att det knappt va lönt att gå in,men precis när jag skulle gå så såg jag Alena så jag bestämde mig ändå för att gå med henne in. Hennes kompisar hade gått till Stenladan istället. Stod i kö ett tag till efter det, i kylan. Men det va kul där inne,även om vi inte va där alls länge. I kön ut började jag prata med en kille från Tyskland som tyckte det va konstigt att de inte hade öppet längre. Håller med honom faktiskt,någon timme till hade de kunnat ha öppet..

Idag när jag vaknade mådde jag så där. Hade ont i huvet och mådde rätt illa. Men nu är det bra igen. Ikväll ska vi hem till Johan och Cissy och dom va sugna på att gå ut efter. Känner mig inte jättesugen på det just nu,men ändrar mig kanske senare. I alla fall ska jag inte dricka mycket..


Min alkishund!! Flaskan är dock tom..


 


I´m happy :)

Såå himla skönt att det är fredag och att denna veckan är över :)
Idag hade vi muntlig examination och det kändes som det gick rätt bra.
Ikväll blir det utgång till Stallarna, länge sen jag va där nu..

Igår va jag och såg Avatar. Den va bra faktiskt, brukar inte gilla den typen av filmer annars, men har visst ändrat mig lite. Trevligt va det iaf :)

Skönt att det är över..

Idag va det dags för redovisning. Va grymt nervös och kunde knappt äta nån frukost,kändes nästan som jag skulle spy. Jag är rätt barnslig egentligen som blir nervös för en sån sak, men kan inte hjälpa det, blir det ändå. Som tur va så va min grupp först ut av alla. Gick hyffsat bra, fast jag stakade mig väldigt mycket. Men nu är det över iallafall och det är grymt skönt

Har sovit oroligt två nätter i rad nu. Normalt brukar jag ha väldigt lätt för att somna,men nu har det tagit 1-2 timmar och när jag somnat så har jag sovit oroligt. Kan bero på att jag varit nervös inför redovisningen, eller nåt annat. Hoppas jag får sova inatt....


Morgonpromenad

Gick nästan 1 timmes morgonpromenad med Zandra och Hasse. Riktigt skönt att komma ut, fast det va kallt, det riktigt bet i kinderna. Mötte tre "tanter" som va ute med sina hundar på vägen och Hasse lekte en stund med en av dom och hade riktigt skoj. Har köpt ett 8 meter långt rullkoppel och det går mycket bättre att gå med honom nu..

Annars händer inte mycket idag, ska försöka plugga lite hade jag tänkt..sen ikväll kommer Zandra och då ska vi se film och ha det mysigt :)


Inte mycket..

...händer i mitt liv om dagarna. Jag städar lite,sitter vid datorn och några gånger om dan går jag ju ut med Hasse. Annars gör jag typ ingenting. Har läst rapporten som vi i min grupp ska opponera på,rätt intressant läsning,men svårt att ge kritik på det..

Ska skotta fram bilen om ett tag (halv ett). Det har kommit en hel del snö här och jag har inte kört bilen på nåra dar nu. Jag och Zandra ska lyxa till det och äta på Hong Kong :)


Sjukt trött

Nu är jul och nyår över och vardagen här i Växjö har börjat igen så smått.

Nyår firade jag nere i Skåne, först var vi på en rätt stor fest som några studenter i Lund fixat. Det va en trevlig kväll och god mat bjöds det på. Efter tolvslaget bestämde vi oss för att följa med in till Malmö och gå ut där. I Malmö bjöds det på kareoke. Jag själv sjöng bara en gång, som tur va för de andra som va där!! Kom hem till Zandras mamma vid 4-tiden och somnade då rätt skönt.



Kom hem till Växjö igen i lördags och trötta och hungriga som vi va så bestämde vi oss för att beställa hem pizza. Det va nog en av dom godaste pizzor jag ätit nångång,men blev rätt bra mat. Tittade på film sen och bara mös.
Igår fick jag hem Hasse igen som mina föräldrar varit snälla och passat åt mig när jag varit nere i Skåne. På eftermiddan gick jag och Zandra en skön vinterpromenad, va så himla härligt väder igår. På kvällen va vi hemma hos Cissy och Kent och tittade på Wallander-Läckan och jag tyckte det va en av dom bästa Wallanderfilmer jag sett,väldigt spännande va den. Spelade också lite Wii som dom köpt,riktigt kul,även om jag inte är så himla bra.
Idag va vi i bibblan och skrev ut lite,ska göra opponering på en annans grupp arbete. Försökte läsa lite,men tappade rätt snart fokus,men fick en del läst iaf. Jag har även plockat undan massa julpynt,är så trött på julen nu.

Vet inte varför jag är så trött,men det kan bero på att vädret varit lite konstigt idag. Snöade innan och när det är kraftig nederbörd i form av snö kan jag bli rätt trött. Resten av dagen/kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Men just nu är jag hungrig så får se vad jag hittar..


RSS 2.0