Skönt med fredag imorgon

När man jobbar eller går i skolan är det alltid lika skönt när det är fredag. Då kan man pusta ut och sen kan man sova så länge man vill hela helgen. Kommer säkert ha en mysdag på jobbet som vi hade idag. Det har regnat hela dan så vi har inte ens gått ut. Imorgon kväll är hela gänget samlat igen för lite grillning och massa mys. Vi är en ny i gänget imorgon också. Hoppas hon stannar kvar efter att ha träffat oss ;) Sen åker jag nog hem en runda i helgen. Inte så kul att sitta här och uggla. Har bara en vecka kvar att jobba sen. Ska bli skönt med lite semester innan skolan drar igång sen. Njuta massor ska jag göra och hitta på massa roliga saker :)


Regndag

Det regnar här i Växjö idag. Och det tycker jag faktiskt är rätt skönt. Då kan jag passa på och städa lite här inne och i eftermiddag ska jag baka lite. Får se vad som händer ikväll. Kan va rätt skönt att bara ta det lugnt och mysa i soffan. Får se helt enkelt.

Mindre roligt med att det regnar är när man har en hund som man måste gå ut med. Men det är bara att ta på regnkläderna och ge sig ut sen.


Jobbar och står i

Det är rätt jobbigt att jobba heltid. Men jag har ett så roligt jobb så det går rätt bra. Är och badar nästan hela dagarna. Ungarna är helt galna i vattnet asså. Denna sommarn är helt galen oxå. Har nästan aldrig varit så brun som jag är nu!!

Har fått hem min Hasse nu. Han har varit på semester hos mina föräldrar i lite mer än två veckor så det är skönt att ha han hemma nu och det verkar som han oxå tycker det. Får försöka åka hem en gång om dan och gå ut med honom.

Seg och trött

Va ute igår på Terassen så känner mig en aning seg. Fredag-lördag va jag hemma och hälsade på Hasse. Sen körde jag hem och började fixa mig nästan direkt för att sen köra till Cissy och Kent. Där grillade vi och satt på deras härliga balkong och pratade massa. Satt och velade om vi skulle ut eller inte men till slut hamnade vi på Terassen. Där va sjukt mycket folk men riktigt kul. Stod och dansade nästan hela tiden och svetten bara rann, mysigt värre! Men jag hade riktigt kul igår :)

Idag blir det lugnt. Om solen skiner mer kanske jag åker och badar. Men måste leta upp nåt att äta till lunch oxå och sen får jag nog ta en powernap känner jag..


Flyter nästan bort

Vilken sommarhetta det är. Ska egentligen inte klaga, men detta är nästan för bra. Har varit på Ryttartorpet idag med ungarna men typiskt nog fick jag inte med badkläderna så jag trodde nästan jag skulle dö först. Men det blåste lite sen så det svalkade lite. Men hädan efter ska jag alltid ha med badkläderna. Är rätt mycket moln nu så det verkar nästan som det ska börja åska snart, hoppas på det..

Igår va jag på allsång i Linnéparken. Va riktigt trevligt faktiskt. Kvällens artister va Linda Bengtzing och Kevin så det va rätt kända. Synd att man inte såg nåt bara, men huvudsaken att man hörde.Uppdatering

Bloggar inte lika mycket på sommarn. Dels för att det är fint väder så man hellre är ute och dels för att man inte har nån motivation och dels för att det inte händer så mycket.
I torsdags åkte jag iaf hem för att va lite hundvakt åt föräldrarna som åkt till Karlstad. Sen va jag hemma hela helgen för det va så varmt och härligt väder.
Igår började jag sommarjobba. Faktiskt rätt skönt att börja göra nåt på dagarna. Blir lätt förslappad när man är ledig för mycket. Fast igår va det rätt jobbigt för det va så himla varmt. Men det är ändå rätt slappt, inte så många barn som det egentligen skulle va. Och så är det skönt att de är så stora så de klarar sig själva, även om det kan bli lite segt ibland. Men det är första gången som jag verkligen trivs med mitt sommarjobb. Perfekt med 5 veckor också. Då är man ledig mycket innan skolan börjar igen och så skönt att slippa jobba kvällar och helger


RSS 2.0