Snart påsk

Har suttit och skrivit rapport om hur hur de jobbar med specialpedagogik på min VFU-plats. Det har faktiskt gått bra och jag är nu klar med den, vilket är extremt skönt. Imorgon ska vi redovisa det, men det verkar inte va nån speciell redovisning så det ska nog gå bra. Åker nog hem på fredag sen, ska bli skönt att komma hem och koppla av lite, kan behövas känner jag.


Festen igår

Hade riktigt kul igår. Jag och Johan började förfesta hos Zandra och Jörgen. Vi åt 3-rätters, mycket gott va det. Och så drack vi en hel del så vi började bli rätt fulla och goa. Sen tog vi taxin till Cissy och Kent. Där va rätt mycket folk,men vi fick plats. Bjöds på tårta, men jag orkade verkligen inte äta knappt nåt. Kan ju hoppas att de bjuder hem oss på det som blir över ;) Framåt elva åkte vi till Grace och som vi dansade, iaf jag, dansade nästan konstant hela tiden, va så bra musik :) Stannade till de stängde,sen fick jag gå själv hem till Zandra och Jörgen där jag skulle sova, eftersom Cissy hade folk som behövde sovplats,så min lägenhet fick leka hotell. Sov rätt så bra på luftmadrassen ändå och mådde hyffsat bra när jag vaknade. Sen har jag inte gjort nånting,varit väldigt lat, men det får man va tycker jag..


Jag igår, hehe


Avsked

Idag va det dags att ta farväl av "mina" barn. När jag kom fick jag en flaska vin av en som jobbar där (utan att barnen såg förstås). Sen fick jag ett påskägg av barnen och en pedagog tyckte de kunde sjunga nåt för mig. Då klämmer barnen i med "Ja må hon leva" och de sjunger hela sången. De är så himla härliga :) När en mamma kom för att hämta sitt barn och jag sa att det va min sista dag så sa hon att när han har berättat om mig hemma så har han sagt Markoolio om mig och det har han även sagt varje dag till mig.

Kommer sakna barnen jättemycket. Har ändå hunnit skapa en fin relation till de flesta barnen


Sista praktikdagen..

..är det imorgon. Känns konstigt, som vanligt har tiden bara sprungit iväg. Har trivts jättebra, härliga ungar,bra personal och många trevliga föräldrar :) Men det är ändå lite skönt att sluta och slippa alla tidiga mornar. Men sen är det jobbigt att behöva börja plugga igen. Är rätt trött nu för va med på ett personalmöte nu på kvällen,va inte direkt intressant heller och höll nästan på att somna :P

Längtar till lördag då det blir stor fest för Cissy. Det är glitter-tema och det ska bli kul att få klä upp sig lite :)


Min frisyr



Nu blir det två inlägg på kort tid här, men jag måste visa upp min nya frisyr. Klippte och färgade i onsdas och jag är supernöjd.


På praktiken har en del barn hela tiden kallat mig Markoolio och de tyckte jag såg ut ännu mer som honom nu. Ett annat barn tyckte att jag såg ut som Pernilla Wahlgren och en annan att jag såg ut som en docka. Tackar för komplimangerna söta ungar :) En av personalen tyckte jag såg yngre ut, men det va ju inte riktigt min mening. Jag vill snarare se äldre ut och det tycker jag att jag gör!


Städlördag

Har hållit på och städat ett tag nu; Dammtorkat lite,dammsugit soffan noggrannt,dammsugit,städat toan,ristat av sängkläderna och ska bädda rent. Märks tydligt att jag har hund,hundhår överallt och massa grus. Känns nästan lite meningslöst att städa när jag vet att det kommer se likadant ut snart igen, men men det måste ju göras, hur tråkigt det än är..

Idag är det skapligt väder,varmt iaf. Får väl försöka va ute lite i eftermidda, ska träna på gymet iaf. Känns skönt att ha kommit igång någorlunda med träningen igen och det är skönt att kunna lägga på lite extra vikter. Nu jäklar är det beach 2010 som gäller ;)


Tänka sig va han har växt!




Melodifestival-finalen

Ja,igår va det dags för den stora finalen och den ägde rum hos Zandra och Jörgen. Det va bara Kent och jag som va där,men det va lika trevligt ändå. God mat fick vi också som bestor av baconlindad kycklingfilé och bakpotatis. Sen drack vi en hel del vin och sjöng lite Sing Star.

Angående finalen så gissade jag på att Timotej eller Salem skulle vinna. Men Salem kom på andra plats och fick se sig besegrad av Anna Bergendahl. Jag tyckte att de flesta låtarna var bra och Anna är en värdig vinnare. Sen återstår det att se om hon har nån möjlighet att vinna Eurovision,men jag har nästan börjat vänja mig vid att det inte går bra för oss,men vi får se,hon kanske skräller där också.

Idag blir det en lugn dag. Mamma och pappa kommer på besök i eftermidda en sväng och så ska jag tvätta. Sen måste man ju va ute i det fina vädret idag också,underbart.


Texten är så bra tycker jag:

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand. Cause this is my life, my friend, and I can´t be no one else.


Studiedag

Idag har förskolan stängt för de har studiedag. Eftersom det kostar pengar för föreläsningen så fick jag inte va med utan fick ledigt istället. Inte mig emot, men har pluggat lite nu på morronen iaf.

Inte är det så uppiggande väder heller. Hade hoppats att det skulle va soligt och fint,men men..

Igår va jag hemma hos Zandra och Jörgen och såg Luftslottet som sprängdes. Så nu äntligen har man sett alla tre filmer. Tycker ändå att den första är bäst.

Har inget kul att berätta annars, tråkigt nog..

En liten lista

Denna listan hittade jag på en blogg:

3 saker som alltid finns i min :

Kyl: juice,margarin,ägg

Frys: köttfärs,kyckling,korv

Skafferi: mjöl,socker,pasta

Handväska: pengar,mobil,lypsyl/lipgloss

Sminkväska: mascara,bronspuder,lipgloss

Badrumshylla: tandborste,tandkräm,ansiktslotion

Tvättkorg: strumpor,trosor,smutstvätt

Skohylla: Skor,Hasses tass-avtorkar-handduk

Förråd: flyttkartonger,säsongskläder,massa skit

Hjärna: en del bekymmer,vad skönt det vore att sova,vad jag ska göra med mitt liv :P

Jackficka: bajspåsar,lypsyl/lipgloss,pengar

Kryddhylla: Salt,piffiallkrydda,vitpeppar

Balkong: har ingen riktig balkong, men en liten uteplats kan man väl säga,så: bord,stolar,grill

Barskåp: cider,vin,smirnoff-ice (har det dock inte hemma alltid)

Köksbänk: diskställ,lite disk,micro

Fruktkorg: Äpple,Päron,bananer


Scotts

Igår va vi hemma hos Johan och åt god mat och tittade på melodifestivalen. Sen hamnade vi plötsligt på parken där Scotts spelade. Det va faktiskt riktigt trevligt. Har inte buggat på flera år,men Kent va en bra lärare så jag lärde mig lite. Va härligt att få svänga mina lurviga lite ;) Kan faktiskt tänka mig att åka dit igen om det är nåt bra band.

Idag sov jag till halv tio,riktigt skönt. På förmiddan tog jag det mest lugnt,men städade lite oxå. Nu på eftermiddan gick jag en långpromenad med Johan och hundarna. När vi kommit lite mer än halvvägs mötte vi Cissy óch Kent som va ute och fotograferade. Vände och tog följe med dom. Blev en riktigt lång runda och jag tror vi va ute mer än en och en halv timme. Riktigt skönt, men det va inte lika kul att ta in Hasse som va en aning skitig. Men det va bara att skölja av honom i duschen så blev han någorlunda ren.

(Skulle ladda upp en bild på Henrik i Scotts här, men av nån anledning så funka det inte)


Mysfredag

Igår hade Zandra och jag en riktigt mysig kväll (Hasse va oxå med på ett litet hörn). Vi åt maassa mat;buffalovingar,potatiskringlor (eller va man kan kalla dom),vitlöksbröd och gurk-och morotsstänger. Hade köpt godis oxå,men jag va rätt bra mätt så orkade inte särskilt mycket. Två filmer såg vi oxå;Prinsessan och sen  Tidsresenärens hustru och båda va bra. Men under den andra filmen halvsov jag för jag va så otroligt trött. Jag sov över hos dom oxå och det va meningen att jag skulle sova på Zandras stora luftmadrass,men vi upptäckte att det va ett hål i den så jag fick sova på Jörgens istället. Konstigt nog så sova jag rätt skönt. Till frukost fick jag scones och nypressad juice,lyxigt värre.

Är lite trött trots allt för har väl inte sovit riktigt bra ändå. Efter midda ska jag och Cissy träna, beach 2010 ni vet!


Haha,denna bild alltså ;)


Soool :)

Blir på så himla bra humör av solen,fast det är kallt! Får nästan lite vårkänslor av solen :)

Jag är ju ute på VFU nu och när jag kom på morronen hade jag nåt vitt ludd på axeln som en som jobbar där tog bort. Hon sa att det då är en mörkhårig man som tänkte på mig och om det hade varit ett svart ludd hade det varit en blond. Kan ju hoppas att det stämmer,men än så länge är det ingen som sagt nåt.

Trivs annars väldigt bra på VFU:n,helt underbara barn och jättetrevlig personal. I måndas när jag skulle presentera mig för barnen så de att de trodde att jag hette Markoolio och en del barn kallar mig för det,haha söta är dom. Skrev ett litet brev till föräldrarna som jag satte upp i hallen och min handledare tyckte jag skulle ha en bild på mig själv oxå. Så där hänger jag nu, med ett falskt leende och ser drogpåverkad ut! 


Jag som blond


RSS 2.0