Rubrik

Måndag igen. Tog sovmorron. Skönt. Haha vilken inledning på detta inlägg!! Tränade med Cissy på förmiddan, gick rätt bra, men va lite halvseg. Har lyckats pricka in bra tider varje gång vi tränat, knappt nåt folk där! Satt och skrev lite på sista uppgiften sen, men orkade inte så mycket. Va och jobbade sen, lugnt som vanligt.

Helgen va bra. Hade fredagsmys med mig själv och Hasse i fredags. Tittade på Så ska det låta, som sög, och sen en kass film som jag inte orkade titta färdigt på. Tränade med Cissy på lörda eftermidda. Slappade och tittade på film på eftermiddan; Jersey girl, snyftig är den. Sen på kvällen grillade vi och tittade på Eurovision hos Johan. God mat som vanligt. Men Eurovision va kanske inte så jättekul, jag lyckades inte hålla mig vaken genom hela utan somnade i omröstningen. Tyskland vann, inte den bästa låten, men inte heller den sämsta. Det roligaste va ändå han som sprang in på scenen och dansade med. Vi tyckte ändå att han inte passade in där riktigt, men han dansade ju likadant som de andra! Igår va jag hemma och firade mors dag. Hon fick en elvisp, för den andra har jag tagit sönder,hehe. Farmor bjöd på supersmarrig jordgubbstårta. Hade Hasse lös lite och vad han sprang,helt crazy. Sen va han förstås slut när vi kom hem, så även jag!

Har bokat tid hos frissan på torsda. Ska klippa lite och göra nåt åt färgen. Utväxt är inge vidare kul..


Fredag

Så va det fredag igen. Hade bara en lektion på morronen. Den sista för denna terminen faktiskt. Vi har läst barnböcker om sex och samlevnad. Finns massa spännande böcker som man kan ha användning för sen. När jag kom hem fick jag ett litet ryck och plockade undan massa papper och tidningar som låg överallt. Nu sitter jag och försöker skriva på en uppgift om sex och samlevnad. Men det är inte så kul att plugga en fredag. Sen ska den inte va inne förrens nästa fredag heller så har gott om tid på mig.

Är lite småförkyld. Känns mest i halsen. Hoppas det gått över tills imån så jag kan träna med Cissy.

Igår åkte Anna ur Eurovision. Har nog inte riktigt fattat att på lördag är det första gången som Sverige inte tävlar. Hade inte särskilt stora förhoppningar på att hon skulle gå vidare för det va många som va bättre. Hjälper inte att en söt tjej står och sjunger när så många andra har tusen gånger bättre framträdanden. Men jag bryr mig inte så mycket för det hade ändå inte gått bra på lördag. Sen är det rätt skönt att slippa va nervös också.

Hasse är så söt, sitter utanför och kikar, men än så länge har han inte sagt ett ljud :)


Tiisdag

Har varit en relativt lugn dag idag. Pluggat lite och förberett redovisningen tills imån. Hoppas det går bra,men nervös kommer jag säkert bli ändå. Har även jobbat idag. Ett barn sa att han hatar fröknar, men då sa ett annat att han gillar fröknar för de är snälla och roliga. Jag väljer att lyssna mest på den andre. Blev oxå väldigt imponerad av en kille som verkligen kunde rocka rockring. Helt otroligt va grym han va!

Är trött och har inget direkt att göra, eller jag är för lat för att göra nåt rättare sagt.

I helgen läste jag förresten ut en bok som är en av de bästa jag läst. Någon sorts frid heter den och författarna är Camilla (fint förnamn) Grebe och Åsa Träff. Den handlar om en psykolog och en av hennes patienter hittas död utanför hennes hus. Man får följa letandet efter mördaren. Väldigt spännande va den och jag rekommenderar den starkt.


Börjar ordna upp sig

Igår va det ju Sofie och Sofies fest i Växjöparken. Hade skitkul,även om det inte kom alls mycket folk. Tycker synd om dom för de har lagt ut så himla mycket pengar. Men men kul hade jag som sagt. Vaknade halv nio med en huvudvärk som hette duga. Hade svårt att somna om pga av detta men steg inte upp förrens tolv. Brukar inte må så dåligt dan efter,men jag förtjänade det kanske. Nu mår jag iaf bättre, känner mig seg bara. Zandra och Jörgen va snälla och passade Hasse och de va och lämnade honom nyss. Han ligger just nu vid balkongdörren och spanar ut.

Det va kanonväder igår och hoppades det skulle va lika fint väder idag. Men det är det inte. Kommer nog ligga i soffan mest idag känner jag

Trött

Är väldigt trött för tillfället. Idag har vi suttit med det förbaskade fördjupningsarbetet och är typ klara. Men är massa smågrejer att fixa och det är nästan det värsta. Satt till halv två idag så åt lunch två timmar senare än vanligt, minst en timme för sent. Tappade all ork så jag bidrog inte till så mycket mot slutet. Mat fick jag iaf sen och så stack jag och Cissy till gymet och tränade. Va rätt skönt men väldigt svettigt idag. Har läst igenom arbetet lite och skrivit ner det jag ska säga på redovisningen. Är så ofantligt trött på det, men snaart är det klart. Ska sitta imån och gå igenom allt igen.

Igår va föräldrarna här och fixade en liten utegård till Hasse, med hjälp av kompostgaller. Så nu kan jag ha balkongdörren helt öppen och han kan gå ut och in som han vill. Han gillar att sitta där ute jättemycket. Längtar tills det blir ännu varmare så jag kan sitta där ute och sola på förmiddan. Men den tiden kommer. Har varit varmt typ hela veckan, så det är skönt..


Grilligrilli

Ikväll blir det grillning med lite vänner. Sen får vi se om vi går förbi och kollar på fredagsfestivalen. In går vi iaf inte,lite dyrt med 300 kronor känner vi. Annars kommer vi bara sitta och snacka och dricka lite. Ska köra imån på förmiddan så ska inte dricka mycket. Sova kan jag ju glömma iaf, för festivalen är i princip utanför så jag vet att huset kommer skaka en hel del. Hade funderingar på att åka hem först, men kan va kul att hitta på nåt och uppleva festivalen lite iaf.

På förmiddan va jag i stan och shoppade lite. Hittade en bikini på Stadium som sitter alldeles utmärkt. Ser nästan snygg ut i den. Nu hoppas jag bara att det blir lite varmare och finare väder så man kan använda den också. Köpte lite annat i klädväg också. Det är nästan farligt att bo i en stad som har så många affärer. Är jag inte direkt van vid.

Imorgon är det brorsans "stora" 25-årsfest. Blir inte så många, inte så många som han hade hoppats på iaf. Men blir säkert trevligt ändå. Jag och Hasse ska ta på oss finkläderna iaf :)


Regn

Idag är det regnigt väder, fast jag tycker nästan det är lite mysigt. Vi tog ledigt från fördjupningsarbetet idag för en ska va med på vinbrännbollen och två ska jobba. Så vi har bestämt att vi ska läsa igenom det vi skrivit hittills till måndag. Idag blir det lite städning och undanplock. Har diskat upp mitt diskberg som jag inte hunnit med tidigare i veckan.

Igår va det full rulle hela dan. Efter vi suttit på bibblan va det dags för jobb, men det va en väldigt lugn dag igår på fritids,sen handlade jag lite smått på Willys, slängde i mig två små fryspizzor, lämnade Hasse hos Z & J, tränade, duschade och slutligen hem till Z & J igen för att titta på New Moon. Mysigt va det och fick god fika, men ont i huvet fick jag. Så när jag kom hem fick det bli en Ipren och banan och sen lägga sig.

Nu är det inte särskilt långt kvar till sommarlovet. Ska bli så ofantligt skönt :)


Trötta är vi

Kom nyss hem till Växjö från föräldrarna. Har haft en lugn helg. I fredags va gänget här och vi grillade. Vi hade inte världens bästa väder, men grillat är godast så det va värt väntan ute i kylan. Hade trevligt som vanligt med dom. Ibland undrar jag hur jag skulle kunna klara mig utan mina vänner. Det skulle nog aldrig gå. Igår åkte jag då hem till föräldrarna för min bil skulle besiktigas. Den gick igenom som tur va, bara två små grejer som skulle fixas. På kvällen åt vi ute, som nästan alltid när jag är hemma. Sen va vi och tittade på Rockom som uppträdde. Det är ett band som består av ca fem utvecklingsstörda, jätteduktiga är de. Synd bara att det va så dåligt väder..idag kom brodern och hans sambo och han fick sin present. Han fyller nämligen 25 imån. Så min helg har varit lugn och fridfull, men den har gått lika fort för det.

Får se om Hasse och jag ger oss ut på promenad runt Trummen,men det är inte så lockande när det regnar ute. Sen är det synd att väcka Hasse som sover så sött i soffan. Men annars vore det rätt skönt att komma ut, så man kanske vaknar till lite..

Har helt fastnat för en Lady Antebellum. Lyssna på dom om ni får tillfälle..

Fördjupning

Har börjat med vårt fördjupningsarbete om källsortering nu. Vi har kommit en bit på väg,så det känns skönt. I morgon ska vi på studiebesök på återvinningsstationen, kul!! Vi är iaf en bra grupp och kul har vi emellanåt :)

Annars har jag mått lite halvkonstigt i kroppen idag. Känns som jag varit hungrig typ hela tiden,men blir inte mätt så känner mig jättetrött. Hoppas det är bättre i morgon

Fick förresten godkänt på naturvetenskapstentan. Så jäkla skönt är det, känns alltid bra när man kan lägga nåt bakom sig :)

Lurad

Haha,lurade mamma som sjutton innan i telefon. Sa att min bil hade gått sönder igen och att det nu va bromsarna som inte funkade riktigt. Va menar du,tar dom inte alls eller tar dom bara lite? Dom tar lite, men inte så bra! Jag blir knäpp på din bil!!! Maj,maj,måne. Jag kan lura dig till Skåne!!! Haha,tyckte det va askul XD

Kvällen igår va riktigt riktigt bra. Grillade gott och drack en del vin. Vi va även nere och tittade på majbrasan och fyrverkerierna som dom sköt över Växjösjön. Riktigt fint va det,brukar inte njuta så mycket av fyrverkerier men detta va en mäktig känsla. Skönt att Hasse inte brydde sig om dom heller. Sen gick vi tillbaka till Zandra och Jörgen och spelade spel. Skulle tagit bussen hem sen, men hade missat bussen. Så vi satt och lyssnade på vaggvisor (!) och en i gänget somnade i soffan och snarkade!! Väl hemma sen somnade jag nästan med en gång.

Idag har både jag och Hasse varit rätt sega. Vi har typ legat i soffan hela dan. Va och hämtade bilen som har stått utanför Zandra och Jörgens för ett tag sen. Så nu är den hemma iaf! Ikväll är jag utbjuden med min bror och hans sambo på restaurang. Jag fick välja mellan Hong Kong och Max och jag valde självklart Hong Kong, blir man bjuden så blir man!!

RSS 2.0