Kalmar

Helgen har tillbringats med min käresta i Kalmar. Igår åkte jag till Oskarshamn där vi åt lunch innan vi åkte vidare. Checkade in och kollade in hotellet. Sen gick vi promenad i stan och nere vid Kalmarslott där vi även satt en stund och mös i höstsolen. Gick vidare och fikade lite innan vi gick tillbaka till hotellet där vi slappade en stund. På kvällen var vi och åt på Rosenlundska som var ett jättemysigt ställe. Vi åt lammfilé med rotfruktsgratäng som var supergott och till efterrätt åt vi hemmagjord glass. När vi ätit färdigt och druckit upp vinet gick vi mot bion. Vi såg Crazy stupid love, riktigt bra faktiskt. Sen vid elva däckade vi rätt snabbt i den sköna sängen. Sov rätt bra och sen var det dags för hotellfrukost, så gott det är.

När vi ätit färdigt plockade vi i ordning och checkade ut. Sen åkte vi ut mot ett köpcenter och IKEA. Köpte en stickad tröja, örhängen och ljus. Åt även lunch på IKEA innan vi åkte till O-hamn och jag sen vidare hem till Växjö. Där väntade en glad Hasse som mamma och pappa passat. Lämnade en liten present till dem som tack för hjälpen.

Det var verkligen skönt att komma iväg och vara helt själva. För det mesta när vi träffats så har det varit massa fester så det var skönt att ägna tid helt åt varandra.

Kommentarer
Postat av: Cissy

Låter härligt :)

2011-10-17 @ 08:16:58
URL: http://receptakuten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0