Jag kommer hem igen till jul

I morgon åker jag hem till landet för att fira jul. Som jag skrivit innan ska det bli väldigt skönt att koppla av lite. Denna veckan har varit rätt seg emellanåt, men rätt mysig med inte så många barn. Tyvärr har några stannat hemma pga magsjuka. Men känns som jag borde fått den innan så tror inte jag åker på den nu, peppar peppar!! I morgon ska jag hem till bror och hans lilla familj och slå in julklappar. Har börjat göra det till en liten tradition att träffas ett par dagar innan jul och göra det och äta julgodis och dricka julmust.
Får se om mamma hunnit få upp alla tomtar och grejer annars får jag väl hjälpa henne med det. Julgranen ska jag klä på söndag i alla fall, då den alltid tas in dagen innan julafton. Dagarna efter jul ska jag inte göra alltför många knop. Har bestämt mig för att fira även nyår hemma på landet. Ska bli mysigt, får passa på att mysa så mycket som möjligt med brorsdottern.
 

10 dagar kvar..

..är det endast till julafton :) Bara 5 dagar kvar att jobba, sen är man julledig i 11 dagar. Längtar jättemycket att bara koppla av och ta det lugnt i jul, kan behövas efter denna hektiska hösttermin. Igår var det ju lucia. Började med att titta på lucia på tv, sen hade vi luciafirande på jobbet. En vuxen från varje avdelning deltog. Tyvärr var det två som blev sjuka, men fick hjälp av en student och specialpedagog som tur var. Jag var en pepparkaka. Det var faktiskt riktigt roligt och barnen uppskattade det. Hade tre föreställningar så var rätt trött i halsen efter det. På kvällen var jag, Cissy och Kent och tittade på lucia i Gårdsby kyrka. Det var en barn/ungdomskör så stundtals blev det lite falskt. Men det var många fina låtar med. Det var många barnfamiljer som var där och tittade så en del barn som pratade och skrek, hehe.

2:a advent

Det är inte många veckor kvar innan jul nu. Ska försöka att ta vara på varje dag som går och mysa så mycket det går. Allt är julpyntat och det är så mysigt med alla tomtar överallt. Det har kommit mycket snö också och det bidrar ännu mer till julstämning. Idag blir det en rätt lugn dag. Ska tvätta lite, ev göra julgodis och så ska jag ta en tur och köpa julklappar till julklappsleken som vi ska ha på onsdag.
 
Igår var vi och dansade till Scotts. Tyvärr var de inte så bra igår, många låtar som det var konstigt tempo i. Sen var det inte mycket folk heller. Men det var ändå rätt trevligt och hade en trevlig och rolig stund hos Cissy och Kent innan. Fredag kväll och igår var jag hemma och passade Bamse då mamma och pappa är i Helsingborg. Det var väldigt lugnt men känns alltid lite konstigt att sova själv i ett hus. Nu ska jag inte åka hem innan jul. Eller jo, nästa lördag ska vi till Liseberg så då ska jag lämna Hasse där
 
Lättpassad hund

RSS 2.0