Härlig helg

Denna helgen känner jag mig liite friskare, skönt. Soligt och fint är det med så ska strax ut en liten sväng med Hasse innan den går ner. Annars har jag städat lite, löst melodikrysset och varit och köpt en lampa bl a. Har även badat Hasse, tyckte det behövdes. Det tyckte nog inte han men han är rätt duktig och tycker nog innerst inne att det är skönt.

Blir lite rastlös emellanåt, är inte så van vid att inte ha nåt att göra. Innan när man hade skolan så va det alltid nåt man kunde läsa eller nåt. På tal om skolan. Har fortfarande inte fått vårt examensarbete godkänt. Vår examinator har visst varit sjuk men inte fått nåt besked alls om när hon ska höra av sig. Tiden börjar springa iväg nu och man vill helst ha sitt examensbevis snart. Aja, den som väntar på nåt gott...

Förkylt

Sen förra onsdagen är jag förkyld. Det började med ont i halsen, sen vidare till täppt och rinn-näsa. Nu är jag fortfarande rätt täppt och har fått världens lock för ena örat. Jag vill bara bli frisk nu!! Har massa som jag vill fixa i hemmet. Men får se hur mycket jag orkar. Skulle gå ner med flyttkartonger till källarn och jag blev helt svettig. Så resten får va. Måste ta och handla lite sen iaf och köpa nässpray.

Sen har jag en pipig hund. Igårkväll började han och jag hade egentligen gått och lagt mig men tänkte att han behövde gå ut, men han kissade bara. Sen har han hållt på och pipa nästan hela natten. Tror det är löptikar ute och det är inte kul. Just nu är han lugn iaf och hoppas han håller sig lugn resten av dagen.

Det va inte mycket positivt här inte, men så är läget just nu..

Inflyttad

För en vecka sen höll jag på för fullt med flytten. Nu har jag det mesta i ordning och jag tycker det blir jättebra. Det är en rätt liten lägenhet men större än förra och den är mysig. Känns så skönt att ha ett riktigt kök och ett större badrum. Hasse har funnit sig bra också och ligger just nu och sover i soffan. Han var väldigt orolig under själva flytten och det är ju inte konstigt, tyckte synd om honom.

I lördags var jag, Cissy, Kent, Sara och Rebecka på Melodifestivalen i Växjö. Innan fick vi god mat och efterrätt hos C&K. När vi kom till arenan blev vi först lite besvikna på platserna då vi satt snett från scenen. Men vi satt ändå på tredje raden så det var bra. Det var superkul att uppleva det från "baksidan". Det märktes att det mest är till för tv-tittarna. Jag tyckte Loreen var bäst så blev glad att hon gick vidare till finalen.

Usch, börjar få ont i halsen. Hoppas jag slipper bli sjuk. Annars vore det inte så konstigt när många barn är hostiga och snoriga. Det blir skönt med sovmorgon i morgon i alla fall. Det går bra på jobbet. Barnen är för det mesta snälla. Men jag är väldigt trött när jag kommer hem..

RSS 2.0