Karlskrona

I helgen har jag varit hos mina vänner i Karlskrona. Åkte i fredagseftermiddag. När jag kom fram satt vi och snackade och sen blev det grillat som var jättegott. Sen spelade vi ett spel som jag aldrig spelat innan: Cluedo. Det var riktigt kul fast jag inte är så bra på att tänka smart alla gånger, hehe.

I lördags förmiddag gick vi ner en sväng på stan. Jag köpte en fin kalender att ha på väggen, en knäckebrödsburk och en present till Alwa. Sen åt vi god italiensk glass och sen hittade vi en mycket skön plats i solen där vi satt ett bra tag. Fick faktiskt lite färg på kroppen. På eftermiddan var vi och spelade äventyrsgolf. Det var kul fast jag inte vann och att det var några störiga ungar framför oss, hehe. När vi kom hem igen åt vi tacos och spelade Cluedo igen. Sen avslutade vi kvällen med en lite halvkonstig film och glass igen.

Det var jättehärligt att va iväg lite och bota min "semester-ångest". I veckan som kommer ska jag va hundvakt och det bli alldeles utmärkt för det ser ut att bli toppenväder, äntligen lite sol! Jag ska bara glassa, sola och träffa bror med familj.

"Semester-ångest"

Har haft lite smått ångest ett tag för att det inte varit nåt fint väder på min semester. Nu har halva min semester gått och jag hoppas det kan bli liite bättre väder. Under semestern jag haft har jag solat i kanske två timmar sammanlagt. Det blir nog inget dopp för mig alls i år är jag rädd.

Känns dessutom inte som jag har gjort nåt roligt alls, men det har jag egentligen. Jag har t ex köpt bil!! Det känns vuxet. Den är såå mycket skönare att köra än den gamla bilen jag hade. Så den hoppas jag kunna köra i många år.

Igår var jag med när prästen var på besök inför dopet. De fick mig att läsa en vers i kyrkan, gaah. Men har jag kunnat hålla tal och sjunga på ett bröllop inför folk jag inte känner så klarar jag nog av att läsa lite i kyrkan inför folk jag träffat innan. Känns speciellt att jag även ska hålla henne. Hoppas hon håller sig snäll, hehe.

Regnig semesterdag

Idag är det rätt tråkigt väder, småregnigt och molnigt. Men det gör faktiskt inte så mycket för min del. Ska se om jag kan baka någon kaka i eftermiddag, sen blir det lite bokläsning och film. Köpte två filmer på City Gross. Av någon anledning köper jag nästan bara filmer på sommarn, men det är då jag hinner se mest film, på regniga semesterdagar.

Bröllop

Igår var det dags för mina fina vänner Cissy och Kent att gifta sig. Allt var så fint och perfekt väder blev det också, trots kvavt och klibbigt väder på kvällen. Båda två var så glada och lyckliga tillsammans och det är så fint att se kärlek mellan två människor. Är så glad att ha så bra kompisar och att vi fick ta del av deras dag.

Jag, Zandra och Jörgen sjöng till och med en liten trudelutt fast jag inte gillar att sjunga för folk, men det gick bra ändå.

Det är inte annat än att man längtar tills man själv ska gifta sig. Ska bara hitta en karl först, hehe


Ljuva semester

Det var så skönt att sova och veta att man slipper gå upp tidigt. Visste knappt om det var söndag eller måndag när jag vaknade. Hasse tycker också det är skönt att jag är hemma. Han ligger just nu och sover gott i sängen. Han har bråttom med att få upp mig ibland på mornarna, men när han väl har varit ute på morgonpinkningen så kan han fortsätta sova när vi kommer in.

Det är så skönt med semester och kunna ta dagen lite som man vill. Har köpt en korsordstidning som är ett väldigt bra tidsfördriv och så har jag börjat läsa på en bok.

Igår hade jag bror med familj på besök. Bjöd på köttfärslimpa som jag konstigt nog aldrig gjort innan och till det klyftpotatis. Gott var det! Fick även frågan om jag vill va gudmor till Alwa och självklart vill jag det. Blir mysigt att vara både faster och gudmor. Lär nog skämma bort henne, hehe.

RSS 2.0