Rolig helg

Har haft en bra helg. I fredags slutade jag tidigt så städade så jag skulle slippa det i helgen. Sen tittade jag på gamla filmer på youtube, bl a Jul på Junibacken, längtar verkligen efter julen nu. På kvällen tog jag det lugnt och tittade på Doobidoo och sen ett avsnitt av Kvarteret Skatan innan jag somnade.
 
I lördags var jag med Cissy och Kent i Fyllerydsskogen och lagade soppa i spritkök. Det var jättemysigt, men blev rätt kallt mot slutet. Höll på i två timmar och det var ändå bra för att vara första gången tycker jag.
 
 
På eftermiddagen skrev jag färdigt de sista utvecklingssamtalen som jag ska ha på jobbet. Blev inbjuden hem till Cissy och Kent för att äta fondue på kvällen. De skulle vidare till Black Jack så tänkte det var bäst att klä upp sig ifall jag skulle följa med, vilket jag också gjorde! Ångrar verkligen inte att jag gjorde det för hade riktigt roligt. Dansade rätt mycket med Kent men blev också uppbjuden rätt många gånger. Idag är jag nästan lite öm i ryggen, hehe. Det var en rolig och trevlig kväll helt enkelt.
 
Idag blir det rätt lugnt och sen ska jag och Cissy träna på Idrottskliniken som är helt nyöppnat. Ska bli kul att testa hur det är där och spännande att träna när man inte gjort det på så länge.
 
Ser inte fram emot veckan som kommer: har fem utvecklingssamtal på tre dagar (två imorgon) och så ska jag på HLR- utbildning på tisdag. Längtar redan efter nästa helg, haha.

RSS 2.0