Längtar

Längtar till helgen då vi ska åka till Ullared. Mest längtar jag efter att åka iväg med gänget och ha det kul. Men det ska bli kul att shoppa en del också. Blir mest att leta efter presenter och julklappar, men kanske jag hittar fina grejer till mig som jag inte kan motstå. Ska iallafall köpa julgardin, julgran och adventsljusstake. Längtar nästan lite efter julen faktiskt. Mest för att jag ska va ledig lite så jag kan umgås med familjen och bara koppla av. Förra julen kopplade jag inte av särskilt mycket när man hade examensarbetet hängande över sig. Så denna julen förtjänar jag att ta det lugnt.

Skön helg

I fredags hade vi afterwork hemma hos en av mina kollegor. Vi åt pizza och drack gott. Det kom 18 stycken så det blev ett jäkla kackel, hehe. Jag åkte hem vid ca halv 12 och det kändes lagom. Lät som de andra höll på längre. Det var en riktigt trevlig kväll och jag hoppas det blir en ny AW snart. Igår hade jag en skön sovmorgon och sen löste jag melodikrysset. Efter pannkakslunch gick jag en promenad och sen slappade jag i soffan. Blev väldigt trött och fick ont i huvudet sen på eftermiddan. På kvällen tog det bara lugnt och tittade på Så mycket bättre. Idag sov jag också länge, så skönt. Sen har jag rensat avloppsbrunnen i duschen och under handfatet. Det är sånt man borde göra oftare, för fy va äckligt det är. Nu håller jag på och gör god köttgryta. Sen blir det en promenad i solen och sen slapp resten av dagen. Ikväll ska vi hem till Johan och Sara och äta älg. Det kommer bli gott och trevligt.

Seg söndag

Igår var vi ute i parken och dansade till Elisas. Var hos Cissy och Kent innan och åt tacos och världens godaste blåbärspaj. Mitt huvud var inte riktigt med mig igår utan hade lite ont i huvudet mer eller mindre hela tiden, så tog det lite lugnare. Dansade mest med Kent och nån dans med Marcus annars tittade jag mest på. Sista dansen blev jag dock uppbjuden och det gick rätt bra.
 
Idag är jag rätt trött och seg, mest för att man sovit mindre än man brukar. Hade föräldrarna på ett litet besök för de var i Växjö och shoppade lite. Sen skjutsade de mig till Cissy och Kent så jag kunde hämta bilen som jag hade ståendes där. Gick upp till dem för att hälsa på lite och fick rester från blåbärspajen, mycket gott.
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lite. Igår köpte jag Eldvittnet av Lars Kepler så måste läsa ut den boken jag håller på med nu så jag kan börja läsa den andra sen.

Pysselsöndag

Idag gör jag inte så mycket här hemma. Har äntligen börjat ta tag i att sätta in alla foton i fotoalbum. Tejpen tog slut så måste dessvärre åka och köpa mer. Jag har även börjat att sortera mina recept i olika kategorier i min receptpärm. I eftermiddag ska Hasse få leka med en hund som heter Zigge som han även lekte med lite igår. Nu ligger han och sover sött efter lunchpromenaden. Sen ska jag göra äppelkräm, fick en del äpplen av en kollega.
 
Igår hade jag Cissy och Kent här på mat. Bjöd på en mycket god kyckling-med-curry-gratäng. Sen var vi och såg Rännstensungar på teatern. Den var rätt okej men tyckte den var lite långtråkig emellanåt. I första akten var jag "irriterad" på en gubbe som satt och prasslade och smaskade på godis och i andra akten var jag nära att somna, haha. Men det var ändå mysigt att gå på teater i den gammaldags miljön.

RSS 2.0