Stockholm

Var i Stockholm i helgen som var. Åkte i fredags eftermiddag och kom fram vid nio på kvällen. Drack lite vin på hotellet och firade Zandra som fyllde år. På lördagen var vi på stan. Var på jakt efter en jacka men hittade ingen. Sen hängde vi på hotellet och spelade ett spel "Hur fan visste du det", På kvällen åt vi på Jensens, proppmätt blev jag. Sen var det dags för det bästa på hela helgen; Dirty dancing. Så himla bra var den, riktigt feel good. Gick en runda för att leta efter nåt uteställe men hittade inget utan åkte hem till hotellet istället. På söndagen åkte vi till Drottningholm en sväng. Väldigt fint var det där och skönt att gå en liten promenad i det sköna vädret. Sen var det bara att tillbringa många timmar i bilen hem.
 
Det var skönt och kul att komma iväg lite, något som inte händer alltför ofta. Men det är ändå alltid skönt att komma hem igen till sin egna säng.

Slappehelg

Denna helgen gör jag verkligen inte mycket. Går bara runt och plockar och donar lite. Har just nu en kaka i ugnen. Får se hur den blir.
 
Har fått massa foton som jag ska framkalla. Det blir en hel del, svårt att välja. Ska sätta in i album och byta ut foton i min ram.
 
I morgon ska jag på fotboll. Första matchen som Öster spelar på nya arenan. Ska bli kul men blir lite stressigt då det är möte på jobb innan. Men som tur är så kan vi ha vår avdelningsplanering en annan kväll. Det är kul när det händer lite även i vardagen så man har lite roligt emallan all vardagsstress.
 
Från vår roliga Tysklandsresa

RSS 2.0