Min födelsedagsfest

Måste ju berätta om min 25- årsfest som jag hade i lördags. Hade tur med vädret så kunde vara ute till en början. Började med att bjuda på lite tilltugg och dricka. Sen var det dags för lekar: quiz med personliga frågor om mig, godis-spottartävling, slicka fast Ahlgrens bilar i ansiktet, lappleken och rebus med låttitlar. Sen flyttade vi inåt för att äta. Bjöd på buffé som jag själv hade gjort och senare tårta som var, om jag får säga det själv, supersmarrig. Kvällen bjöd på mycket skratt och lite dans och jag blev rätt rund om fötterna, hehe. Cissy, Kent och jag gick ut på 1902 som är ett uteställe som bara haft öppet i sommar. Var väl inte så bra musik direkt, men jag dansade ändå. Natten avslutades med ett äckel och sen åkte vi hem. Hade en riktigt rolig fest som jag kommer minnas länge. Dagen efter var jag extremt seg så låg i soffan nästan hela dagen.
 
          
 
Tant Camilla. Roliga kompisar man har ;)
 
Denna veckan har det varit sommarvärme, men jag är tyvärr förkyld så har inte tyckt det varit så kul att det varit så varmt. Fast det är ju såklart skönt när det är fint väder. Idag var jag rätt klumpig på jobbet. Vi var på en lekplats som ligger precis utanför vår gård. Jag skulle säga till ett barn att han inte fick gå längre, men jag visste inte att jag hade typ en stubbe precis jämte mig. Så när jag tittade på honom och skulle gå samtidigt så slog jag i foten i stubben och skrapade rätt mycket på benet. Det sved rätt rejält kan jag säga och det ser ut som det kommer bli ett rätt stort blåmärke. Men när jag var liten brukade man tycka de som hade störst sår var coolast så får försöka tänka så, hehe.
 
 

25 år i morgon

Ja, i natt blir jag 25 år, tänka sig! I helgen firades min farmors 95- årsdag och min 25- årsdag. Farmor bjöd på smörgåstårta och jag bjöd på massa kakor och tårta. Det blev lite väl mycket av det goda så vi mådde alla rätt illa. Men det var ett trevligt kalas annars. Av farmor fick jag gamla salt- och pepparkar som är som figurer som en mamma, pappa och ett barn. Mamma hade sagt till farmor att jag ville ha dem och att hon kunde ge dem i present. Har minne av när jag var liten och gillade att leka med dem. Av min farbror fick jag pengar och av min kusin en paradisask. När alla hade gått hem fick jag presenter av min familj. Först fick jag present av Alwa: två tesorter och tre praliner från Gerdas. Av min bror och Emma fick jag en hemlig resa! Har ingen som aning om vart det är, men det blir säkert spännande. Av mamma och pappa fick jag ett fint silverarmband och presentkort där jag själv får välja affär.
 
I morgon ska jag fira med Cissy & Kent och Johan & Sara. Skulle bjudit hem dem men C & K har bilen på service så jag bjöd hem mig till dem istället. Ville liksom inte sitta hemma själv när jag fyller år. Blir bjuden på grillat också så det blir trevligt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Solig dag- igen!

Idag kommer det bli en kanonfin dag, som man är rätt bortskämd med. Jag ska ta och plocka undan lite här på förmiddan. Sen blir det en eftermiddag i solen med svalkande bad. Hoppas det inte är så mycket folk vid Ryttartorpet. Annars får jag åka runt och leta efter en bra badplats.
 
Förra veckan var jag i Tving hos Zandra, Jörgen och lilla Smilla. Jag åkte till dem i torsdags och åkte hem igår, söndag. Har haft sköna dagar med massa prat och skratt och bebismys. Det var dessutom festival i Karlskrona så var inne på det på fredagskvällen och på lördan. Kändes så skönt att få träffa dem lite igen, blir ju inte så ofta. Men nu framöver kommer det bli det. Ska försöka träffas nästa vecka då det är Karl- Oskardagarna, sen ska jag ha födelsedagsfest och sen är det dop i början på september. Mycket kul som händer framöver!

RSS 2.0