En sån dag

Idag har det varit en sån där dag som man bara velat ska gå. Värst av allt var att jag fick en kanna med mjölk i knäet så jag blev genomvåt. Fick gå och ta på mig regnbyxorna (då jag alltd glömmer bort att ta med extrabyxor). Var inte särkilt skönt att sitta i eftersom de klibbade fast. Men tur ändå att jag alltid kör hem på rasten så jag kunde byta byxor. Fast man ska inte gråta över spilld mjölk, eller vad säger man i ordspråket.
 
Men trots allt så har det funnits några fina stunder idag: fick en go kram av ett barn när jag kom på morgonen, satt och spelade Fia med knuff med några plus en hel del annat.
 
I morgon är en annan dag.

Haft en härlig helg

Började helgen med att åka till Zandra och Jörgen och äntligen få se deras hus. Kom fram vid sju-tiden och fick tacos som alltid är gott. Sen spelade vi Så det kan låta. Det var riktigt roligt, skrattade så jag grät. Roligast var när It´s raining men lät som In the rivers of babylon, hehe. Sen tittade vi på Farmen och spelade Cluedo till småtimmarna. Igår spelade vi lite spel igen och körde även lite rally, kul. Det var riktigt trevligt att träffas och ha kul. Och så spännande att se Zandras mage växa. Det blir mysigt att ha en liten knodd i gänget.
 
Jag hann inte vara hemma i Växjö särskilt länge innan jag skulle vara barnvakt åt Alwa. De fick i julklapp av mig att gå ut och äta och de passade även på att gå på bio. Vi hade en mysig kväll och hon var på bra humör hela tiden. Det var bara mot slutet som hon blev lite kinkig och fick mamma- och pappalängtan.
 
Vink, vink till Hasse som är både skeptisk och nyfiken
 
Hon hade en väldigt söt pingvin-väst på sig
 
Idag var jag och Cissy och Kentan och tränade. Tröttade ut mig rejält på crossen idag. Gillar egentligen inte att träna på förmiddan när kroppen inte riktigt vaknat, fast det är extremt skönt att ha det gjort sen. Annars idag har jag bara läst, har nog ägnat tre timmar sammanlagt åt att läsa. Boken heter 50 nyanser av honom. Många på jobbet som läser dem böckerna så var bara tvungen att läsa och se vad de pratar om.

Helg

Så var det helg än en gång. Slutade tidigt denna fredag. Efter jobbet åkte jag och handlade lite. När jag kom hem gick jag en runda. Det var rätt skönt, men kallt. Sen har jag dammsugit och efter det tittade jag på Fucking Åmål på youtube. Har inte sett den sen jag gick mellanstadiet. Lite kul med 90- tals nostalgi.
 
Denna veckan har jag börjat träna. Hittills har det blivit 2 pass och det känns bra. Har haft med mig träningskläderna till jobbet och sen åkt dit direkt och det tror jag är det bästa. Åker jag hem först är det svårt att orka iväg igen. Så nu ska jag verkligen försöka träna och gå ner i vikt.
 
Jag och den sötaste på julafton

Min jul och nyår

Har haft en riktigt lugn och skön ledighet hemma hos mina föräldrar. Har inte gjort något speciellt. Tillbringade två dagar med att hjälpa mamma att julstöka färdigt. När jag kom hem på lördagen hade hon bara börjat. Men det var bara att hjälpa till, pappa gjorde det inte. På lördagskvällen smet jag i alla fall hem till brodern för att slå in julklappar och koppla av.
 
Julafton flöt förbi ganska snabbt. Fick en hel del fina grejer: ugnsform, mortel, Solsidan 3, löpare, biobiljetter, pengar, smaskiga saker att äta. Lilla Alwa fick desto mer, hon syntes knappt bakom paketen. Hon börjar bli så stor nu och "pratar" massa och är väldigt nära att börja krypa. Min bror och hans sambo fick i julklapp att gå ut och äta och lämna Alwa hos mig, något som de verkade uppskatta.
 
I mellandagarna åkte vi till Växjö för att gå på mellandagsrean, men vi vände nästan när vi kom till Grand samarkand. Helt sjukt var mycket folk det var där. Var med mamma på Cassels, sen köpte vi med fika och åkte hem till mig. Brodern och de andra två kom sen också och fikade.
 
Har även varit på 30- års kalas då broderns sambo fyllde år. Var trevligt och god mat fick vi. På nyår var vi alla hemma hos mamma och pappa. På dagen var farmor hemma och åt middag också. Åt väldigt mycket hela dagen. Först middag, efterrätt, fika och sen på kvällen 3- rätters och ost och kex innan tolvslaget. Var helt mätt sen och även dagen efter.
 
Åkte hem till Växjö igår. Hade lite ångest hela dagen igår för ville inte åka hem till ensamheten. Men sen var det rätt skönt egentligen. Idag har jag jobbat och det var väldigt lugnt. Hade 8 barn på 4 personal, en annan avdelning hade också öppet men vet inte hur många de var. Kul att träffa några av barnen och kollegorna.
 
Det är rätt skönt att komma tillbaka till vardagslivet, fast det är en liten omställning

RSS 2.0