Crazy night

Herregud vilken natt det blev,heeelt galet. Blev rätt full kan man säga och idag mådde jag som jag förtjänade när jag vaknade. Nu har det galna Campuslivet börjat igen och det lär säkert bli många fler fester i höst, men det är kul :)

Min bror och sambo va en sväng hos mig innan och fikade. Kennerth tyckte inte jag såg särskilt pigg ut, men då skulle han sett mig innan jag duschade :P Nu är i alla fall någorlunda pigg,även om tröttheten kommer smygande igen..steg inte upp förrens vid 11 idag och det är sent för mig även dagen efter. Blir att slappa i soffan resten av kvällen känner jag. Ska se om det går nån bra film ikväll som man kan se..


Sommaren med Göran

Såg Sommaren med Göran igår och den va grymt rolig,satt och småskrattade nästan hela tiden.
Den måste ni alla se :)




Ikväll blir det utgång till Sivans. Har inte varit ute på jättelänge så det ska bli sköj :)


Tillbaka :)

Jag har inte bloggat på ett väldigt bra tag,kom hem till Växjö i onsdags efter en lugn tid hemma hos föräldrarna. Farmor och jag fyllde år och sen har jag passat Bamse för mamma och pappa hade visst bestämt att åka till Göteborg. Men det va lugnt och skönt.

Lägger upp några bilder istället:


Dukat för kalas :)


Egobild!


Fikar!


Kladdkaka :)


Kossorna Snöflinga,Stjärna och tjuren Pelle :)


Sötis <3







Tillsammans med sina hundkompisar :)

Finally

Äntligen så har jag fått min efterlängtade semester :) Dessa sista dagar har varit extremt sega och det har känts som att tiden har stått stilla. Men till slut så blev det dags för mig att få packa ihop mina saker och det va riktigt skönt. Denna sommarn har varit väldigt intensiv, även om det har varit lugnt emellanåt.
Imorron ska jag packa och åka på semester hem till mina föräldrar. Där väntar 2 kalas och 1 cirkusbesök och allmänt slapp. Ska bli så himla skönt att slippa tänka på nåt vad gäller jobb. Förhoppningsvis så blir det fint väder nästa vecka och då blir det ju ännu skönare :)


En vecka kvar :)

Om exakt en vecka är det min tur att fylla år :) Så vid denna tiden är jag nog i full gång med att fixa och dona lite. Ska bara ha ett litet kalas med familjen och Farmor. Sen ska jag och Zandra ha ett desto större firande i början på september :D
Förra året när jag fyllde 20 planerade jag att ha en relativt stor fest. Jag bjöd väl sisådär 10 personer i alla fall. Men hur många kom?? Jo, 3 stycken, TRE stycken :O Fast det va rätt lugnt ändå, men det kändes lite sådär för mina föräldrar var iväg och åt ute och tittade på Mamma Mia i Växjö och de hyrde t.o.m ett hotellrum för att inte va i vägen. Men aja, det blir ju ett stort födelsedagsfirande detta året i stället :)

Tänk ändå att det är ett helt år sen jag fyllde 20. Under detta året har jag: börjat plugga på universitetet, flyttat 2 gånger (!), skaffat nya vänner, mist en del :/ och tycker att livet är helt okej:)

På måndag åker jag hem och då blir det inget bloggande för min del nästa vecka. Men jag hinner säkert med nåt litet inlägg innan dess :)


Från förra året.
Fich ett jättestort paket och det som fanns inuti har jag använt massa gånger: det va nämligen en startbox från IKEA

Lite shopping

Eftersom jag inte shoppade nånting i söndas så kunde jag shoppa lite idag istället :) Jag åkte in till stan för att köpa födelsedagspresent till kära farmor. Köpte en groda att ha utomhus (jättesöt) och ljus och servetter, sånt som äldre människor blir glada över. Till mig själv köpte jag en kort ärmad enkel tröja som jag ska ha till min jeanskjol på min födelsedag, puder, mascara och en ljuslykta som man hänger och så köpte jag lite tråksaker på Apoteket.

Annars ska jag väl inte göra nåt särskilt idag direkt. Skönt att bara slappa lite :)

Kramar till er alla


Helgen

Bestämde mig för att åka hem till föräldrarna även denna helg. Kände nämligen inte alls för att vara ensam, särskilt inte eftersom det va så himla fint väder, plus en annan sak som jag inte behöver nämna här. Så jag tog och packade ihop lite småsaker och åkte nästan direkt efter att jag slutat på jobbet. Har haft det lugnt och skönt och har bättrat på solbrännan lite grann. Igår va vi på Kosta outlet. Jag köpte faktiskt inget alls. Va väl inte på nåt direkt shoppinghumör. Det va mamma som shoppade istället och det är väldigt ovanligt!!
Denna veckan jobbar jag ikväll, onsdag- och fredagkväll och så hela helgen. Rätt mycket kvällar alltså och det är både på gott och ont: man jobbar inte riktigt lika många timmar som när man jobbar dag, det är mycket lugnare men det är också mycket segare när man är ledig hela förmiddan och lite på eftermiddan. Men jag hoppas att veckan rusar iväg så att jag kan få min semester :) Imorgon ska jag åka in till stan och leta efter födelsedagspresent till farmor. Inte världens lättaste att veta vad man ska köpa, men nåt bör jag ju ändå hitta!

Minigolf

Vi spelade ju minigolf i lördas och här kommer därför några bilder:


Mamma slår och Emma tittar på


Kennerths tur


Emma


Jag

På kvällen grillade vi. Det va alltså en riktig mysdag, såna dagar behövs emellanåt :)


Bamse tyckte det luktade gott och han la sitt huvud i mitt knä och hoppades att han skulle få nåt; sötnöt :)

Jobba kväll

Jobbar kväll idag, jobbar nästan bara kvällar det jag har kvar att jobba, och det är rätt segt. Går nästan bara och väntar här hemma för att åka och jobba. Kan säga att jag är extremt trött på att jobba nu. Men det är bara att försöka kämpa in i det sista.
Var hemma hos föräldrarna och kopplade av i helgen, spelade minigolf med brodern, hans sambo och mamma,grillade och va på IKEA och tog det allmänt skönt. Vill att denna och nästa vecka ska gå snabbt förbi så jag kan va helt ledig och inte tänka på något...

RSS 2.0