Tisdag

Idag har jag stängningen så börjar sent. Har diskat och dammsugat av här. Nu är det bara att vänta. Nästa vecka jobbar jag sista veckan, känns konstigt, men tiden går fort när man har roligt. Igår va det massa nya barn. Förra veckan va vi inte fler än typ 20 barn men igår var vi 29. Det var knappt att vi fick plats när vi skulle äta lunch. Vi äter nämligen på en avdelning på förskolan.

I helgen var jag i Oskarshamn. På lördan hade vi fint väder och vi hittade en jättefin plats där vi hade picknik. På söndan va det inte lika fint. Det var soligt men det blåste sjukt mycket. Gillar ändå havet, fast inte när det blåser så mycket. Annars är det avkopplande och skönt.

En månad

Idag är det bara en månad kvar tills jag fyller år!! Även om det var myycket roligare att fylla år när man var liten så är det ändå nåt speciellt. Har dock ingen aning om vad jag önskar mig.

Idag har vi haft lite fångarna på fortet på sommarfritids. De fick bl a leta efter legobitar i "geggamoja" och klättra i rep. Det såg ut som alla hade jättekul. Vi skulle egentligen åkt iväg på utflykt, men man kan ju aldrig lita på vädret så då får man försöka hitta på roliga saker på skolan istället.

Har blivit lite förkyld, men det är inget jag dör av direkt, kunde varit värre. Hoppas bara det går över till helgen.

Annars har jag inget direkt kul att berätta. Eller jo; ni kan få en gåta som vi hade på fångarna på fortet:
En polis hade en bror, men brodern hade ingen bror.
Hur kommer det sig?

Tog ett tag innan barnen kom på den, men efter lite ledtrådar så..

Myshelg

I fredags tog jag det bara lugnt för kom inte hem förrens kvart i sju då det krabbade lite på jobbet. Åt hemlagad pizza som jag hade i frysen och tittade på tv.

Igår va vi och åt på den nya restaurangen 4 krogar. Innan var vi hos Zandra och Jörgen och drack lite. Så det var nästan så man rullade ner till stan. På 4 krogar var det mycket folk men vi hade bokat bord. Det var jättefint där inne och fin utsikt. Något som var lite negativt var att vi fick vänta rätt länge på maten. Men det var gott när vi väl fick det. Till efterrätt åt vi marängschwiss så sen rullade vi verkligen, var proppmätt.

Idag har det varit lugnt. Var och spelade bangolf med Zandra och Jörgen på Evedal. Det var roligt, även om det inte gick så bra på alla banor, hehe. Har som sagt haft en rätt lugn och skön helg. Men det är ändå tur att jag har sovmorgon imorgon.

Regndag

Idag har det regnat konstant från ca tio. Känns som höst idag, brr. Tanken idag var att vi skulle till Strandbjörket och vara där hela dagen. Men det blev inställt men det gjorde inget. Vi har haft en härlig dag ändå. Två tjejer skulle nödvändigt ut i ösregnet så jag fick ta på mig regnkläder och va ute med dem. Jag hade inga bra skor utan bara tygskor så de blev genomblöta, tur det finns torkskåp. Efter lunch va det två som ville uppträda med sång för alla och sen va det en del andra som också ville det. Roligast var när en kille sjöng Muffins med Björn Rosenström. Den innehåller en del svordomar men ibland får man låtsas att man hör dåligt. Han svär i princip aldrig annars så. Barnen är så himla goa och roliga och jag skrattade så jag grät ett tag.

Nu precis fick jag skratta gott igen. Var ute med Hasse för ett tag sen och när vi kom in stod han vid balkongdörren och ville ut där. Jag tänkte att det var för att han brukar sitta där ute och titta och försökte få honom på andra tankar. Men han gav sig inte och skulle tvunget ut där så jag släppte ut honom. Han gick ut och kom tillbaka med en bit ben som han hade där ute. Min lilla sötnöt!!

Hasse i profil


Utflykt

Idag gick sommafritids på utflykt till Ryttartorpet. De som ville badade men jag tyckte det va alldeles för kallt. Det behövdes verkligen en utflykt för alla behövde springa av sig och alla hade superkul. Ett barn sa det till mig: "Camilla, jag tycker detta va en jätterolig utflykt". Men han som sköter om stället klagade visst på oss och påstod att det kostar pengar att va där!? Det står det dock ingenstans! Vi va där förra året och det va inga problem bara vi tog med oss vårt skräp och det gör vi. Men tydligare har det blivit hårdare regler i år och att alla skolor måste boka innan och betala?! Får prata med rektorn och se om det stämmer. Alla hade kul iaf och roligast va nästan när alla vuxna spelade mot barnen. Tyvärr vann vi inte trots att jag gjorde ett mål.

Helgen

I helgen var jag som sagt i Oskarshamn. Hade toppenväder och hade det så skönt. På lördagskvällen var vi nere en runda på Latitud. Det finns en del snobbar och stekare i Oskarshamn, hehe. Tråkigt att helger alltid ska gå så himla fort. Jag trivs vid havet, är så avslappnande, fast blir rätt slö av all havslukt, hehe.

Idag börjar jag sommarjobba. Börjar inte förrens halv tolv och jobbar till sex, lite segt. Är inte direkt peppad för att börja jobba, men det är rätt lugnt egentligen. Får se hur många barn det är, förra måndan var det rätt många faktiskt.

Lite tråkigt

Blir lite smått uttråkad av att sitta här hemma så jag bestämde mig för att åka hem, igen. Tur man har dem hyffsat nära så man kan åka hem när man vill. Nu på förmiddan har jag gjort två små vetelängder så de får åka med. Den ena är tänkt att jag ska frysa ner till min födelsedag men om suget blir för stort så går det snabbt att göra nya senare. Har även suttit en timme i solen och läst. Håller just nu på med Bitterfittan och det är den bästa boken av de tre jag lånade, de andra två har jag läst ut.


Blåbär

Har varit ute ca en timme och plockat blåbär och det blev en liter. Det är inte världens roligaste att plocka, ont i rygg och ben och massa mygg och flugor. Men det är väldigt gott att ha lite och frysa ner och sen bara ta upp och äta med mjölk och socker, mums! Ska nog plocka lite till senare i veckan.

Igår jobbade jag heldag på sommarfritids. Blev inringd halv nio i söndagskväll och jag hade inget direkt för mig så. Det gick helt okej att jobba, en hel del barn hade jag träffat innan. Men sen blir det lite smått kaotiskt när det är så många barn från olika skolor. Barnen bryr väl inte sig så mycket egentligen utan de har kul och leker ändå.

Igår på kvällen var jag på allsång i Linnéparken med Johan och Sara. Va rätt tråkigt emellanåt men det va ändå trevligt. De borde dock sätta upp fler högtalare så man hör vad de säger, men men. Kul också att det är så stor blanding på åldrarna så det inte bara är äldre.

Förra året va Hasse med en av gångerna


Lite långtråkigt

Idag är en sån dag då jag har tråkigt och inte orkar göra nåt direkt. Tv:n stod på hela förmiddan, sen har jag sysselsatt mig framför datorn, läst lite, spelat keyboard, men nu då? Funderade på om jag skulle ta en långpromenad, men det känns som det är åska i luften så kanske blir en kortare runda och sen ett aerobicspass här hemma. Får se! Nästa vecka ska jag verkligen komma igång med träningen igen. Funkar inte att va så här lat. Fast när jag va hemma och åt massa fika varje dag gick jag snarare ner lite grann. Men klart man ska unna sig att äta gott ibland, men man måste ju röra på sig lite också.


Haha förra årets midsommar!!


första juli

Vart tog juni vägen?? Tiden går så snabbt och det känns som jag inte gjort nånting. Åkte ju hem till landet i lördags och stannade tills igår. Har haft ett par fina soliga dagar. Men jag har tyckt det varit lite för varmt i solen så jag har hållt mig i skuggan. Har i princip bara suttit i en hammock och läst känns det som. När jag blir stor vill jag bo på landet eller ha en sommarstuga för sommarn är lätt bäst på landet. Jag har inga problem med att sitta och bara njuta av den fina naturen.

Men nu ska jag va i Växjö ett tag och göra lite nytta här. Sen nästa helg ska jag till Oskarshamn där det är latitud 57 som är en liten festival där en del artister uppträder. Kommer nog bli kul och mysigt.

RSS 2.0