Sjuk

Igår vaknade jag med feber och ont i halsen så jag var tvungen att sjukanmäla mig från jobb. Kändes inte som jag hade nån feber idag direkt men en timme senare fryser jag som bara den och har ont i musklerna och lite mer än 38 i feber. Jag brukar aldrig ha feber men har väl fått nån form av influensaliknande skit. Hoppas jag är frisk imån så jag slipper sjukanmäla mig på måndag. Annars är det inte mycket att göra, är ju isf bättre att va hemma och bli frisk. Extra segt att va sjuk när det är så fint väder ute. Måste ju gå ut med Hasse, men tycker det är jobbigt att gå ut när jag inte kan njuta av det..

Helg-bloggning

Bloggar visst bara på helgen nu, men på vardagarna har jag inte så mycket att skriva.

I fredags var det kommunfest. Cissy och Kent var hos mig en sväng innan. Sen åkte vi bussen till stan. Det bjöds på tapas men det var inte särskilt gott. Vi åt typ bara hälften. Det gjorde att man blev lite mer påverkad eftersom man inte ätit så mycket. Var kul med dans och att träffa en del kollegor. Man borde ha mer afterwork och liknande. Helt annat och träffas och göra nåt kul än att jobba. Hade rejält ont i fötterna efter en hel del dans. Det var alldeles för längesen sist.

Igår tog jag det mest lugnt på dan. Hasse lekte med en hund som hette Pripps. Gillar att det finns en inhägnad hundhage här så han kan springa sig trött. På kvällen var vi hos Johan och Sara och fick god mat som vanligt. Såg på bilder från när han var i Afrika och på mellon så klart. Var rätt att Loreen vann, hon är grym. Annars var det många andra låtar som var bra. Alla utom Ranelid. Jag tål helt enkelt inte honom.

Idag har det varit en fixardag; tvätt, handling och städning. Har suttit lite i min inglasade balkong också. Snart ska jag börja göra fint där ute och inreda. Det ser ut som det ska bli sol hela veckan. Det gillas, man får en helt annan energi.

Helgen

Även denna helg har varit en skön helg. I fredags bjöd jag gänget på inflyttningsfest. Det fick bli tacos, fredagsmysmat. Det var härligt att ha hela gänget samlat igen. Zandra och Jörgen har jag inte träffat sen examen och innan träffades vi ofta, i alla fall jag och Zandra. På kvällen fick vi även ett roligt besked: vi är äntligen godkända på vårt examensarbete!! Känns hur skönt som helst. Trodde att vi skulle få massa ändringar att göra, men det slapp vi som tur va. Nu ska det bara skrivas ut, sen kan man lägga det bakom sig helt och hållet.

Tidigt i lördags åkte jag, Zandra, Jörgen och Cissy till Ullared. Det var inte så mycket folk ändå så det var skönt att slippa trängas för mycket. Hittade en del fint till lägenheten: kökslampa, lampa till byrån i hallen, köksgardin, bordsunderlägg, badrumsmatta, fotoram och en del annat smått och gott. Sen på kvällen var Cissy och Kent här och tittade på Andra chansen. Spelade inte så stor roll vilka som gick vidare tyckte jag så de som gjorde det var helt okej.

Idag har mamma och pappa varit här och hjälpt till med lite smågrejer, bl a satte de upp två taklampor. Då upptäckte vi att en strömbrytare inte fungerar. På torsdag ska jag få tvättmaskin installerad så ska be honom titta på den då. Är så segt när saker inte fungerar. Som hissen som slutat funka igen, den var nämligen sönder för en vecka sen. Så jag får bra motion nu när jag springer upp och ner för trapporna.


RSS 2.0