Segisar

Idag är både jag och Hasse rätt sega och trötta. Va hemma hos Cissy och Kent igår och tittade på Melodifestivalen. Igår va det värsta sömnpillret tyckte vi, riktigt tråkiga låtar. Tittade sen på Notting hill men vi somnade allihop, hehe. Åkte därifrån vid halv tolv och sen va det riktigt skönt att  gosa ner sig i sängen och sova.

Idag blir det en lugn dag. Ska läsa lite i Mig äger ingen som vi ska läsa i denna kursen. Sen kanske jag går på hundträffen. Får se hur vi känner. Annars blir det en lugn och skön och slapp dag

Stolt matte

Började för några veckor sen att träna Hasse i att rulla runt. I början fick jag knuffa och hjälpa honom med att rulla runt. Men nu när jag provade idag behövde jag inte hjälpa honom utan nu snurrar han runt helt själv! Han är så duktig och tycker att det är jättekul. Så nu kan han sitt,ligg,snurra runt och dansa. Dansa lärde han sig i princip själv, min lilla cirkushund


En


Mobbning

Idag har vi haft en heldag om ämnet mobbning och jag tror alla nån gång har blivit utsatt för någon form av mobbning. Det är ett ämne som berör mig och det va en väldigt intressant dag. Kom tillslut in på ämnet nätmobbning och hur mycket unga och även äldre blir utsatta för varje dag. Vet ju själv hur det va på "min" tid då jag hade lunarstorm och hur mycket skit som skrevs där. Va en mamma som gick in på sina söners facebook och kollade runt lite då och då. Det kanske är bra för att få veta vad de egentligen skriver men det är ju ändå deras privatliv. Svårt att ta ställning till vad som är rätt/fel. Skulle kunna diskutera detta i all oändlighet..

Om en timme är det dags för zumba. Blir inte så mycket annat än skola och träning idag, hehe

Måndag

Måndag igen då och idag har jag varit i skolan. Kom försent för typ första gången på 2,5 år. Är van vid att vi alltid börjar 10.15 men idag började vi visst 9.15. Så jag kom typ en timme försent, men de hade rast så jag slapp att gå in i salen. Jag va inte ensam om att ta fel på tiden och det va rätt skönt.

Helgen va annars skön, lugn som alltid när jag är hemma. I lördags va jag hemma hos bror och åt pizza och alldeles för mycket godis. Tittade också på melodifestivalen och Galenskaparna-en himla massa program.

Ikväll kommer Cissy hit. Vi ska se Top model och lägga ansiktsmask!

Till landet

Bestämde mig för att åka hem till landet idag. Hade först tänkt åka imorgon, men kan lika gärna åka hem idag när jag ändå inte har några planer här. Imorgon ska jag till bror och svägerska för pizza och filmkväll, kommer bli kul.

Ska visst byta dator i helgen också. Pappa har köpt en ny dator så jag ska få deras gamla. Jag är van att ärva. Den dator jag har nu har de haft innan och den är nogg 5-6 år, men den har hängt med och den har funkat helt okej. En jobbarkompis till pappa va nog intresserad så har försökt rensa bort lite bilder och så. Men det är så svårt för jag vill spara allt!!



Lite gamla bilder:

Jag och Zandra. Januari 2010. Haha

 

Studiebesök i Växjö 2007. Fikapaus vid simhallen (där jag nu tränar)

Typ 2005-2006

Studenten 2007. Haha, tappade mitt plakat på gatan för att jag skulle öppna en champagneflaska. Lyckades förklara för mamma som fick gå och hämta den.

Balen. Så ung och liten


"Helg"

Ibland har man det himla bra som student. Har redan helg, medan många andra har en hel dag till. Sen har jag iofs varit ledig sen förra torsdan, haha. Rena lyxen egentligen. Fast sen har vi såklart en del uppgifter. Så det är ju mycket egenstudier. Slutade första delkursen idag och fick info om nästa som börjar på måndag. Verkar som den kan bli intressant den också, två större uppgifter denna gång. Men det ska nog fixa sig.

Tycker inte om den kylan som är nu. Den tränger in i ben och märg och helst vill man inte gå ut alls. Tur jag har en liten hund som inte behöver så mycket motion. Han ligger just nu och gosar i sängen, sötnosen. Han verkar extra trött och slö idag, men det gör inte mig nåt

Hmm, sökte bild på Google och skrev "kyla" men då fick jag bara upp massa halvporriga bilder på nån som hette Kyla, haha. Sökte istället på kallt och hittade denna fina bilden:


T som i tisdag

Glömde nämna alla hjärtansdag igår. För mig är inte denna dag något speciellt, fast tänker såklart på den. Om inte annat så påminns man av alla par som skriver att de ska äta goda middagar och att de fått rosor bla bla bla Min dag började med städning och upplock av alla Ikeasaker jag köpt. Cissy kom på spontanbesök mitt i stöket, så trevligt så. Gjorde väl inte så mycket mer. Sen jobbade jag en liten sväng som vanligt och ett barn frågar alltid det första hon gör om vi kan spela UNO. Det vill jag alltid och jag vann faktiskt de två första gångerna. Jag börjar bli bättre. Sen när jag kom hem funderade jag på om jag skulle gå en promenad runt Trummen. Men det blåste alldeles för kallt så det fick bara bli en kvartspromenad. Sen åt jag toast och hade tända ljus för att lyxa till det, hehe. Slappade i soffan sen resten av kvällen så det va precis som vilken dag som helst.

Idag har jag inte gjort mycket heller. Läst igenom ett arbete och skickat in det. Annars går jag bara runt och myser. I eftermidda ska jag på möte på Vikarieförmedlingen så man äntligen kan skrivas in där. Sen är det jobb som vanligt!

Helgen

Helgen i Göteborg va jättehärlig. Det va inte det bästa vädret när vi körde, snö,blåst och glashalt, så vi kunde inte köra mer än 80 hela vägen. Kom fram rätt sent, men bättre sent än aldrig. Vi gick till en pub och åt och drack och snackade en stund. Riktigt trevligt ställe. Vi somnade alla som stockar när vi kom hem sen. I lördags gick vi en vända på båtmässan, riktigt häftiga båtar en del. Sen gick vi i Nordstan, men jag hittade inget direkt, bara en fin scarfs. På kvällen köpte vi hem tacos och tittade på melodifestivalen. Tyckte inte det va nån som va så bra, förutom Brolle och Sanna Nielsen. Igår gick vi på Ikea innan vi åkte hem. Köpte lite smått som alltid när man är där. Kom hem till Växjö vid fyra tiden, skönt att komma hem i vettig tid. Det va riktigt skönt att sova i sin egen säng inatt även om jag sov bra på luftmadrass. Det kändes avkopplande att åka iväg en helg, måste göras om!

Spårvagn åkte vi också


Göteborg

Senare idag drar vi kosan mot Göteborg :) Kommer bli kul och skönt att komma iväg lite. Har i princip gjort klart en uppgift som ska in på tisdag så slipper tänka på skolan! Hoppas det blir skapligt väder, ingen nederbörd tack!

Jag gillar verkligen Thomas Di Levas tolkning av Lasse Berghagens Sträck ut din hand. Underbar!

Slö

Är väldigt trött och slö ikväll så det blir bara slapp ikväll.
Idag har jag varit hos tandregleringen i Ljungby, hade sällskap av Zandra så vi lunchade på thairestaurangen. När vi kom hem till Växjö igen gick vi en snabbis på novichmässan och sen satte vi igång med pluggandet. När vi kände oss färdiga tittade vi på en film, ibland är det skönt att va student och bara va ledig när man vill.

Det börjar närma sig fredag. Då ska jag, Zandra och Jörgen åka till Göteborg på äventyr. Ska bli kul och väldigt skönt att komma iväg lite, är alldeles för sällan


Gymmat

Har precis duschat efter ett gympass med Cissy. Körde rätt lugnt men gjorde typ 144 situps. Jag och Cissy körde en liten tävling mot slutet och det va ingen som ville ge sig men till sist sa mina magmuskler ifrån.

Igår va jag hos frissan och fick håret ompysslat, blev så himla nöjd med det och det är alldeles mjukt och lent. Sen hade jag och Zandra myskväll. Vi åt god mat, tittade på Let´s dance och sen en film innan det va läggdags. Imorse gick vi och köpte frallor och sen va det en film på tv som vi såg.

Ikväll ska vi hem till Johan för mat och melodifestival. Både Johan och Kent fyller år imorgon nämligen, de blir 60 år ihop, hehe. Kommer nog bli trevligt. Ska klura ut vad jag ska ha på mig bara..

När vi firade förra året


Bio igår

Igår va vi på bio. Vi såg Winter´s bone och den va rätt okej. Hände dock inte så mycket. Hela filmen handlade om att en 17-årig flicka som tog hand om sin sjuka mamma och sina två småsyskon skulle leta efter sin pappa som va knarkare. Han hade satt deras hus i borgen och om hon inte hittade honom skulle de bli vräkta. Va rätt trött efter, men klockan va inte ens åtta. När jag kom hem tittade jag på Irene Huss, tatuerad torso och efter det hade jag svårt att somna. Borde inte se såna filmer, hehe.

Idag vaknade jag med världens huvudvärk och det va segt att stiga upp. Tog två värktabletter och däckade i sängen igen efter frukost och efter ett tag så släppte det. Så himla typiskt att få ont i huvet när man ska sitta hemma och plugga. Men har skrivit lite grann iaf. Har hela helgen på mig att skriva klart så..


Städning

Idag är det dammsugarn som åker fram som så många gånger förr. Ibland (ofta) är det en nackdel att ha en hund, ligger stora hundhårstussar överallt. Kommer va städat och fint nån dag sen är det likadant igen, suck.
Ska försöka läsa lite idag också. Jag hade reserverat en bok för ett tag sen och så va jag inne på studentmailen igår och såg att det va sista dagen att hämta den. Tur jag kollade den idag.

Ikväll ska jag testa afrodans för första gången. Synd att det är så sent bara, klockan åtta. Blir typ att stypa i säng direkt sen..

Hårar ner


RSS 2.0