Hot hot hot

Kunde knappast få en bättre sommarlovsstart med denna värme vi har idag. Satt ca en timme och solade på förmiddan, men gillar inte att sitta och pressa så gav upp. Har fått lite färg iaf och det är så skönt att man känner sig mycket piggare. Var dock riktigt svettigt att gå med Hasse, det va faktiskt skönt att det blåste idag. Annars gör jag inte mycket idag. I eftermiddag ska jag jobba en kortis och sen ikväll ska jag träna aerobics här hemma. Köpte en dvd i Ullared så tänkte testa den idag och se vad det är för nåt. Gäller att dra för persiennerna, hehe.

Sommarlov :)

Idag hade vi sista dagen i skolan och det va redovisning. Gick hyffsat bra, men som vanligt stakar man sig och glömmer en del. Men tyckte ändå det gick bra och alla hade intressanta ämnen. Lärarna är så himla härliga, de bjöd på vindruvor, nötter, noblesse och cider. Inga lärare har gjort det innan. Kommer sakna dom och gruppen, men många kommer man säkert gå med i höst. Helt sjukt att jag bara har en termin kvar här, 4,5 månad. Sen ska man ut i verkligheten och jobba, helt galet, men kul samtidigt.

I lördags va vi tjejer i Ullared och shoppade. Jag körde för första gången och det gick riktigt bra. Denna gången slapp vi stå i kö och det va riktigt skönt. Det va inte riktigt bra att åka denna månaden bara för det blir att snåla rejält resten, men men, hoppas mamma kanske kan låna ut pengar om det skulle krisa. Köpte inget speciellt egentligen; lite kläder och mycket "bra att ha saker".


Snart sommarlov

Helt galet att det snart är sommarlov, men det ska bli så skönt. Satt och gjorde power-point till redovisningen som är på måndag. Är så himla trött på arbetet nu, så det ska bli skönt när det är inlämnat.

Imorgon ska jag jobba heldag på en förskola jag aldrig varit på innan. Hade varit skönt att va ledig men ska ändå bli spännande och kul att jobba lite.

I helgen ska vi tjejer till Ullared och shoppa lite. Ska försöka att inte köpa för mycket denna gången. Skönt att komma iväg lite iaf. Sen ska vi fira morsdag lite grann på söndag.

Känner mig så himla sömnig och hade helst velat gå och lägga mig i sova, men är lite för tidigt för det väl, hehe.

Bilder

Har blivit dålig på att lägga upp bilder här i bloggen. Här kommer därför några bilder från i lördags:

I min nya klänning

 

Grabbarna

 

Och vi två

Kärleksparet

Igår va vi alla trötta hos Zandra och Jörgen


Seg söndag

Idag när jag vaknade va jag seg som tusan. Vaknade första gången vid halv 8 och hade huvudvärk och hade svårt att somna om. Steg upp vid kvart i tio sen men va trött, men lite piggare. Åkte sen till Zandra och Jörgen och vi har sett två filmer (The Switch och Life as we now it) och ätit god pizza. Har alltså haft en slö söndag men det är alltid skönt att ha det ibland och slippa göra massa. Sen är det nya tag imorgon med plugg.

Hade en superrolig kväll igår med mycket skratt, har nästan träningsvärk i magen idag, hehe. Träffade en del nytt folk också och det är ju alltid kul.

Rosa

Ikväll ska jag på födelsedagsfest hos Rebecca. Hade verkligen ingen aning om vad jag skulle ha på mig så när vi va ute på Grand samarkand hittade jag en knallrosa fin klänning. Inte ofta jag är så färgglad så det är lite speciellt. Kommer nog bli fin när jag gjort mig i ordning.

Steg upp klockan sju (!) idag för att börja plugga vid åtta med Zandra. Fast jag va trött så satt vi några timmar och sen åkte vi för att köpa present och äta lunch. Åt buffé som va jättegod men jag känner mig helt uppsvälld nu. Men gott va det som sagt

Utflykt

Imorgon ska jag jobba på den skola där jag är på fritids på tisdagar. Kunde inte säga nej när de frågade. Ska först vara med treorna som ska ha utflykt hela förmiddan och sen ska jag va på fritids där jag brukar va. Hoppas det håller uppe på förmiddan när vi ska va ute, annars blir det mindre kul. Kommer nog bli kul hoppas jag, bara de är lugnare än de va idag, hehe

Sen har jag varit konstant trött sen i typ fredags. Känns som jag inte vaknar på typ hela dan. Är det vädret som gör det?

Eurovision

Jag och mamma kämpade för att hålla oss vakna i lördags med hjälp av popcorn och godis. Det va riktigt segt ibland men vi lyckades. Ingen av oss hade nån stor förhoppning på Saade, men det hade ju varit kul om vi kom blande de tio första. När han vann den svenska melodifestivalen tyckte jag det va skandal för jag trodde inte det skulle gå alls bra i Eurovision. Men det gjorde ju det! Han skötte det bra faktiskt och scennumret va faktiskt ett av dom bästa tycker jag. Kändes lite surt att vi blev nerpetade av Italien i sista stund, men denna tredje plats gjorde ju faktiskt att det är den bästa placeringen sen vi vann 1999. Som mamma sa så är det faktiskt bra att vi inte vann för det kostar så himla mycket pengar. Nu är det istället Azerbadjan (stavning?) som har den turen. Tycker faktiskt deras låt var helt okej sen va det ju lite kul att det va så många svenskar inblandade.

Hungrig

Är så fruktansvärt hungrig just nu. Men ska hem till Cissy och Kent vid sju och grilla så jag får försöka klara mig. Har jobbat idag och det va inte så jättegod mat, fisk och potatismos som inte smakade så mycket. Till mellanmål va det färdigbredda mackor och det va bara så det räckte till barnen. Så jag åt bara fyra äppelbitar. Åt ett äpple när jag kom hem och en riskaka men inte hjälpte det.

Gud va kul att läsa om hur hungrig jag är va?! ;)

När vi har grillat ska vi se Eurovision och om Saade går vidare. Jag har inte stora förhoppningar, men vore lite kul om han gjorde det

Värme

Idag och igår har det verkligen varit varmt. Har suttit några timmar så nu har jag brända axlar, skönt. Har en fin bränna efter linnet. Nu ska jag försöka hålla mig borta från solen ett tag om det går. Jag blir verkligen mer matt av  värme, och hungrig! Dock är jag inte sugen på att laga nån mat överhuvudtaget. Grillat är jag sugen på, men inte kul att grilla själv..

Lyssnar på Mix megapol som pratar om solen och oss svenskar. Det är verkligen som de säger att vi rusar ut så fort det är sol, att man gör så mycket, konsumerar mer osv.

Helgen

I fredags var jag hemma och Cissy och Kent och grillade och fick göra något som jag aldrig gjort innan. Jag fick nämligen åka motorcykel. Det var jättekul men lite läskigt i svängarna. Kändes kul att äntligen ha åkt :) Tittade på TV sen och efter tio gick vi och la oss men inte kunde jag somna. Somnade säkert inte förrens elva-halv tolv.

Klockan ringde kvart i fyra men jag hade varit vaken sen tre, hehe. Var inga svårigheter att stiga upp iaf. Sen väntade en lång bussfärd, tyvärr kunde jag inte sova på bussen heller. Men det gick bra ändå. Var framme i Tyskland vid halv 12 och fick ca två timmar på oss att handla. Köpte på mig rätt mycket för billigt va det. På hemresan va det rätt drygt för man ville bara hem. Men det va en väldigt rolig bussresa och jag tror vi kommer göra om den fler gånger.

Igår va det dags för nästa "resa". Åkte hem för att sen bli upphämtad av min bror och hans sambo. Vi skulle nämligen äta på "hemlig ort". Åkte ca en timme för att komma till ett ställe som heter Bredaryd och restaurangen heter Bambu. Var verkligen supergod mat. De hade thaibuffé som vi åt av och sen va det buffé med efterrätt. Snacka om att vi rullade hem sen. Var mätt rätt långt efter det.

När vi kom hem satt jag och pratade med farmor i mer än 1,5 timme. Hon har kommit hem nu och har verkligen blivit piggare i humöret. Hon kan inte göra något för värken men hon är iaf hemma och hon får rätt mycket hjälp från hemtjänsten. Hon fick godis från mig och det blev hon så glad för och tackade flera gånger

Tröttast

Var jag trött igår är det inget mot vad jag är nu. Inatt mådde inte Hasse bra, utan kräktes. Det va inte en gång utan fyra gånger. Sista gången var kvart i 5, så jag var rätt bra trött när alarmet ringde halv 8. Var iallafall en bra föreläsning även om jag fick kämpa med att hålla mig vaken. Han verkar må bättr nu som tur är. Ska diska upp lite sen ska jag ta en tupplur.

 

Ikväll ska jag hem till Cissy och Kent för imorgon ska vi åka till Tyskland. Bussen går halv 5 så snacka om att jag kommer va trött då. Hoppas jag kan sova inatt och att man annars kan sova i bussen. Vad vi ska göra i Tyskland? Köpa alkohol såklart. Har aldrig åkt på nån sån resa så det ska bli spännande. Sen slipper man förhoppningsvis att köpa på ett bra tag. Sommaren räddad, höhö


Trött

Har suttit och pluggat några timmar med Zandra idag, men gav upp för ca en timme sen. Började dagen med att sitta och sola på min uteplats en stund, det va faktiskt rätt varmt. Sen har vi suttit och skrivit lite, inte så mycket men bättre än inget. Har bokat in lite intervjuer också så det känns bra.

Ikväll ska jag träna aerobics. Har träningsvärk sen zumban igår, men jag hoppas det går över så det inte blir värre iaf.

Avhandling

Har suttit och läst en avhandling som vi ska ha till vårt arbete. Tycker det är svårt att läsa dem, är nästan alltid krångligt språk och svårt att förstå. Tappar fort och börjar tänka på annat. Dessutom är det kallt och jag fryser om händer och fötter och då blir det ännu svårare med koncentrationen. Har hittat lite som nog är användbart iallafall. Vi kom en bit på vägen igår så det känns skönt.

Sköna maj välkommen

Fast det är ingen varm sådan, blåser kalla vindar idag och det gjorde det igår med. Först va vi hemma hos Z&J och drack lite, svepte 2 cider på en timme så va ett litet tag orolig att kvällen skulle sluta illa :P Sen gick vi till Båtsmannen och guud vilken god mat det va. Deras potatisar och bearnaise, mums. När vi ätit klart gick marschen till Stortorget där det va kör och sånt, sömnpiller och kallt va det. Började regna så vi struntade i att gå och se brasan och fyrverkerierna och gick till Z&J igen. Spelade sista ordet och det va riktigt kul. De andra gick vid elva för att åka hem men jag va tvungen att stanna till tolv för att åka hem med min. Var riktigt skönt att krypa ner i sängen och sova sen.

Idag steg jag upp vid kvart i nio för att sen åka till Grand samarkand. Shoppade ett linne, leggings och ett nagellack. Sen fikade vi på Espressohause, åt en cheesecake och drack ischai, mumsigt, men mådde typ illa sen och va inte sugen på lunch när jag kom hem. Gick på hundträffen, men vi va inte alls många, alla andra va väl bakisar. Började regna efter en halvtimme så då gick vi hem. Åt då lite fil och en banan och sen åkte jag till gymmet för att träna med Cissy. Va skönt att träna armmusklerna lite. Ikväll blir det lugnt. Ska bara göra lite mat och sen ligga i soffan.

Har förresten bara en månad kvar till sommarlovet. Imorgon ska jag och Zandra börja skriva på vårt arbete!

RSS 2.0