Måndagstrött

Så va det måndag igen och denna måndag var det dags att börja skolan igen. Var inte alls särskilt peppad, men tyckte det skulle va kul att träffa "gamla" kursare igen. Blev helt fullproppad med massa information och på föreläsningen på eftermiddan va det inte särskilt mycket man förstod. Dessutom kändes det att det var ett bra tag sen man satt still i två timmar. Men man vänjer sig förhoppningsvis snabbt. Inte långt tills man slutar heller.

I lördags hade jag min födelsedagsfest och det va en av dom roligaste festerna på bra länge. Bjöd på mat, tårta och bål och hade en del sångtävlingar. Det var helt galet kul och man var rätt rund om fötterna, hehe. Igår var det inte så roligt att vakna upp med massa flaskor och annat skräp överallt. Men det är sånt man får ta. På lördag är det dags för nästa födelsedagsfirande då Zandra ställer till med fest.


Ansiktsbehandling & makeuprådgivning

För ett bra tag sen (april) fick jag ett presentkort på Body shop, men de hade ingen tid då så fick boka i augusti. Så idag var det äntligen dags. Bävade lite för det för jag är inte så bra på att sköta min hy och det påpekade hon mycket riktigt. Jag var väldigt torr på ytan och hade orenheter under ytan. Det var skönt att avkopplande att få en ansiktsbehandling, något som jag aldrig fått innan. Sminkningen blev helt okej, en vanlig vardagssminkning. Ska nog ta och åka dit nästa vecka och shoppa för de hade 3 för 2 just nu.

Födelsedagsfirande

I lördags fyllde jag ju år och det firades med ett litet kalas med mamma, pappa, bror och svägerska. Märks att man blivit äldre för fick knappt några paket utan mest kuvert. Fick iaf en juicepress, pengar och biobiljetter av mamma och pappa och av bror och svägerska får jag välja bio/restaurangbesök och presentkort på Hemmakväll och av farmor fick jag pengar. Hade en trevlig födelsedag som var väldigt lugn.

Har inte gjort något annat direkt när jag varit hemma. Igår var vi och tittade på Ljungbyartisten (det har varit Ljungby-dagarna förra veckan). Det var inte någon som var sådär jättebra, men det var en 6-årig tjej som var helt underbart söt. Hon sjöng "Tommy tycker om mig och jag vet att det är sant, ha ha ha". Modig var hon iaf. I fredags var vi på karnevalen, men det var den sämsta de någonsin haft. Hade iaf tur med vädret för det ösregnade hela dagen men under den timmen som karnevalen höll på så höll det uppe och solen kikade t.o.m fram.

Ska vara hemma i Växjö nu några dagar men på onsdag eftermiddag ska jag till Ljungby igen för att vara hundvakt då mamma och pappa ska på semester. Helst hade jag sluppit det men de har ju passat Hasse så många gånger så det är bara att ställa upp.

i växjö en sväng

Jag har varit hemma på landet sen i fredags men nu är jag hemma i Växjö en sväng. Idag ska jag följa med Zandra och Jörgen till Karlskrona. Ska bli väldigt skönt att komma iväg om än bara för en dag.

Har inte gjort alls mycket när jag varit hemma. Igår var det iaf helt okej väder så jag satt ute hela eftermiddan och försökte lösa korsord. Det gick inte så bra för de större korsorden var för svåra för mig och barnkryssen löste jag på en minut.

Jag ska åka till landet imorgon igen för Hasse är kvar där. Sen är det Ljungbydagarna denna veckan så ska väl försöka åka ner dit lite, iaf på fredag. Sen på lördag fyller jag ju år så ska ha ett litet kalas med familjen.

Tränat

Har nyss kommit hem från ett gympass och som ni kanske vet så har jag inte tränat på väldigt länge. Denna gång cyklade jag även dit för första gången. Det tog inte så lång tid, knappt 10 min och det är nästan samma som när man kör bil, hehe. Jag kommer dock ha världens träningsvärk imorgon, antar jag, men det är bara skönt.

Igår körde jag ett aerobicspass här hemma. Hade bokat zumba, men var reserv så fick ingen plats. Sen tänkte jag gå en långpromenad men det ösregnade, så det fick bli ett pass här hemma. Det är alltid lika svårt att komma igång efter sommarn, men skönt när man väl gör det. Skulle tränat i sommar men jag har ju haft småförkylningar typ hela tiden. Men nu jäklar kör vi!

Måndag

Första dagen på semestern. Känns lite konstigt att inte jobba, men skönt. Idag händer nog inte så mycket, bara ta det lugnt.

Helgen har varit skön. I fredags var vi hos Johan och Sara och fick se deras nya lägenhet som var jättefin. Fick också god fika och sen gick vi ner mot stan. Vi gick runt lite och kollade och det va väldigt mycket folk. Skulle ätit på 4 krogar men det va fullt så vi hamnade på Akropolis. Längesen man åt där och det va såå gott. Synd att det inte ska va kvar.

I lördags städade jag på förmiddan och sen mötte jag upp Zandra och Jörgen och fikade på bistron på 4 krogar. Satt och pratade massa och mitt i allt bestämde vi att gå på bio på kvällen. Gick sen en runda på stan och sen åkte jag hem en snabb runda för att sen åka in till stan igen. Vi såg Bridesmaides som var riktigt rolig även om en del var rätt överdrivet men den var bra.

Igår var det en slapp dag. Steg upp sent och satt och åt frukost länge. Sen slappade vi i soffan, åt lunch och sen åkte vi ut till Kronobergs slottsruin. Var oroliga att det skulle bi regn men solen kom fram en liten sväng. Det var riktigt fint där ute. Fikade sen morotskaka som tyvärr var väldigt torr. Hade iaf en mysig söndag

semester

Idag va det dags att jobba sista dagen på sommarfritids. Känns rätt skönt att jag jobbade 7-13.30 för då gick dagen lite fortare och så slapp jag städa så mycket, hehe. Denna veckan har vi varit mycket vid Ryttartorpet och det har varit riktigt härligt, fast igår brände jag mig lite då jag slarvade med solkrämen. Känns skönt med semester men kommer sakna barnen ändå.

Ikväll är vi ett gäng som ska ner på Karl-Oskardagarna. Först ska vi va hos Johan och Sara en stund sen ska vi äta ute. Perfekt sätt att börja semestern på. Kommer säkert träffa massa barn för alla har tjatat om att Erik Saade ska va där.

Fint väder

Idag är det riktigt strålande väder och det var fint igår med. I helgen var jag hemma på landet, så skönt att komma hem där ibland. I lördags var det inte så fint väder, men vi var uppe hos farmor på sjukhuset. Hon ligger inlagd igen för sitt sår hon har på benet som hon haft i 1,5 år nu. Helt sjukt att de inte gjort nåt mycket tidigare. Jag har aldrig sett såret men tydligen är det rätt djupt. Hoppas verkligen de kan göra så det blir bra nu för det är så tråkigt att se henne ha så ont.

Annars har jag inte gjort så mycket när jag varit hemma. Igår va det en slapp dag och satt bara ute och njöt. Idag har jag stängningen, som vanligt är det lite segt att börja sent men det är skönt med sovmorgon. Det är ju sista veckan på sommarjobbet sen ska jag va ledig mer eller mindre i tre veckor innan skolan börjar, så jag hoppas på kanonväder.

RSS 2.0