Sol,sol,sol

Har suttit ute och solat lite nu på förmiddan och hann få lite färg :) Ska ligga och pressa i eftermidda så jag får lite färg på ryggen oxå. Är rätt bra sugen på att bada, men det är inte särskilt kul att åka och bada själv så det får va.

Det gick bra att jobba i helgen, fast det va rätt drygt och varmt. Det verkar som det blir jag som får gå alla promenader i sommar när det inte finns nåt att göra. Men inte mig emot, då kommer man ifrån det lite och får lite motion på köpet :) Träningen har jag lagt lite åt sidan nu när det är varmt, orka hålla på och svettas, det gör man utan att behöva göra nåt, hehe


(Google.se)

Borta

Ingen har väl undgått att Michael Jackson har lämnat jorden. Jag fick höra det vid 6-tiden när jag satte på TV:n. Han har kanske inte varit min största idol direkt, gillade inte att han opererade sig så han knappt såg ut som en människa. Men han har gjort väldigt många bra låtar. Hörde precis "Man in the mirror" på radion, jättebra ju

http://www.youtube.com/watch?v=1zpTQCQEFhg

Haha,när jag skulle gå hem upptäckte jag på väg till bilen att jag hade mina inneskor på mig,hehe. Annars har det gått bra på jobbet. Har lärt mig en del rutiner iaf, annars finns det alltid en ordinarie att fråga, Jag bävar inför morrondan, ska jobba 9-20, och i denna värmen dessutom, visst att man kan gå ut och gå promenader, men ändå, tyck synd om mig ;P Nä då, jag ska nog fixa det..

Asså det står en bil på parkeringen med musik på högsta volym,den har stått där sen jag kom hem för en timme sen. Ägaren syns inte till någonstans, skumt. Man skulle väl ändå märka om ens bil står och dunkar när man lämnar den??!



Update: Ägarna till bilen kom för en halvtimme sen ungefär och upptäckte då att bilen inte gick att starta (batteriet hade givetvis tagit slut). Killen ringde runt och sen efter en stund kom det en kille med sin bil och de startade den andra bilen med hjälp av startkabel. Det va väldigt spännande att se på. Åhh,så intressant mitt liv är,haha..

Dumma moln och blåst

Jag skulle legat och pressa i solen hela dagen hade jag tänkt. Satte mig för en halvtimme sen ungefär och märkte att det blåste vääldigt mycket, men jag satt kvar. Sen kom det fler och fler moln och då va det inte så skönt. Så jag gav upp och gick in istället. Hann sitta en liten stund iaf. Åker nog och handlar i eftermidda och kanske att jag bakar nån kaka. Jag brukar alltid baka rätt mycket på sommarn, till min födelsedag som är i augusti. Jag har suttit och bestämt lite vad jag ska baka. Det är rätt kul att baka, men något jag gör alltför sällan..



(Bild hittad på Google)

Underbara sommar

Kanske inte så jättunderbart att jobba när det är så här fint, helst hade jag velat ligga och sola hela dagen, men imorron är jag ledig så då ska jag ligga det mesta av tiden i solen :)

Igår hade jag en väldigt trevlig dag. Började dagen med ett litet pass på gymet. Sen spenderade jag eftermiddan/kvällen med Cissy och Kent. Vi solade, spelade Alphapet, grillade, spelade kubb och Plump (vann Plumpen :) )och tittade på Allsången. Tur att Måns va med, annars hade det inte varit alls bra..

Ikväll kommer Cissy och Kent hem till mig och då ska vi grilla igen. Åhh va jag älskar när det är så här och man grilla när man vill. Sen åker dom iväg så då blir jag helt ensam här i Växjö :/ Men jag ska jobba rätt mycket så  då gör det inget..


Jobbdag

Måndag och det va dags att åka och jobba. Jag kände inte alls för det utan jag ville helst va ledig. Dagen började inte superbra direkt för de hade stängt av den vägen som jag brukar köra och jag hittar inte så bra,plus att jag tycker det va dåligt skyltat hur man skulle köra istället, så därför körde jag lite fel och kom för sent nästan 10 minuter. Fast det va lugnt sa de. Annars har dagen varit lugn, gick en liten promenad med en boende på förmiddan. Det va rätt jobbigt för rullstolen va tung så det blev lite extra träning. Ca en timme innan jag skulle sluta frågade en av personalen om jag kunde förbereda kvällsmaten, lasagne skulle det bli. Visst det gjorde jag och det verka som den blev rätt bra. Blev väldigt sugen på det så jag ska göra det till lunch imorron..
imorron ja ska det bli fint väder så då ska jag ligga i solen så mycket som möjligt.
Sen ska jag jobba onsdag,fredag,lördag och söndag. Lördag blir värst för då ska jag jobba 9-20,blä på det. Ser fram emot nästa helg för då ska jag åka hem :)

Home again

Kom hem till Växjö för ungefär en och en halv timme sen. Som man alltid säger "borta bra,men hemma bäst". Jag har haft en riktigt trevlig helg i Skåne och det va skönt att komma iväg lite. Dessutom har jag ju lärt mig att åka tåg själv oxå :P

Här kommer lite bilder från helgen:

Klär midsommarstången. Jag och Zandra lövade den själva,duktiga va vi :)


Huset vi va vid








Jag hittade en blåklint som jag tyckte matchade fint med min klänning :)


Den färdiga midsommarstången :)


Vy över de skånska åkrarna. Tror att det regnar där borta..


Dags att börja grilla





Äta


Hemma hos Zandra igår i Trelleborg spelade vi kubb :)




Hejdå Malmö och Skåne. Tack för den trevliga helgen. Vi ses en annan gång :)


Trelleborg

En liten hälsning ifrån Zandras hemstad Trelleborg. Midsommar igår va väldigt trevlig, men lugn. Ikväll kommer några av Zandras kompisar och då ska vi äta tacos och en kladdkaka står just nu i ugnen :)


Utbildningsdag

Har varit på den sista utbildningsdagen idag, hela långa dagen från 8-16 så jag är rätt bra trött nu. Känns inte som man kommer ihåg allt,men nåt har väl fastnat förhoppningvis. Vi fick lunch och det fanns två rätter att välja på:pannbiff och lövtunn biff. Lövtunn biff tyckte jag lät gott så det fick det bli. För det första fick jag stå och vänta nästan 5 minuter för den va slut. Sen blev jag besviken för det va inte alls så gott som jag trodde det skulle va och indränkt i fett va det oxå. Men aja mat fick jag iaf..

På eftermiddan va alla jättetrötta så vi fick rätt många bensträckare. Jag blev så irriterad på två tjejer som satt och pratade hela tiden och de pratade inte jättetyst heller. Märkte att det va flera andra som tittade på dom och tyckte de va jobbiga så till slut fick jag nog och sa till dom. Och fjoom alla ögon på mig. Men vet ni, I don´t care, för jag kommer troligtvis aldrig mer träffa nån av dom igen!!

Måste ta och packa lite ikväll med, för imorron åker jag ner till Skaune för att fira midsommar. Är lite nervös för jag ska åka tåget ner själv och jag har aldrig  åkt tåg själv. Jag har bara åkt tåg två gånger i hela mitt liv och nu ska jag göra detta själv. Hur ska det gå?? Det ska nog gå bra, för Zandra har hjälpt mig och förklarat hur jag ska göra, tack för det gumman :) Känner mig som ett litet barn :P

Jag säger Glad Midsommar till er alla, var i landet ni än ska fira den :)


Svettigt värre

Har nyss varit och tränat på gymet, eller ja det va en timme sen jag kom hem. På gymet va det mer folk än vanligt och varmare än vanligt. Detta gjorde att jag va lika svettig efter 5 minuter som jag brukar va efter 15 minuter i vanliga fall. Men jag pressade mig själv till att stå i 20 minuter trots att svetten rann. Jag gjorde även 10x3 istället för 10x2 på alla maskinerna så nu har mina muskler arbetat hårt.

Inatt vaknade jag vid två-tiden och va tvungen att gå på toa. När jag skulle lägga mig igen hade jag skitsvårt att somna om för det va så himla varmt, kändes lite som åska i luften tyckte jag. Så jag va tvungen att öppna fönstret och så satte jag på TV:n för jag kände mig helt klarvaken. Men tillslut somnade jag, men jag hatar att vakna så och inte kunna somna om..

Nymålat

Det blev riktigt fint med målningen. Nu slipper jag se alla hål och märken i väggarna :)
När jag kom hem vid 12-tiden trodde jag att han skulle va klar, men han skulle iväg på lunchrast sen skulle han komma tillbaka. Slängde bara i mig lite fil och allbran och en banan för jag kunde inte laga nån mat. Sen gick jag ut i solen, eller ja solen lyste med sin frånvaro först pga ett stort moln, men sen försvann molnet och då blev det riktigt varmt och skönt. Tror inte jag fick nån vidare färg, har inte kollat så noga än.
När jag kom in va det bara till att flytta tillbaka alla möblerna till sin plats. Sängen va jobbigast, den är tuuung, men jag är stark :P
Sitter nu och kalasar på jordgubbar, alltid gott :)

På jobbet idag gick det bra, gjorde en del småfel bara, men man lär sig av sina misstag som man säger :) Va även och handlade med några och då gick tiden lite snabbare :) 


Fick att göra

När jag va och hämtade posten hade jag fått besked om att de skulle komma och måla imorron. Bråttom bråttom att börja flytta möbler. Läste i informationen att det skulle va 1,5 m mellan väggen och möblerna, men det lyckades jag inte riktigt med, så lika bra att ringa målerifirman då. Han bröt jättemycket på nåt annat språk och verkade stressad, men det verkade inte va nåra problem,puuh. Ska bli skönt att få det målat iaf så man kan få upp hyllor och så. Synd bara att pappa är sjukskriven och inte kan göra det. Men jag får väl försöka och härda ut lite till. Det är jobbigt bara för en del saker står fortfarande i kassar...
Tur att jag ska jobba på morronen när han kommer . Hade inte varit kul att försöka hitta på nåt under tiden han va här..

God förmiddag

Jag är trött idag fast jag har sovit länge varje dag denna helgen, men ibland kanske man sover för mycket. Jag har hittills dammsugat, städat toan och varit hos Cissy och hämtat nåra böcker som ska lämnas tillbaka idag. Vi började prata om midsommar lite som ska firas i Skåne. Ska bli otroligt roligt för mina midsommrar brukar inte va alls roliga..

Idag är det min sista lediga dag på ett tag, fast denna veckan är rätt slapp. Så här ser den ut:

Tisdag: Jobba 7-11.30
Onsdag: Utbildning 8-12 (min chef sa att det höll på till 16 först,men inte va jag kan se i papprena)
Torsdag: Utbildning 8-16
Fredag: Jobba 8-11.30 (Skulle egentligen jobbat till 16,men som tur va så kunde jag byta tiden,så jag kan fira midsommar :) )

Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Ska träna iaf, blir nog promenad istället för gymet, för det är skapligt fint väder. Sen kanske jag åker och handlar

"I´d do it again if I could"



Synd att det blåser..

...annars hade jag gått ut i solen och lagt mig, men det blåser rätt mycket faktiskt.
Har varit en runda nere på stan. Köpte en bricka, sopborste, några kärleksfilmer och en epilator. Jag kan intyga som så många andra att det gör ont så in i h*lvete, men ja vill man bli fin så får man lida pin. Jag har lidit vad gäller min hårväxt så, har väldigt tätt växande hår på benen...

Sooool :)

Idag skiner solen och det gillar jag :)


Sommarkrysset

Ikväll ska jag titta på/lösa Sommarkrysset. Tycker faktiskt det är ett helmysigt program :)
Måste traska upp till Ica och köpa lite till kvällsmaten. Tänkte försöka göra Bruschetta och så har jag lite sallad kvar sen igår som jag måste äta upp. Måste föna mitt hår bara. Usch va trött jag blev på en gång, får hoppas att jag blir piggare när jag kommer ut, annars får jag ta en powernap. På tal om powernap så hade vi en lärare på gymnasiet som brukade ta det titt som tätt :P


2 år sen

Det har ju varit student ett tag nu runt om i landet, tror att alla har sprungit ut nu faktiskt.
För min del är det idag exakt två år sen som jag sprang ut. Så jag bjuder på nostalgiska bilder från min bästa dag i mitt liv:


Dagen började 8.00 med Champagnefrukost på skolgården :)


Avtackar vår mentor Lollo


Springer ut :D


På scenen:


:)


Jag:


På väg ner mot stan:


På flaket:










Två dagar efter studenten va det bal, men ärligt talat så va det inte så rolig som jag hade hoppats på. Bjuder på två bilder i alla fall :




Fredag och tre dagar ledigt

Idag va det dags att stiga up tidigt igen för att gå bredvid för sista gången. Av nån konstig anledning vaknade jag nästan exakt en minut innan klockan skulle ringa, lite skumt. Idag har jag fått göra lite mer, bl.a. fått köra taklift. Jag har kört lift innan så det va inga svårigheter. Jag fick va med på sångstund hos en av de boende. Då hade man som en sorts gitarr eller vad man ska säga och så hade hon en liten trumma. Vi sjöng "Min hatt den har tre kanter" och då hade vi en hatt som vi turades om att ha på oss. Vilken glädje det va att se hur kul hon tyckte det va, häftigt va det.
Efter jag slutat åt jag lunch på stan, för jag skulle på utbildning. Jag åt faktiskt på Mc Donalds, för det kändes smidigast. Gott va det, fast jag gillar inte deras pommes så mycket, men det fick gå. Sen va jag då på utbildning, det va information om utvecklingsstörning. Det mesta hade jag lärt mig när jag gått bredvid fast det va ändå intressant.

Ikväll ska jag ta det lugnt i soffan och mumsa på jordgubbar, ska gå till Ica sen och köpa nåra. Har inte ätit så många i år, man får ju ta och passa på medan det finns. Kan bli brist på det till midsommar för det har varit så kallt, får hoppas att det finns några kvar iaf för en midsommar utan jordgubbar finns inte..

Nu ska jag som sagt va ledig i tre dagar. Så många dagar i rad är jag inte ledig på hela sommarn tror jag. Så jag ska njuta :)


Banankräm

Fy,vad banankräm är äckligt. Varför envisas tandläkarna att ta på det när det inte är många som gillar det?! I övrigt va hon ovanligt snäll och jag slapp att ta bort tandsten som jag alltid brukar behöva annars. Hon t.o.m. klappade mig på kinden när jag skulle stänga munnen,kände mig som ett litet barn ;P

I Ljungby tog dom studenten idag. Stackarna säger jag bara, kan inte varit alltför roligt när det ÖSREGNADE. Fast de kanske inte brydde sig,vad vet jag? Det va inge vidare att köra hem iaf, kunde inte köra så fort för va rädd att få vattenplaning..

Jag träffade mamma oxå och vi gick upp till Kennerth och Emma och gav Emma en blomma för hon opererades igår. Det är många operationer i vår familj: förra sommarn opererades pappa och Bamse och denna sommarn pappa igen och Emma. Snart får det vara bra med operationer tycker jag..

Om en stund ska jag mysa ner mig i soffan och titta på Det okända. Sen är det säsongsavslutning på Greys Anatomy




...

Puuh,va mätt jag är. Har lagat köttfärssås och spagetti och det är ju alltid himla gott :)
Har gått bredvid idag och det gick väl okej,men det var en boende som fick jättemycket näsblod och jag som är superkänslig för blod blev lite yr :S Hon brukar visst få det ibland så det är bara att hålla tummarna och hoppas att det inte händer när jag ska jobba...

Ska hem till Ljungby i eftermidda för att gå till tandläkarn,skulle gått nästa vecka men jag jobbar då,så när jag ringde och skulle byta fråga hon om jag kunde idag. Lika bra att ha det gjort,även om det inte är världens roligaste.
Hade tänkt att träna innan,men jag orkar inte hålla på och stressa med det..

Promenix

Gick promenad för en stund sen för jag va så himla rastlös. Man hinner med en hel del ändå när man är ledig.

Här kommer iaf en del bilder jag tog:


Utsikt över Campus


Denna vägen är så fin tycker jag


En utsiktsbild till!


Bjuder på en bild på mig. Bakgrunden är fin iaf ;)


Skogen

Ska göra lite sallad om en stund och äta till kvällsmat.
Ikväll ska jag se Anne på Grönkulla. Tycker att den serien är rätt mysig faktiskt
Måste gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska gå brevid vid 7,så bör stiga upp vid sisådär 05.40 :/

Leedig

Riktigt skönt att ha en helt ledig dag. Jag gick ju bredvid igår,gick bra,fast jisses va trött jag va när jag kom hem,va trött redan när jag kom dit..hehe. Det ska nog bli en bra sommar ändå,fast en del dagar blir väldigt långa...

Ska fixa och dona lite här hemma idag. Har storhandlat på Willys nu på förmiddan och så ska jag plocka undan massa papper och sånt

Hej hopp

Har varit och tränat på gymet nu på förmiddan. Mellan 15-21 ska jag gå bredvid på sommarjobbet. Ska bli spännande att träffa alla boende. Såg att vägen till centrum tydligen är avstängd så det blir att köra en omväg,suuck..

Denna veckan ser i övrigt ut så här:
Tisdag: Ledig
Onsdag: Gå bredvid 7-12. Träna
Torsdag: Gå bredvid 16-20
Fredag: Gå bredvid 7-12. Utbildning 13-15.30. Träna
Helgen: Ledig

Helgen

I fredas va jag,Zandra och Cissy i Ullared och shoppade loss. Handlade en hel del kläder,plattång,stolsdynor och massa annat smått och gott. På kvällen va vi hemma hos Cissy och Kent och åt tacos och drack en hel del vin.

I lördas åkte jag hem till päronen. Vi hade en riktig familjemiddag eftersom min bror Kennerth och hans sambo Emma oxå kom. De stannade hela eftermiddan och sen fikade vi hos farmor. Hon hade gjort jordgubbstårta,mums.
Sen på kvällen delade vi på en familjepizza,onyttigt men gott...vi skulle tittat på fotbollen,men den gick ju på 6:an och den hade dom inte,men Sverige förlorade visst :/

Sov över och sov jämte mamma eftersom pappa har köpt min brors gamla säng som är en hissbar säng. Han måste ha den nu när han har opererat knäet. Det kändes lite konstigt att sova jämte sin mamma,det har jag inte gjort sen jag va liten. Snarkar gör hon oxå :P

Sådär det va min helg i stora drag. Vad har alla andra gjort??

Fy fan va jag är bra...

....för jag klarade tentan. Fy faaan va jag är bra


Va och åt på Stenladan med Zandra och Rebecca och nu är man mätt och belåten :)

Vid tre ska jag till mitt sommarjobb för vikarieintroduktion. Ska bli kul att se vilka mer som ska jobba

Imorron drar vi till Ullared och shoppar järnet :)


Sista dagen i skolan :)

Bara två timmar i skolan. Sen är det sommarlov, eller iaf ledigt från skolan :)




Jag hade en så sjuk dröm. Min bror som är 24 och jag som snart är 21 lekte med Barbie :P Och vi va i samma ålder som vi är i verkligheten. Helt sjukt!!!


Nyklippt

Före


Efter


Blev rätt stor skillnad ändå och det är så himla skönt att ha kort hår

Idag är jag väldigt väldigt trött. När jag satt hos frissan såg det ut som jag inte sovit på 100 år ungefär,men värsta stora påsarna under ögonen. Ska ta och skriva färdigt tentan och sen ska jag fira :)

Låååång dag

Dagen började med att vi gick vi skogspromenad med klassen. Det va väl rätt okej, men eftersom det har varit väldigt varmt idag oxå så va det extremt jobbigt och jag har brännt mig lite till. Ser ut som en kräfta nu ungefär :S

Sen gick jag hem och tog en raggardusch och sen gick jag och köpte glass och satte mig hos några andra från klassen. Vi satt vid en fotbollsplan där de som ska bli idrottslärare gjorde massa saker. Man kan väl säga att utsikten va rätt fin, nakna överkroppar är aldrig fel ;)

Vid tre va det dags för VFU-seminarie. Snacka om att alla inte va peppade inför det, men vi genomled det ändå. Kunde lätt somnat där flera gånger. Jag har nog inte varit så trött på jag vet inte hur länge. Men blev lite lite piggare nu när jag kom hem. Vi fick även tillbaka ett individuellt arbete och ett grupparbete. Slapp komplettering på båda, men en del att tänka på.

Är hembjuden till Zandra sen där vi ska se Mamas Boys, underhållning på hög nivå :P Hade jag legat hemma i min soffa kan jag svära på att jag somnat..


Jag just nu:
Röd,varm och trött

RSS 2.0