Livet är rätt underbart

Sommarvärmen fortsätter att hålla i sig, fast idag är det lite mer moln men ändå varmt. Har varit ute rätt mycket i solen i dessa dagar. Igår va vi ute på Evedal några timmar. Jag avverkade andra doppet för i år. Var rätt kallt men det va ändå skönt att svalka av sig lite. Sen på kvällen bjöd jag på grillat. Testade att göra egen marinad och den blev faktiskt god. Sen blev det förstås några glas fanta och ros´e, det godaste man kan dricka på sommarn.

Idag ska jag hjälpa Cissy och Kent att flytta. Ska bli spännande att se hur deras nya lägenhet ser ut. På bilderna ser den jättefin ut.


Sommar sommar sommar

Helt otroligt vilken sommarvärme vi har fått. Började förra veckan och igår och idag har det varit riktigt varmt. Då är det skönt att man är ledig så man kan njuta lite. Vi har suttit och planerat lite för sommarfritids idag, men eftersom rektorerna skrivit alla barnen och personalens scheman så ska vi mest ändra lite så allt stämmer. På eftermiddan va jag hemma hos Zandra och solade lite. Va väldigt varmt i solen så vi blev rätt trötta till slut.

Har haft en skön midsommarhelg för övrigt. Va ju som sagt härligt väder så har inte gjort så mycket. Vi har kört lite pilkastning-krocket och bouleturneringar. Annars har jag mest latat mig och försökt bli brun, men det är så jobbigt att ligga och pressa i solen så har varit rätt mycket i skugga istället. Men har fått lite färg iaf.

Varm

Idag är det riktigt varmt, fast inte på ett behagligt sett utan det är snarare kvavt och svettigt! Har precis varit och vattnat hos Cissy och Kent och jag blev jättevarm av bara den korta lilla biten. Så nu får jag sitta här och ta det lugnt och få tillbaka en normal kroppstemperatur. Cissy och Kent har åkt till Tunisien och de har säkert mycket varmare än vad det är här så borde egentligen inte klaga!

I eftermiddag är det personal-och föräldramöte. Faktiskt så är det första gången jag är på ett föräldramöte så är nästan lite nervös. Men det kommer säkert gå bra.

Har verkligen ändrat mina vanor nu på sommarlovet. Innan gick jag nästan alltid och la mig klockan tio och steg upp klockan åtta. Men nu har jag förskjutit allt typ en timme. Men jag är helt enkelt inte särskilt trött om kvällarna. Kommer bli konstigt när jag ska börja jobba sen och börja stiga upp tidigt..


Bröllopet

Igår var det dags för det stora bröllopet. Började titta på bröllopssändingen vid elva sen stod TV:n på. Jag gick hem till Cissy och Kent vid två-tiden för att titta på det tillsammans. Bröllopet var så himla fint och de var så vackra ihop. När de sa ja och ringarna sattes på kom några små glädjetårar,särskilt när man såg hur rörda alla andra var. Vi bestämde sen att vi var sugna på pizza så vi beställde hemkörning. Riktigt gott var det. Sen fortsatte vi att titta på festligheterna. Kungens kärleksförklaring till drottningen tycker jag var vackert och Daniels pappas tal var fint och lite småkul och sen Daniels tal till Viktoria var också väldigt vackert. Jag gick hem från Cissy och Kent vid elva och tittade färdigt på nästan hela sändningen. Tycker det var kul när de skulle dansa bröllopsvalsen och kungen ska dansa med drottningen och kan knappt hålla takten.

Det är rätt skönt att det i princip är över. Fast de pratar ju såklart om bröllopet på Nyhetsmorgon idag. Carola sjöng en jättefin låt innan som hon tydligen sjöng på festen igår också. Tror den hette det är vi två eller nåt sånt


Idag är ingen vanlig dag

för det är Hasses 1-årsdag :) Tänk att grabben har blivit så stor, inte klokt. Och vilket väder han får idag, bättre födelsedagsväder kan man inte få! Han har fått lite fil till frukost som han gillar, sen får han säkert lite annat gottit senare. Ska iväg till Evedal sen och njuta av vädret, så himla härligt att va ledig!

Tänk att han va så här liten när jag hämtade honom

 

Nu har han växt en hel del


Soligt väder :)

Idag skiner äntligen solen på oss i Växjö. Nu kan väl ingen klaga?! Annars gnäller bara folk att det regnar hela tiden. Men efter regn kommer solsken,det vet väl alla?! Har iaf suttit på förmiddan och pressat lite. Det blir varmt som sjutton där men det är inte lika varmt utanför, för många som gått förbi har gått i långärmat. Nu har det kommit lite mer moln på himlen, men det är nästan lite skönt. Det tycker Hasse iaf! Måste gå en längre promenad i eftermiddag så jag får nån träning idag, hade ingen lust att träna på gymet idag. Cissy frågade om jag ville grilla idag och sånt tackar man ju aldrig nej till direkt. Kommer bli konstigt när de flyttar från Campus. Men det går ju bussar och jag har ju bilen,men ändå konstigt att knappt ha några kompisar kvar här på Campus.

Bild från när vi va i sommarstugan


Helgen

Va ju i Borås i helgen. Tyvärr fick vi inte se de små gepardungarna. De hade gått in och gömt sig. Vi fick inte se björnarna och vargarna heller för de hade byggt en ny anläggning som de ska öppna i morgon, så surt. Men vi fick se en hel del andra djur. Roligast var elefanterna,girafferna och två killingar. Blåste kallt som sjutton när vi va där, men vi hade tur att det inte regnade för det gjorde det både på dit-och tillbakavägen..

Annars har det varit lugnt i helgen. Åt ute igår och sen gick vi in på Inter sport som är helt nybyggt i Ljungby. Hittade en jättebra jacka och sen tyckte pappa att jag skulle ha ett par gore tex skor så det köpte jag oxå. Tur man fått skattepengarna.

Va och tränade på förmiddan idag. De har flyttat upp gymet från källaren nu. Va rätt rörigt men det gick bra ändå. Hoppas de möblerar om maskinerna för nu kändes det som en del stod på varandra nästan.

Har bokat tid för vaccination för Hasse. Var tid för det märkte jag när jag tittade i vaccinationsintyget. Tyvärr blev det på torsdag på hans födelsedag, men det går ju det med.

Ska jobba en stund nu på eftermiddan. Sen ska vi upp till Johan på sjukhuset. Han har brutit fotleden och opererats. Så vi tänkte va snälla och hälsa på han. Det hade jag velat att nån gjorde om jag legat där så..

Borås

Imorgon åker jag,mamma,bror och hans sambo till Borås djurpark. Var mamma som fick idéen efter att hon sett att det fötts gepardungar där. Ska bli rätt kul att åka dit faktiskt. Det var ett bra tag sen jag var på en djurpark. Hoppas att regnet håller sig borta och djuren är framme och visar sig :)

Söta gepardungar :)


Regnigt

Idag hämtade jag min kompis Hanna från Skåne vid bussen 8.45 för hon skulle på intervju på skolan. Visade henne mitt hem, hon har faktiskt aldrig varit här. Satt och snackade en hel del. Har inte träffat henne sen i julas. Följde henne till skolan sen och jag fick också följa med på en rundvandring. Spännande för jag har aldrig varit i de lokalerna. Sen gick vi tillbaka hit och sen va det dags för henne att åka igen. Bara att hålla tummarna för att hon kommer in. Vore så kul så man får träffa henne mer än jag gör nu..

Var och tränade på eftermiddan. Gick bra och det va inte så mycket folk heller.


Underbar helg

Är hemma i Växjö igen efter en underbart härlig och skön helg med vännerna i Timmernabben. Vi lyckades verkligen pricka in rätt helg med tanke på vädret,strålande sol varje dag. Har solat,spelat spel och ätit massa god mat. Idag tog jag även premiärdoppet. Tänkte att har man varit vid havet så måste man nästan bada. Det va inte särskilt varmt men när jag väl doppat mig så kändes det lite lite skönare.
Kändes rätt vemodigt att åka därifrån, hade lätt kunnat stanna där nån dag till. Men samtidigt är det skönt att komma hem igen, särskilt till sin egna säng. Kändes dock konstigt att Hasse inte va här när jag kom hem. Men ska hämta honom efter jag jobbat imån. Känns också rätt ensamt för jag har varit van vid att ha så mycket folk runt omkring mig och det är jag inte van vid annars så därför märks det ännu mer ensamt än vad det brukar. Men som sagt så har det varit jätteskönt och lite färg har man fått!

Hela året har jag väntat på..

..juni,juli,augusti. Idag är det verkligen toppenväder. Satt hela förmiddan med Cissy och solade och lyssnade på härlig sommarmusik. Har fått lite färg på framsidan iaf.

Imorgon är det äntligen dags att åka iväg till sommarstugan. Längtar jättemycket,ska bli så skönt och kul att komma iväg lite. Massa god mat ska vi äta oxå :)

Om en stund ska jag till frissan och klippa-och fixa färgen på håret. Skönt att klippa av det lite nu när det är varmt :)

RSS 2.0