Hundlek

Idag har Hasse och jag lekt med ett gäng andra hundar. En granne har startat en grupp på facebook och ett gäng träffas varje söndag för att låta hundarna leka. Hasse var faktiskt rätt lugn och det kändes faktiskt som han va en av de väluppfostrade. Jag tror han tyckte det var kul och trött blev han iaf. Vi kommer säkert försöka va med varje söndag framöver.

När jag varit där åkte jag in till stan för att se hur det gick för Zandra och Jörgen på bakluckeloppisen. De hade fått en del sålt men hade en hel del kvar. Fick med mig sex stycken pocketböcker och jag har redan börjat läsa en av dom.

Hade det jättetrevligt och kul igår. Supergod mat, fondue och till efterrätt brownies. Jag, Cissy och Kent lyckades tömma en hel vinbox själva, mest jag och Kent tror jag. Men det va bara 8% så det är ju som saft. hehe. Men kände mig lite onykter när jag kom igår. Man fick ju en timmes mer sömn inatt, men inte hjälpte det för jag har varit trött idag ändå. Trist att det börjar bli mörkt redan nu också..


Idag för en vecka sen satt jag i bilen och grät. Som tur är har jag inte gråtit så mycket sen dess. Men inatt drömde jag om honom och han sa att han fått känslor för mig. Vi blev ihop igen och pussades massa. Va en lite jobbig dröm, önsketänkande, men säkert inte en sanndröm..

sköna helg

Onsdag, torsdag, fredag satt Zandra och jag i snitt 6 timmar om dagen så det är extra skönt att det är helg. Igår va Cissy här och jag gjorde en supergod rotfruktsgratäng med viltskav. Sen tittade vi på Idol och Måns Möller, men det var ett under att vi höll oss vakna, såå himla trötta va vi. Det va väldigt skönt att kunna sova länge idag. Var och tränade på gymmet sen med Cissy, skulle gått på aerobics men det blev inställt. I eftermidda ska jag inte göra så värst mycket, diska och dammsuga och fixa naglarna, hehe. Ikväll ska vi till Johan på mat, kommer bli kul. Haha, jag och Cissy pratade om utgång men tydligen va några av oss för unga för 25-årsgränsen. Konstigt för det har funkat flera gånger innan. Men det får nog bli en hemmakväll och det går lika bra det!

"Mister man en så står det tusen åter"

Säg det som varar för evigt?! I söndags tog min lilla korta kärlekssaga slut. Det va han som kom med beskedet att han inte har några känslor, iaf inte såna känslor som behövs i ett förhållande. Kändes extremt tråkigt att höra för jag tyckte ändå det kändes bra. Men man kan ju inte tvinga fram känslor och det va bäst både för honom och mig att det tog slut. Även om jag inte hade jättestarka kärlekskänslor så kände jag ändå att jag kunde få det. Vi har träffats rätt intensivt i ungefär två månader så det känns tomt att det tog slut bara så där. Jag som aldrig gråter, grät typ hela söndan och lite i måndags. Mest tror jag det beror på att det tog slut så snabbt, utan förvarning och att jag nu än en gång står ensam kvar, tillbaks på ruta ett liksom. Jag har bara fina minnen av honom så det va de jag tänkte på och började gråta. Så klart får jag skylla mig själv för jag lyssnade på känslosamma låtar. Men jag tror ändå jag behövde gråta ut, det känns som det blev lättare att gå vidare då. Jag kommer inte direkt leta efter nån ny utan vänta och se vad som händer. Mina vänner betyder också mycket, mer än vad de gjorde innan. Men det känns jobbigt att va ensam singel igen och jag kan säkert uppleva en press av jag måste hitta nån för att jag ska slippa uppleva mig ensam i gänget. Som tur är har jag Hasse också och det är en stor tröst.


Trött dag

Idag har det varit världens tråkigaste väder; regnigt och mörkt. Hade ju gänget på middag här igår och som alltid va det mysigt. Men det va rätt jobbigt att bjuda så många på mat när jag bara har en "halv ugn" men det gick bra ändå.  Gjorde köttfärsgratinerade baguetter och till efterrätt gjorde jag chokladmousse. Det va inte så kul att diska idag. Men det gick rätt fort när jag väl kavlade upp ärmarna. Boyfriend sov över här men vi lyckades inte sova så mycket. Det beror väl på att man inte är van att ha nån som sover jämte en och så är iaf jag van vid att bre ut mig när jag sover, hehe. Men det är ändå jättemysigt och då kan man stå ut med att va lite trött dan efter, sov en halvtimme nu på eftermiddan, gött. Om ca en timme ska jag hem till honom och få mat (efter att jag "tjatat" lite och sagt att han ska laga mat) och det ska bli spännande att se vad han lagar och om han kan laga mat :P Sen ska vi nog bara mysa, känner mig jätteseg idag.

Första snön

Inatt kom den första snön hit till Växjö. Även om de pratat om snö trodde jag inte det skulle komma så mycket. Men det täcker marken så man inte ser gräser iaf. Ställde klockan på halv 8 idag för att jag skulle åka och träna men när jag steg upp och såg snön gick jag faktiskt och la mig igen haha. Får se om jag vågar ut med bilen i eftermidda eller om det får bli en promenad bara. Det är faktiskt riktigt soligt och fint. Men man blir alltid låst när snön kommer, vill inte riskera att köra av vägen heller när sommardäcken fortfarande är på. Pratat med mamma och det får nog bli att jag åker hem en dag i helgen och byter till vinterdäcken.


Filmen igår va faktiskt riktigt bra, både rolig och lite gripande. Kan inte annat än säga att jag blev berörd.


Längtar

Ikväll ska gänget gå på bio och vi ska se I rymden finns inga känslor. Hoppas den är lika bra som jag tror att den är. Innan filmen ska vi äta på Max, kommer bli mumsigt. Va en vecka sen jag träffade pojkvännen så det är på tiden, längtar efter honom.

Imorgon ska jag på Mary Kay party hos Cissy. Är en kompis till henne som precis börjat med det. Ska bli kul iaf. Sen på fredag är det jag som bjuder på mat. Vet precis vad jag ska göra. Jobbigt bara att jag bor så litet som jag gör. Men med lite ommöblering så går det bra.

I måndags fick vi tillbaka mattetentan och det gick över förväntan. Fick VG, ett halvt poäng över, men ändå! Igår hade vi en begreppsskrivning som inte gick riktigt lika bra. Skrev det jag kunde men är osäker på om det räcker. Men jag hoppas verkligen det..

Drömmar

Ställde mobilen för ringning klockan 8 idag. När jag skulle stänga av den låg en tavla som hänger ovanför sängen på mitt nattduksbord. Undra hur den kom dit egentligen. Vet att jag gjort samma sak en gång innan, skumt.
Drömde att jag va gravid inatt, men att det inte va helt klart att jag va det för jag hade haft mens hela tiden. Frågade mamma hur långt man kunde gå för att få göra abort! Inte så konstigt att jag drömmer om det för folk är gravida överallt. Sen såg jag lite på ett program om gravida igår. Eller så är det ett tecken på att jag måste träna bort bebismagen, haha. Ska alldeles strax till gymmet tänkte jag, hehe.

Ikväll ska jag hem till Cissy för lite tjejkväll (pojkvännerna är inte hemma). Ska äta, se Idol och kanske spela Wii. Ska bli kul iallafall. Har inte träffat henne på ett tag nu när hon är ute på praktik.

Kommer sakna pojkvännen i helgen (har fortfarande inte vant mig vid att kalla honom pojkvän :P) Får se vad jag hittar på. Plugga, städa..?? Jag överlever nog :)

Love love love

Ikväll får jag äntligen träffa mitt hjärtegryn. Han var/är förkyld så jag hoppas han inte smittar, haha. Men jag vill hinna träffa han nåt denna veckan för i helgen är han inte hemma. Får ju passa på när man kan! Kommer bli mysigt iallafall (om han inte snorar och hostar på mig, hehe).


Förhållande

Till slut fann även jag kärleken!! Jag har knappt fattat det riktigt än att det är sant men lite  overkligt.  Det känns  härligt, jag blir glad när jag tänker på honom och det pirrar lite i magen.  Men jag har nog sett för många kärleksfilmer där allt är så himla överdrivet. Ändrade status på facebook i helgen och herregud vad alla skulle gilla detta! Men det är kanske inte så konstigt heller eftersom jag inte haft nåt förhållande innan. Nu slipper jag va avundsjuk på alla par som går och håller handen etc för nu kan jag också göra det. Va hemma i helgen och blev utfrågad. Nästa gång får han följa med så de får träffa honom. Speciellt farmor va intresserad av det.

 

 

När jag kom hem igår satt det en lapp på dörren där det stod att en granne som bor två våningar ovanför mig hade haft fest och saker hade slängts ut från hans balkongdörr och mitt "staket" hade blivit förstört. Jag gick genast och tittade och det va inte vilka saker som helst utan en vägkon och nåt rör! Va uppe och ringde på igår men det va ingen hemma. Mötte grannen som bor jämte honom och han hade två kompostgaller som jag fått låna. Har varit uppe idag också men ingen öppnade så har satt en lapp om att jag vill ha betalt och att han kan komma och städa upp efter sig. Va jätteirriterad när jag kom hem. Hur kan man ens komma på tanken att slänga två så stora saker från 3:e våningen. Bara det att gå och hämta sakerna. Så himla onödigt liksom!!

Blev lite konstigt att först skriva om en rolig grej och sen en tråkig, men men..


Plugg-onsdag

Började en ny kurs i måndags och resten av veckan har vi fältstudieuppgift där vi ska udersöka ett barns språkliga medvetenhet. Är intressant, men det är väldigt mycket litteratur och många svåra ord. Har försökt sitta nu på förmiddan och läsa igenom lite, men det är ju så tråkigt!

Är tråkigt väder idag också och det gör ju att man blir ännu tröttare än man redan är. Har en fiskgratäng i ugnen och sen ska jag försöka läsa lite till i eftermidda.

Ska kanske släppa in Hasse som jag slängde ut för han kräktes. Praktiskt att bo på bottenvåning så slipper jag torka spya. Intressant fakta va :P

Ladies Night

Japp ikväll är det tjejernas kväll. Zandra fick biljetter till Ladies Night av mig och Cissy när hon fyllde år. Ska bli kul att göra nåt bara vi tjejer. Vi börjar kvällen med tacos och vin hos Cissy och sen ska vi få skjuts till Tipshallen av Jörgen.

På förmiddan satt jag och pilade lite med hemtentan. Körde nästan fast direkt men jag anser mig vara färdig mer eller mindre, orkar helt enkelt inte lägga ner för mycket kraft på den. Har varit och tränat på gymmet nyss, körde ett lagom jobbigt pass. Alltid skönt när man väl varit där iaf. När jag va färdig va det massa söta bebisar som hade varit på babysim. Det va nästan så jag blev lite sugen att smuggla iväg en hem, haha, närå. Jag får låtsas att Hasse är en liten bebis, fast det är han nästan också. Men jag slipper skrik, gråt och att byta blöjor och så sover han hela natten också!




RSS 2.0