Helg-bloggning

Bloggar visst bara på helgen nu, men på vardagarna har jag inte så mycket att skriva.

I fredags var det kommunfest. Cissy och Kent var hos mig en sväng innan. Sen åkte vi bussen till stan. Det bjöds på tapas men det var inte särskilt gott. Vi åt typ bara hälften. Det gjorde att man blev lite mer påverkad eftersom man inte ätit så mycket. Var kul med dans och att träffa en del kollegor. Man borde ha mer afterwork och liknande. Helt annat och träffas och göra nåt kul än att jobba. Hade rejält ont i fötterna efter en hel del dans. Det var alldeles för längesen sist.

Igår tog jag det mest lugnt på dan. Hasse lekte med en hund som hette Pripps. Gillar att det finns en inhägnad hundhage här så han kan springa sig trött. På kvällen var vi hos Johan och Sara och fick god mat som vanligt. Såg på bilder från när han var i Afrika och på mellon så klart. Var rätt att Loreen vann, hon är grym. Annars var det många andra låtar som var bra. Alla utom Ranelid. Jag tål helt enkelt inte honom.

Idag har det varit en fixardag; tvätt, handling och städning. Har suttit lite i min inglasade balkong också. Snart ska jag börja göra fint där ute och inreda. Det ser ut som det ska bli sol hela veckan. Det gillas, man får en helt annan energi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0