Faster Millan

I torsdags kväll blev jag faster till en liten tös! Det gick bra även om det var liten långdraget. Igår fick jag se henne och det var den minsta bebis jag sett. Rätt coolt att jag fick träffa henne exakt ett dygn efter hon fötts. Alla tre mådde bra och hon var jättesöt och liknade min bror jättemycket. Kändes lite konstigt att se dem som föräldrar men jag tror nog de blir bra sådana :)

Long time no see

Var väldigt längesen jag skrev nu. Dagarna och veckorna rullar bara på.

Förra veckan var det påsk och då var jag hemma på landet och firade. Det var tyvärr jättetråkigt väder snö/regn/blåst, men det var ändå skönt att va hemma och bara ta det lugnt. Nu dröjer det inte så länge tills jag blir faster, bara två veckor nu. Kommer bli såå mysigt.

Denna helgen är jag hemma och fixar och donar lite. Igår hade jag en lite konstig dag då jag kände mig lite lågmäld och ensam. Tur att jag har Hasse i alla fall som livar upp lite grann. På kvällen åt jag pizza med mamma och pappa för de skulle till Växjö på teater (julklapp från oss). Idag skiner solen så det är skönt. Kanske åker på någon liten utflykt till naturen. Ska i alla fall försöka åka och köpa inneskor och kanske gummistövlar nu på förmiddan, det har jag behövt göra läänge nu.


RSS 2.0