Nätdejting

OBS! Denna text är väldigt personlig, men behövde skriva av mig lite.

Jag har varit med i en nätdejtingsajt i cirka 3 månader och en annan till och från i ungefär ett år. Har mött en del mer eller mindre konstiga killar. Den sista jag träffade var i januari och allt verkade helt underbart. Han var/är supergullig med fina ögon och ett vackert leende. Men efter att ha hört från honom nästan varje dag så hörde jag inget på mer än en vecka. När han sen hörde av sig hade hans mobil varit stulen. Men det va inte det ändå problemet utan hans ex hade börjat bli grymt avundsjuk. Han hade känslor både för henne och mig och visste inte vad han ville. Men han sa att han ville fortsätta träffas och göra roliga saker med mig och se om det fanns något. Men när jag sen skickade och frågade när vi skulle träffas svarade han bara att han inte visste. Nu har jag inte hört nåt på nästan två veckor och jag vet inte om han kommer höra av sig. Jag har lagt ner honom men jag tänker ofta på hur det skulle blivit..

Häromdan skickade jag typ 4 mail till olika killar och tänkte att nån hör väl av sig. Än så länge är det en som svarat, får väl se om det blir nån mer. Känns tråkigt när ingen svarar. Fast å andra sidan har jag väl jag också struntat i det nångång. Men för det mesta svarar jag i alla fall. Skulle vilja träffa en kille snart, men vill samtidigt inte va desperat. Ena stunden är det extremt skönt att va singel och göra som jag vill, men många andra stunder skulle jag vilja ha någon att dela allt med. Kom i helgen underfund med att jag inte har en ända kompis som är singel, nästan lite tragiskt, nädå. Men jag har många kompisar som är ihop/sambos/förlovade osv. Men min stund kommer väl den också.

En liten tröst är att jag har en hund som ofta är på myshumör, kompisar som ofta ställer upp och en härlig familj, men jag känner ändå att det ofta fattas någon i mitt liv. Men som sagt den dagen kommer väl för mig också.

Nä nu ska jag sluta svamla, har ju snart skrivit en novell, haha.

Effektiv

Idag har jag fått en hel del plugg gjort; läst i kompendie för en intervju som ska göras nästa vecka, läst en bok som ska lämnas tillbaka på måndag som jag dock inte vet till vilken uppgift den ska vara (!) och skrivit ut och fixat lite till en gruppuppgift som ska göras imorgon. Har också varit ute lite, diskat, dammsugat och handlat lite. Jag gillar när man hinner med massa. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på...

Sommartiden gör mig trött

Jag blir alltid så himla trött när man ställer fram klockan på våren och missar en timme. Igår kände jag inte så mycket, men idag. Hade svårt att somna igår för kände mig rätt krasslig. Vaknde vid sju-tiden men somnade om och nästa gång jag vaknade va den 8.50, oj då. Kändes som jag hade kunnat fortsätta att sova men pallrade mig upp för att sen gå till skolan. Blev på dåligt humör när jag skulle skriva ut ett arbete och det tog typ 5 minuter att öppna upp det, seegt. I skolan sen har jag bara suttit och gäspat hela tiden, särskilt på eftermiddan. Men sen smet jag iväg en timme tidigare för att åka iväg och jobba. Som tur va va det många barn som va ute så jag kunde bara sitta och spela lite spel. Hade stängningen och det va rätt drygt. Men nu är det kväll och det blir bara slappt resten av kvällen. Skönt att det fortfarande är ljust ute fast klockan är nästan sju!


Tårtbuffé

Gav Cissy tårtbuffé på Villa Vik i födelsedagspresent så idag va vi och fikade där. Så himla goda tårtor de har där. Det är ett tips om man åker till Växjö en söndag att fika där. Satt där ungefär en och en halv timme och åt. Supergott och fin utsikt. Fick dock "sockerhuvudvärk" men det va det värt. Sen gick vi en promenad i Sandsbro och tittade på alla fina hus. Va rätt kallt men fick som tur var låna en mössa av Cissy. När vi hade gått en bit ringde min mamma och sa att de va hos mig (de har extranyckel). När jag kom hem stod där en fin blomma med en jättefin kruka. Ibland är de för snälla.

Ikväll blir det bara lugnt i soffan. Har blivit lite förkyld, hoppas det är bättre imorgon


Besök

Ikväll får jag besök av Cissy och Kent så har fixat och donat mest hela dagen känns det som. Men har även varit ute och njutit av det fina vädret. Hasse satt hela förmiddan och njöt. Han ville ut där redan när vi kom in från morgonrundan,hehe.

Igårkväll va jag dödstrött. Tittade på Let´s dance men nickade till lite vid halv tio. Höll mig sedan vaken så jag såg utröstningen, men kände mig som ett kinkigt barn,hehe. Sen va det väldigt skönt att sova. Sov till åtta ungefär, fast vaknade nån gång emellan, sen kvart över va det en överpigg hund som ville upp. Sparkade på honom vid halv sju för då snarkade han nästan värre än en man!!

It´s friday

Skönt med fredag igen. Är rätt bra trött efter två dagars jobb på förskola. Eftermiddan idag va extremt seg, satt och spelade ett jättetråkigt spel och det kändes som klockan stannat, hehe. Men det va kul att jobba lite. Denna gång va det 3-5 åringar och det är den åldern jag vill jobba med.

Ikväll blir det fredagsmys med Hasse. Måste såklart se Let´s dance finalen. Hoppas Jessica vinner.

Dolce far niente

Det betyder ungefär Det ljuva i att inte göra någonting. Såg en film i söndags  med Julia Roberts där hon var i Italien. Det är ett så vackert språk tycker jag. Ibland är det väldigt skönt att bara ta dagen som den kommer, bara vara, göra det man tycker är kul, slippa tänka på måsten eller borden. Det är viktigt att varva ner ibland och återhämta sig från den kanske annars så stressiga vardagen. Nriu när det börjar bli vår på riktigt har jag rätt lätt för detta då man kan vara ute mycket.

Men visst ibland blir jag rastlös av att inte göra något. Ibland har jag massa måsten eller borden men jag har ingen ork till att ta tag i det. Men med solen kommer också energin och jag blir mycket piggare och gladare. Jag längtar tills man kan sitta ute, grilla, fika och göra massa andra mysiga saker tillsammans med vännerna.

Idag har jag en sån dag då jag inte gör så jättemycket. Tvättar lite fram tills jag ska iväg på zumba. Lyssnar på Winnerbäck för jag tycker han hör ihop med våren på nåt sätt. Imorgon och på fredag ska jag jobba. Känns skönt för annars hade jag nog klättrat på väggarna här.


Helgen

..har varit bra. Fredagen va kanske inte så händelserik bara. Men lördagen vaknade jag rätt tidigt och åkte till Grand Samarkand strax efter de öppnat. Sen ringde Zandra och frågade om jag ville fika och det lät ju inte fel. Så va där några timmar. Shoppade ett nytt linne, smycken och lite smink. Sen när jag kom hem började jag fixa för kvällen för Zandra och Jörgen skulle komma på mat. Bjöd på jättemumsig mat: lövbiff med soltorkade tomater,mozarella och basilika och rotfrukter till det. Började dricka rätt tidigt så när vi åkte bussen vid halv åtta va vi rätt igång. Åkte buss till Cissy och Kent för att fira Cissys födelsedag. Fick goda tårtor där också. Sen åkte vi in till Grace och dansade och fick ont i fötterna, hehe. Va otroligt skönt att komma hem sen. Vaknade tidigt idag med av solen och Hasse som slickade mig. Måste byta till mina mörkare gardiner så jag slipper vakna så tidigt. Åkte hem till Zandra och Jörgen på eftermiddan och såg två filmer och åt pizza och avslutade kvällen med att se Solsidan.


Har tråkigt

Har lite tråkigt så gör en sån där meningslös lista. Hittade den hos Egoina


Jag har insett att min senaste kyss… var fin

Jag lyssnar på… bra musik, höhö

Du mår bäst när du… är med vännerna/familjen och skrattar

Stockholms bästa stadsdel är… vet ej

Jag pratar… inte så mycket med de jag inte känner

Jag älskar/tycker om… Hasse

Min bästa vän(ner) är… betydelsefulla och underbara

Min första riktiga kyss… kommer jag inte ihåg, men jag har den på bild ;)

Jag avskyr när folk frågar… vad jag tänker på när jag inte tänker på nåt speciellt

Kärlek är… svårt..

Någonstans, tänker någon… på mig?

Jag kommer alltid att vara… alldeles fantastisk, haha

Jag är hemligt förälskad i… mig själv

Sist jag grät var… i början på veckan

Min mobiltelefon är… rosa

När jag vaknar på morgonen… ser jag ut som ett spöke

Innan jag går och lägger mig… går jag ut med Hasse, borstar tänderna och kissar

Just nu tänker jag på… vad jag ska hitta på härnäst för att få tiden att gå

Bebisar är… söta

Homosexuella är… som alla andra?

Blondinbella är… blond?

Ikväll ska jag… sitta ensam med Hasse och se Let´s dance

I morgon kommer jag… städa lite, köpa dricka till kvällen, förbereda för mat, gå på fest

Jag vill verkligen… vara lycklig!

 

Haha min första kyss:

Ser båda rätt nöjda ut, haha

Det är jag i lila förresten


Torsdag

Idag har jag och Zandra gjort en intervju med en förskollärare om hur de jobbar med mångfald och modersmål. Stack sen hem till mig och skrev ner svaren. Kom aldrig igång med att börja skriva på riktigt så hon åkte hem för en timme sen. Har sedan dess diskat och dammsugit. Nu har jag suttit och läst lite bloggar och lyssnar på melodifestivalen. Tyckte det va fel låt som vann, finns så många andra låtar som är bättre, men men, Sverige och juryn röstade på Saade.

Ikväll ska jag träna för första gången på två veckor. Har haft ont i ryggen, mellan skuldrorna ett bra tag nu så jag hoppas att det blir bättre av lite träning. För ont är inte roligt att ha.


Ett tag sen jag la upp nån bild. Såg ut såhär sist jag va festfin. Det när vi va ute och dansade till Scotts!

 

Och här är Hasse:


Sunny day

Idag verkar det bli en solig härlig dag, tjoohoo. Men ska sitta inne på två föreläsningar och sen jobba så blir inte så mycket njutande. Men man blir så mycket gladare och piggare av sol. Känns verkligen att våren är på väg :) Hasse tycker också det, han ligger vid balkongdörren och vill ut. Får väl ta och släppa ut han en stund innan jag går till skolan!

Frisk

Kan nu kalla mig helt frisk från magsjukan idag. Blev lite dålig i magen igår iaf, men inte alls så farligt som i måndags. Känner mig fortfarande lite stapplig på benen men är ju inte så konstigt när jag legat mer eller mindre i två dar. Blir att fortsätta ta det lite lugnt men är uppe mer idag. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan. Orkar inte sitta hemma och uggla.

Va och hämtade kläderna som jag beställt från H&M. Ser ut som det är fint men ska prova det sen när jag har duschat. Är bl a en blus som ser fin ut som jag hoppas jag kan ha när jag ska på kalas till helgen

Magsjuka

Usch igår va jag magsjuk (diarré). Jag är typ aldrig sjuk så va jättejobbigt. Vet inte hur många gånger jag va på toa egentligen, blä. Idag är jag mycket bättre, men känner mig lite medtagen. Ska lägga mig och vila lite strax. Är farligt det där ibland när man känner sig frisk egentligen och är uppe mer än man egentligen orkar. Så blir att vila,vila,vila. Skönt att vi är lediga från skolan idag och imorgon iaf, men missade skolan igår.
Va säkert något från jag jobbade förra veckan som jag fick. Ska aldrig mer jobba,hehe

Hoppas alla är pigga och friska!

Lördag

Idag har det varit fint väder, fast det har blåst mycket. Jag har städat och tvättat hela förmiddagen. Det går mycket bättre med sol och hög musik! Hasse har suttit ute och luftat sig han med. Ikväll ska jag hem till Cissy och Kent för mat, melodifestival och sen dans till Scotts. Har som vanligt ingen aning om vad jag ska ha på mig. Får leta upp nån gammal trasa ;)

Hasse-sötisen


Grymt trött..

..är jag efter två jobbdagar på förskola. Märks att jag inte är van att jobba. Men det har ändå gått bra, fast eftermiddagen va extremt långsam idag. Jag kommer nog inte vilja jobba på småbarnsavdelning hela livet, de känns för små. Men de är såklart söta, när de inte skriker eller har bajsat, haha. Nä men det va kul att komma ut lite och jobba och träffa små goa ungar.

Eftersom jag är så trött ska jag ta en dusch sen och sen blir det slapp i soffan, fredagsmyys

Jobba imorgon

Imorgon ska jag jobba på en förskola. Kommer kännas konstigt för jag har inte varit på en förskola på ungefär ett år. Ska nog jobba på en småbarnsavdelning och det är ännu mer längesen jag va på. Men det ska nog gå bra och blir kul att få jobba lite med de åldrar jag ska jobba med sen när jag är klar med utbildningen. Sen är det alltid kul när lönen kommer. Beställde lite vårkläder från H&M, fast jag hittade inte så mycket spännande.

Första mars

Första dagen på vårmånaden mars, äntligen. Känns faktiskt att det börjar bli lite varmare. Så himla skönt, men det är ändå en bit tills man kan gå utan jacka. Hade sista skoldagen idag denna veckan,haha. Men ska plugga och sen hoppas jag att jag kan få jobb torsdag-fredag. Gärna torsdag för då ska de stänga av vattnet hela dagen.

Annars är det som vanligt. Livet är bra tråkigt ibland,hehe

RSS 2.0