Skola imorgon

..usch ja imorgon börjar skolan igen. Har lite ångest för det nu när man har varit ledig så länge. Men ska också bli lite skönt att komma in i de gamla rutinerna igen..

I fredags va det partaj här hemma. Hade fest för att fira min födelsedag. Var en riktigt rolig fest med många skratt som vanligt. Lite synd att knappt några följde med ut, men vi blev ett litet gäng på fyra iallafall. Men till och med jag kände mig gammal bland alla 18-åringar,shit alltså man börjar bli gammal!! Kul va det ialllafall, när de väl öppnade schlagergolvet!! Igår var det inte riktigt lika kul att vakna upp. Hade världens huvudvärk och var jätteseg hela dagen. Men så är det. Idag är jag iallafall pigg och har städat undan så det ser fint ut här igen.

Haha,igår när jag va ute med Hasse på kvällsrundan kommer det en kille med en tax. Hasse ville inte fortsätta gå så jag stannar och tänker låta dom gå förbi. Då säger killen hej och låter hans hund komma fram och hälsa. Inte så farligt. Men sen börjar han prata- på engelska!! Nej, jag orkar inte! Men va ändå lite kul. Han va inte heller så bra på engelska så. Hans flickvän skulle börja plugga till lärare så han skulle säga till henne att han pratat med mig, haha

1 år äldre

har jag hunnit bli sen jag skrev sist. Hade en helt okej födelsedag och fick en del, men det märks att man blivit äldre då alla presenter får plats i en kasse! Men sen ska jag ha fest på fredag så då lär jag nog få en del av mina kära vänner. Fick en pajform av mamma och pappa men komiskt nog så fick den inte plats i ugnen för jag har en pytteugn. Så får ställa den i ett skåp så får den stå där tills jag flyttar nästa gång!!

Var i Ystad helgen före denna förresten. Hälsade på Hasses uppfödare. De hade jättesöta valpar, så blev nästan lite sugen på att köpa en till :P Va skönt att komma iväg lite men inte så jättekul att åka själv med föräldrarna..

De har börjat med Kick off här nu så lär försöka stå ut med oljudet en vecka. Tänka sig att det är två år sen man själv nollades, vad tiden går!!


Gymtränat

Har tränat på gymmet för första gången på typ 2 månader. Sist hade de flyttat upp gymmet från källarn och nu har de även bytt ut alla maskiner. Kändes väldigt förvirrande att träna, dels var man ovan för att man inte tränat på ett tag och dels för maskinerna som man inte var van vid. Men kändes ändå rätt så bra. Skönt att ha kommit igång med träningen lite nu, tränade Aerobics igår, blir nog promenad imån och gymmet på torsdag. Värst är att det inte kommer bli så mycket träning nästa vecka när jag inte ska va hemma här utan hemma hos föräldrarna, men det får gå ändå..Ikväll ska jag hem till Cissy för lite tjejkväll. Kommer bli så mysigt så

Semester :)

Igår va det sista jobbdagen. Hade en del att fixa och plocka iordning men annars va det en rätt lugn dag. Lite irriterande att ett barn hade tid till halv sju och så kom pappan ändå tio minuter för sent. Både jag och Sofie hade stängningen så det va lika illa för oss båda. Men va väldigt segt då dom andra barnen gick hem typ halv fem. Velade om jag skulle ut på Karl-Oskar dagarna eller inte. Men med lite mat i magen och bra musik så bestämde jag mig ändå för att sticka in till en förfest som Sofie (grannen) var på. Va rätt så trevligt, men det va ingen idé att försöka ta sig in till öltältet. Helt sanslöst mycket folk och alla höll på och trängas och knuffas. Så vi stack till Pauze istället. Hade inte överdrivet kul där egentligen men fick en gratis drink och cider så det va inte helt fel. Även fast jag inte va så full igår så är jag väldigt seg idag. Steg inte upp förrens halv tolv men det va skönt att sova ut lite. Får se om man drar in till stan ikväll. Inte helt omöjligt

RSS 2.0