Ännu en härlig helg

I fredags hade vi personalfest. Det enda vi visste i förväg om festen var att vi skulle klä oss varmt, ha med ficklampa och toapapper. Var inte alls särkilt peppad då det var ca 11 minus. Men jag klädde mig varmt och hoppades det skulle bli kul. På samlingsplatsen mötte vi upp ett glatt gäng och sen väntade en promenad på några kilometer rakt ut i skogen. Som tur var var stigen upplyst med marschaller. När vi kom fram möttes vi av ett stort vindskydd som var byggt av granris ca 2 m högt, det var nästan lika stort som min lägenhet. Det fanns till och med träbänkar och bord och i mitten brann två stora eldar. Det fanns också ett uppbyggt utedass, men det dröjde länge innan jag vågade gå på det i kylan. Inne i "huset" var det i alla fall varmt och skönt. Vi fick grillade hamburgare och lite annat gott och vi sjöng allsång, bara en aning falskt. Strax innan elva åkte jag och ett gäng hem. Jag hade kunnat tänka mig att stanna längre men vågade inte chansa att få skjuts hem. Det var faktiskt skönt att komma hem i vettig tid och sova. Hade en mysig kväll som var över förväntan.
 
I lördags hade jag storstädning med allt vad det innebär. På eftermiddan var jag och handlade och tränade och på kvällen tog jag det väldigt lugnt.
 
Idag har jag haft familjen på besök. Bjöd på kyckling med rotfrukter i ugn och till efterrätt limepannacotta. Det blev riktigt gott faktiskt. Tyvärr blev pannacottan mindre än den skulle. Stod att det skulle bli 6 portioner men det blev 5 mindre. Men god var den så det blir att göra den fler gånger. Alltid trevligt att ha familjen på besök. Särsilt Alwa som är så rolig hela tiden. Dröjer mindre än en vecka innan jag ska hem och fira påsk. Ska bli så skönt att vara ledig lite extra.
 
Dreggelunge

Strålande söndag

Idag är det jättefint väder: sol och klarblå himmel. Tyvärr kom det rätt mycket snö i veckan så det är ju fortfarande vinter. Ska komma ännu mer i veckan som kommer, suck.
 
Ska gå en runda i eftermiddag på Bergundasjön med Johan, Sara och Indus. Hasse och Indus har inte träffats på jättelänge så det blir kul för dem att leka av sig lite. Ska ha med lite fika så det kommer bli en mysig eftermiddag.
 
Har haft en väldigt lugn helg. Har städat en del (som jag gör varje helg). Har städat extra mycket i köket så nu skiner luckorna igen. Har skrivit en lista på allt som behövs städas så får beta av lite varje helg.

Härligt lördag

Igår hade jag en härlig lördag. Förmiddagen var lugn och på eftermiddagen träffade jag Kennerth, Emma och Alwa och en kompis till dem. Var med dem på City Gross och handlade lite och sen tog vi en fika där utanför. Var trevligt fast jag blev äckelmätt på bakelsen. Det var mysigt att få träffa Alwa igen, hon log så gulligt när hon fick se mig :) Helt otroligt att hon fyller ett år om en månad!!
 
Dem där kinderna gillar faster att klämma på!
 
När jag kom hem från fikan bytte jag om till träningskläderna och åkte till gymet. Missade att de stängde redan halv fem så hann bara träna 25 minuter. Åkte snabbt hem och körde lite träningsövningar hemma istället.
Sen var det dags att göra sig iordning lite snabbt för sen skulle vi till Johan och Sara för mat. Fick vildsvin och det var mycket gott. Hade en underbar kväll med massa skratt. Fick känna en del på Zandras stora mysiga mage. Riktigt häftigt! Tittade såklart på mello-finalen, men jag och Sara var nog de enda som tyckte det var rätt låt som vann.

Första mars

Äntligen är första vårmånaden här!! Har faktiskt suttit ute på balkongen en stund på eftermiddagen. Solen värmde på bra och det var så skönt.
 
Denna helgen har jag inget planerat, förutom att städa, tvätta och göra ett gymbesök. Är skönt att ha såna helger ibland, alltså att inte ha något planerat, inte att städa.
 
Förra helgen var jag hemma på landet. Hälsade på farmor, grillade korv i öppen spis och hade familjemiddag på söndagen. Fick äntligen träffa söta Alwa igen och hon lär sig nya saker hela tiden.
 
Helgen innan det var jag i Ullared med Zandra och Jörgen. Handlade mest presenter, men det var skönt att komma iväg lite.

RSS 2.0