Solen lyser, himlen är blå

Vi har haft helt fantastiskt väder sen i söndags, med 20-25 grader varje dag. Det härliga är att det ska fortsätta. På jobbet blir det många timmar ute med barnen så man är rätt matt när man kommer hem. Då är det varmt i lägenheten vill jag lova, men runt sex blir det lite skugga från trädet utanför och då kan jag sitta på balkongen och njuta. Har köpt massa godsaker som jag ska kalasa på senare i sommar; smultron, jordgubbar, tomater...

Ikväll är det familjekväll på jobbet. Ska ha lite olika stationer och ha det trevligt. Ska bli skönt när man har gjort det sen. Men ska va med på en till sån kväll om nån vecka eftersom jag är på två avdelningar.

Skönt att det är fredag i morgon och jag slutar tidigt! Ska träffa Cissy på kvällen. På lördag är gänget samlat igen. Ska fira Saras födelsedag och examen och titta på Eurovision. Så härligt att träffas igen, inte ofta vi är alla numer då Zandra och Jörgen bor i Karlskrona. På söndag är det mors dag så då ska jag hem. Farmor ska också hem så det blir nog en härlig dag med nära och kära.

Får träffa minstingen i familjen på söndag


Ledig dag

Idag är det Kristi himmelsfärd, röd och ledig dag. Har haft storstädning av hela lägenheten. Det är så skönt när det är färdigt. Kan njuta av lite roligare saker i helgen som kommer. I morgon är det jobb, var ledig förra klämdagen så var väl min tur att jobba. Men det känns helt okej, har max 7 barn på två avdelningar och vi är 3 som jobbar. Ska passa på att göra om lite på avdelningen. Jag fick fria händer av mina kollegor och förändring är aldrig fel.

I helgen tänkte jag baka lite, var ett tag sen och så ska jag shoppa lite växter till balkongen, smultron, jordgubbar och lite annat smått och gott. Sen kanske jag tar en shoppingtur och tittar på kläder, får se. Skönt med en helg där man kan ta dagen som den kommer i alla fall.

Förresten jag har inte bloggat och berättat att jag fått förlängt på jobbet. Det blir en resurstjänst som jag har nu, med ca 80% i grunden. Känns bra och ska bli kul att följa barnen.

Möhippa

Igår hade vi möhippa för Cissy som gifter sig i sommar. Vi hade grymt kul hela dan. Började med att jag och Zandra hämtade upp henne och hon trodde vi skulle shoppa. Sen körde vi bara en kort bit till en parkering där resten av gänget stod som sedan hoppade ut i gatan. Cissy blev en aning överraskad kan man säga. Fick lite bubblig dricka och sedan åkte vi ut till Evedal där vi hade 5-kamp, bl a inlines-stafett. När lekarna var slut bytte hon om till sexig santa och sedan åkte vi in till stan där hon fick dela ut julklappar till folk. Efter det åt vi picknik och vilade lite och sedan var det dags för nästa outfit då hon blev en påskkärring och delade ut godis. När hon var färdig med det var det tid för nästa roliga grej som var att spela in en låt på en skiva. Det var riktigt roligt och ska bli kul att höra det färdiga resultatet sen. Sedan åkte vi hem till Cissy där hon fick göra en tårta med ögonbindel, haha, det va kul att se. Efter det gjorde vi mat som blev tacos. Senare gjorde hon en quiz som handlade om Kent och ännu lite senare var det dags att åka in till stan för att gå ut på Terassen. Tyvärr var det väldigt kallt och inte så bra musik som det brukar vara. Men det var kul ändå och Cissy blev bl a bjuden på en drink. Var full rulle hela dagen så idag är man en aning trött. Men det var det värt för kul hade vi som sagt. Nu ser vi fram emot bröllopet!


RSS 2.0